Tuvalet bahane olmuş vardır öncesi
Bugünlerde herkes de var bi sorun benimde 1 haftadır belim kötü kalcama vuruyor ağrı bende mr çektirdim bakalım ne cikacak
Aminnnn canım
Geçmiş olsun canım
Sevinçli haber alın insalahh
Masalahhh
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Cok gecmis olsun canim daha iyi mi
Afiyet olsun canım keki dengelemek için akşama kadar bişi yememişsin ama seversen karabuğday patlağı bulundur evde 2 tanesinin arasına peynir sürüp yanına domates salatalık harika bir öğün olur
Sağol canım. Meyveyi her gün tüketmiyorum. Bazen sevdiğim meyveyi alınca böyle yiyorumOooo 4 lt su çok iyi, afiyet olsun
Afiyet olsun ama meyve oranı bu az fazla gibi
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım, soda hazır limonlu mu ? Onlar şekerli oluyor baya diye biliyorum
Evet kaptanım haklısın ama akşamları köye geçiyorum kv ne yaptiysa onu kendine göre uyarliyorum, suyu arttirmam lazım kesinlikle
Günaydın,hayırlı haberler alırsın inşallah
Hayy maşallah
Bence çok büyük başarılar bunlar. Reddetme farketme bunları halledince tuzaklara dusmuyorsun. Zaten insan yerken mutlu sadece yedikten sonra bu defa pişmanlık psikolojisi daha fena insanı yoruyor yıpratıyor.Evet haklısın çok tşk ederim
farkındalık ve adım atmam lazım
Sabah kahvaltisini zorladım dışardan birşeyler söyleme isteği geldi onu reddettim
Kalktım internetten biraz araştırdım uyku sorun uyku apsesi vs yasayanlar ne yemeli diye
Ceviz bitter çikolata kiraz vs öneriliyor düzene sokmak için birşeyler hazırladım inşallah bunuda asacağımevet.cok.zorlaniyorum
Evet beni çok üzen şeyler.oluyor bazen herşeye yetemeyecegini bilmek ozsefkatini bilmek gerekiyor.
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canım keki dengelemek için akşama kadar bişi yememişsin ama seversen karabuğday patlağı bulundur evde 2 tanesinin arasına peynir sürüp yanına domates salatalık harika bir öğün olur
Hazırdı canim baktim kalorisine de totalde 80 kalori ama tabi bi daha cıss olmayacakOooo 4 lt su çok iyi, afiyet olsun
Afiyet olsun ama meyve oranı bu az fazla gibi
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım, soda hazır limonlu mu ? Onlar şekerli oluyor baya diye biliyorum
Evet kaptanım haklısın ama akşamları köye geçiyorum kv ne yaptiysa onu kendine göre uyarliyorum, suyu arttirmam lazım kesinlikle
Günaydın,hayırlı haberler alırsın inşallah
Hayy maşallah
2 gun once kizima da oldu bit gunde gecti şükür salgin gibi bir sey var sanirim Allah sifalar versin bebeler hasta olmasinIyi bugun birden rahatsizlandi ishal kusms ates doktor ilac yazdi iyi bugun cox sukur biraz
Valla sildiler süpürduler cok sukur tadimlik bile kalmadi, canim da iatemedi kahvalti yaomamis olmama ragmenEllerine sağlık canım yiyenlere afiyet olsun
Teşekkür ederim desteğiniz için Allah razı olsun herkese tşk ederim.Bence çok büyük başarılar bunlar. Reddetme farketme bunları halledince tuzaklara dusmuyorsun. Zaten insan yerken mutlu sadece yedikten sonra bu defa pişmanlık psikolojisi daha fena insanı yoruyor yıpratıyor.
Ben de her birinize teşekkür ederim. Buraya yazarken güçleniyorum. Yoksa zaten hepimiz doğruyu biliyoruz ama destek manevi güç bunlar pahabicilemez. Bunlar başarıya götürüyor. İnsan bu gücün varlığı sayesinde başarıyor iyi ki varsınız hepinizTeşekkür ederim desteğiniz için Allah razı olsun herkese tşk ederim.Bazen bir umut veren söz bile insana iyi geliyor
Bugünü planlamaya çalışıyorum bu döngüyü kırmak iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Bugünkü planımı yaptım
Kahvaltı 10.50
2 hindi füme
Ceviz 2
10 fındık
2 kare bitter çikolata uykuyu düzenledim diye bunlar
Ekşi mayalı ekmek çok küçük kaşarlı tost
Domates 5 zeytin
15.00 öğle
1 patates 4 köfte ile sulu köfte
1 kase Cacık
18.00 akşam
Salata lor veya herhangi bir peynir
1 tane madensulu ayran
hellimde olabilir başka birşey canım istemiyor böyle düşündüm .
LenaG Mthn83 yosunlupapatya
Ben mesela sırf buraya yazacağım diye daha çok dikkat ediyorum yediklerime, sanki biri görüp kızacak gibi bunu niye yedin diye.. İyi oluyor arkamda bir güç, omzumda bir el gibisiniz her biriniz benim için.Ben de her birinize teşekkür ederim. Buraya yazarken güçleniyorum. Yoksa zaten hepimiz doğruyu biliyoruz ama destek manevi güç bunlar pahabicilemez. Bunlar başarıya götürüyor. İnsan bu gücün varlığı sayesinde başarıyor iyi ki varsınız hepiniz
KesinlikleBen de her birinize teşekkür ederim. Buraya yazarken güçleniyorum. Yoksa zaten hepimiz doğruyu biliyoruz ama destek manevi güç bunlar pahabicilemez. Bunlar başarıya götürüyor. İnsan bu gücün varlığı sayesinde başarıyor iyi ki varsınız hepiniz
Direniyorum mecburen üstüne üstlük kilomu. Yetrerli olduğunu söyleyip daha fazla verirsem yüzümün cokecegini cirkenlesecegimi söylüyorlar çok zalimlar cokGünaydın canım hayırlı haberler inşallah
Günaydınlar öğretmenim
Günaydın canım
Eline sağlık
Günaydın canım
Günaydın inşallah mr iyi çıkar
Günaydın canım geçmiş olsunakşam fırındaysa köfte pazartesi süper
Merhaba ablacım kolaylıklar diliyorum
Hayırlı sabahlar canım bugün yeni bir gün
Sağlıklı atıştırmalık hazırlayabilirsin mesela hurma topları yapabilirsin elini oyalar ölçüsü yuvarlaması derken hem kafan dağılır hem de sağlıksız bir seçim olmaz
Günaydın canım ölçülü azar azar tadına bak bence akşama dengelersin
Canım haftada 1 kere istediğin bir yiyecek yenebilir bir porsiyon
Günaydın canım
İyiysen mesele yok
Selam canım inşallah
Menülerin güzel olmuş afiyet olsun canım
Afiyet olsun bunca komşu gezmesi ve misafir vs ile kilonu yine iyi koruyorsun
Bence tok gidin .meyve varsa yiyin ama yoksa öncesinde meyve çerez yiyip tok gidin ayıp olacak diye düşünmeyin alıp bir çatal tadip birakadabilirsiniz eğer alınır diye düşünüyorsaniz asıl böyle zamanlarda frenlemek lazimyosunlupapatya
LenaG kızlar bir fikir verin
25 Temmuz menüm
Sabah 7:30
1 kurabiye
1 yaprak marul
2 kahve
Öğlen 12:30 bitti
Küçük 1 kase kırmızı toz biber naneli cacık
2 küçük sarma
Akşam 15:45 bitti
1 but fırında
2 kanat
Domates salatalık.
Su 3 litre olur yatana kadar
Arkadaşım aradı 2 saat sonra doğum günü varmış oraya davet etti.
Ben şimdi orda nasıl yapacağım ya yemezsem ki yemek istemiyorum ilk beraber doğum günü olacak
Muhtemelen alınır
Sarma poğaça pasta kurabiye olacak canım hiç istemiyor.
Acaba meyve falan tarzı birşey olursa biraz atıştırayım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?