Canım ne bileyim marulu gördüm yedimAfiyet olsun canım menün gayet güzeleliptik genel olarak daha çok kalori yaktırıyor
Afiyet olsun canım güzel menü akşam da gayet hafifNasıl oldun ?
Afiyet olsun menüm güzel yalnız sabah kurabiye ve marul ne alaka kıızz
Geç gördüm canım işlerim vardı bugün pek bakamadım burayaBen kimseye diyet yaptığımı söylemiyorum o yüzden azar azar alırım sonra dengelerim ama akşam olduğu için tokum sadece hatırın için pastandan tadayım dersin
Diren tomrs cum sağlıklı kiloma ramak kalmış şurada
Afiyet olsun aşure yemek için mi bişi yemedinçok az olmuş ama sonra acıkma
Hoşgeldin canım müsait değildim anca görebildim kusura bakmaİnşallah beraberce hedef kilona ulaştığını göreceğiz Yarın sabah tarihli ve nickli bir tartı fotosu atabilirsen hazırlığa alalım seni menü paylaşımlarına hemen başlayabilirsin
Afiyet olsun canım güzel olmuş sporuna ve suya
Yok kaptanım aşureden haberim yoktu öğle sonu komşu getirdi ne zamandır kahve elma yapmadıydım bugün yarın bu şekilde hafif geçiştirmeyi planlamıştım aşure gelincede çok sevindim akşam yemeğimin yerine koydum çokta güzel oldu tıka basa doydum ohhhAfiyet olsun canım menün gayet güzeleliptik genel olarak daha çok kalori yaktırıyor
Afiyet olsun menüm güzel yalnız sabah kurabiye ve marul ne alaka kıızz
Geç gördüm canım işlerim vardı bugün pek bakamadım burayaBen kimseye diyet yaptığımı söylemiyorum o yüzden azar azar alırım sonra dengelerim ama akşam olduğu için tokum sadece hatırın için pastandan tadayım dersin
Diren tomrs cum sağlıklı kiloma ramak kalmış şurada
Afiyet olsun aşure yemek için mi bişi yemedinçok az olmuş ama sonra acıkma
Hoşgeldin canım müsait değildim anca görebildim kusura bakmaİnşallah beraberce hedef kilona ulaştığını göreceğiz Yarın sabah tarihli ve nickli bir tartı fotosu atabilirsen hazırlığa alalım seni menü paylaşımlarına hemen başlayabilirsin
Afiyet olsun canım güzel olmuş sporuna ve suya
Aynen öyle yaptım canım. Çünkü aç değilimKuruyemiş al en kötü canım hiç değilse faydalı yağ. Salata türevi birşey mutlaka olur. Gerçekten kendine hakim olacaksan göstermelik tabağı al yiyemedim kusura bakma de özürlen
Afiyet olsun tavuk but tek kalmış keşke yanına salata da olaydı,yoğurt da olaydı11.00
15 fındık
2k sütlaç
Marul
Salatlk
Yarım dilim ekmek
1tatlı k. Labne
1cayk bal ve tereyağı
14.00
6 fındık 4badem
Detoks suyu
15.00
2 tavuk but
Aralarda Detoks su
19.30
Parkta oturduk bir avuç çekirdek, 2kraker, 1 yuvarlak çikolata.
1.5 ltmaydanoz limon suyu 1 lt fazla su.
Yarım saat yürüyüş
LenaG
Helalllll sana nasıl imha ettin oyleeeAynen öyle yaptım canım. Çünkü aç değilim
Parti sahibi ağzıma zorla küçük bir sarma attı bende yarasını yiyip kalan yarısını attım. Tatlı verdiler üstünde 1 fındık vardı onu yedim diğerlerini kaş ile göz arasında imha ettim
Yemesen daha iyi olur hem hazir kek daha kaloriliMenüden 1 dolma ve 2 bisküvi yemedim. Misafir geldi kek yesem mi ki küçük bir dilim, hazır kek ev yapımı değil
Ben de öyle düşünüyorum ama canım da çekiyorYemesen daha iyi olur hem hazir kek daha kalorili
Canım hazır kekse hiç yemeMenüden 1 dolma ve 2 bisküvi yemedim. Misafir geldi kek yesem mi ki küçük bir dilim, hazır kek ev yapımı değil
Afiyet olsun güzel menüİyiaksamlar
Sabah uyandığımda su Filtre kahve
Saat 10
3 kaşık yogurt icine
2 kayısı 1 ceviz ve tarçınlı yulaf
Ogle
1 elma
Yarım avuç kuru üzüm
Akşam 18.00
4 kaşık taze fasulye
3 kaşık Bulgur pilavi
Salata
Spor yok
Su 3u bulur
LenaG yosunlupapatya
Tşk ederim.cnm.sanada afiyet olsun daha iyiyim.elhamdüllillah.Afiyet olsun canım menün gayet güzeleliptik genel olarak daha çok kalori yaktırıyor
Bugun bende senin gibi akşam öğünü hiç istemedi canım zar zor yedimİyi akşamlar kızlar bugün pek bakamadım pilatese gittim çok yoruldum hafif şekerleme yapmışım yorgunluktan sonra evde işlerim vardı onları yaptım. Menümü yazayım
25.07.2024 Perşembe
Sabah 2 kupa yağsız sütle filtre kahve
Kahvaltı 10:30 2 yumurtadan menemen,40 gr beyaz peynir,8 zeytin,çay
Ara 6 badem,3 ceviz,1 küçük kare çikolata,kahve
Akşam 19:30 Canım yine sıcak yemek istemedi 3 karabuğday patlağı yedim üzerine labne sürdüm biraz çörekotu yanına 1 domates
Su 2.5 lt
45 dk pilates
yosunlupapatya @Mthn83
Sıcaktan ocağın yanına yanaşmak bile istemiyorumBugun bende senin gibi akşam öğünü hiç istemedi canım zar zor yedim
İyi yapmışsın haberlere bile bakmasaydın bazen içe dönmek gerekiyor ve kendiyle vakit geçirmekLenaG Bugün sabahtan beslenme planı ayarllayinca işler daha da kolaylaştı
Çamaşır bulaşık gündelik işler duş abdest namaz derken vakit geçti bugün birde bir zikir öğrendim onu yaptım biri.tavsiye etti, müzik dinledim gündeme baktım sosyal medya hesaplarında dolaştım haberle vs hiç güzel bir gündem.yok şarkı söyledim gökyüzünü seyrettim.bir ara tablo gibiydi
Allah'ın noksan sıfatlardan münezzeh olduğunun ispatı gerçekten
Afiyet olsun canım akşama kadar meyve ile iyi durmussun yogurtda var gerçi ama ben dayanamadım sanirim Lena kaptaniminda dediği gibi elma yiyince daha da acikiyorum bende ama güzel menü biraz da yürüyüş veya evde spor eklesen iyi olur senin için canımİyiaksamlar
Sabah uyandığımda su Filtre kahve
Saat 10
3 kaşık yogurt icine
2 kayısı 1 ceviz ve tarçınlı yulaf
Ogle
1 elma
Yarım avuç kuru üzüm
Akşam 18.00
4 kaşık taze fasulye
3 kaşık Bulgur pilavi
Salata
Spor yok
Su 3u bulur
LenaG yosunlupapatya
Afiyet olsun kaptanım cidden bu aralar sıcaktan hiç bişi yenmiyor yemek adına ben öğlen mecburen işyerine uyuyorumdaİyi akşamlar kızlar bugün pek bakamadım pilatese gittim çok yoruldum hafif şekerleme yapmışım yorgunluktan sonra evde işlerim vardı onları yaptım. Menümü yazayım
25.07.2024 Perşembe
Sabah 2 kupa yağsız sütle filtre kahve
Kahvaltı 10:30 2 yumurtadan menemen,40 gr beyaz peynir,8 zeytin,çay
Ara 6 badem,3 ceviz,1 küçük kare çikolata,kahve
Akşam 19:30 Canım yine sıcak yemek istemedi 3 karabuğday patlağı yedim üzerine labne sürdüm biraz çörekotu yanına 1 domates
Su 2.5 lt
45 dk pilates
yosunlupapatya @Mthn83
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?