Teşekkür ederim canım KaptanımAfiyet olsun canım gayet güzel bir menü su ve adımlar da güzel
Canım cumartesi günü istediğin bir şeyleri öğün olarak yiyebilirsin. Kendini çok sıkma.Selam kızlar bugün modum çook düşüktü böyle kafamda değişik düşünceler, gelecek kaygısı vs vs kendi kendimi zorla depresyona soktum resmen. Bu yüzden de bi yeme atağı geldi iki gündür direniyorum. İstediğimi yemeyince daha da kötü hissetmeye başlıyorum artık bilmiyorum inşallah bu ruh halinden çıkarım. Bugünki menümü yazayım
25 Temmuz
Kahvaltı: zeytin, peynir, salatalık, ajvar sos, 1 dilim tb ekmek, 1 haşlama yumurta
Ara: soğuk kahve, fellas bar(130 kalori)
Akşam: 3 köfte, salata
Spor:8 bin adım
Su: 2
LenaG
11. Gün
Sagol kaptanim. Aynenn canım elma aciktırıyor ama üzerine bol su içince ben acikmiyorunAfiyet olsun güzel menüelma beni çok acıktırıyor
Evet elma beni de aciktırıyor ama canım çekti ekşili elma severim üzerine bol su içtim acıkmadımAfiyet olsun canım akşama kadar meyve ile iyi durmussun yogurtda var gerçi ama ben dayanamadım sanirim Lena kaptaniminda dediği gibi elma yiyince daha da acikiyorum bende ama güzel menü biraz da yürüyüş veya evde spor eklesen iyi olur senin için canım
Hiç bir şey yememissin canım vücut kitlenmesin kendiniIyi aksamlar simdi otruyorum pek biseyde yedigim soylenemsz sabah 12de iki tane yunurta yedim
Aksam iki tane kasar pehnir atdim agzima
Su 3 litre olmustir hic hesaplayamadim buguj
LenaG @yosunlupapatya
Allah kolaylık versin canım taşınmak işi zorBu arada taşınmaya hazırlık yapıyoruz. Buzluk stogumuzu tüketmeye uğraşıyoruz. Çok şükür fazla bir şey kalmadı.
Ama şu artan yemek işini çözemiyorum ben. 1 tabak yemek kalıyor, yenmiyor. Ben de yemezsem çöp olacak. Hayvanların yiyecegi türden yemekler de değil sanırım.taze fasulyeyi, bezelyeyi köpek,kedi, kuş yer mi
Günaydın canımBu arada hepinize Hayırlı Sabahlar çiçek kadınlar
Hepimiz bu surecleri yasiyoruz sık sık.. kendini sıkma normalSelam kızlar bugün modum çook düşüktü böyle kafamda değişik düşünceler, gelecek kaygısı vs vs kendi kendimi zorla depresyona soktum resmen. Bu yüzden de bi yeme atağı geldi iki gündür direniyorum. İstediğimi yemeyince daha da kötü hissetmeye başlıyorum artık bilmiyorum inşallah bu ruh halinden çıkarım. Bugünki menümü yazayım
25 Temmuz
Kahvaltı: zeytin, peynir, salatalık, ajvar sos, 1 dilim tb ekmek, 1 haşlama yumurta
Ara: soğuk kahve, fellas bar(130 kalori)
Akşam: 3 köfte, salata
Spor:8 bin adım
Su: 2
LenaG
11. Gün
Aaa bi eliptikci daha gelmisDün gece yarım saat eliptik yaptım. (6km:15-20 km/h-20 dk) Belimden dolayı yüksek tempolu olmadı ama hiç yoktan iyidir diyerek yaptık bir şeylerGün içinde de yapabilirsem çok iyi olacak
GunaydinGünaydınlar herkese hayırlı cumalar
Kolayliklar diliyorum genelimiz boyleyiz bu ara herhaldeGünaydın kızlarrr
Kaç gündür o kadar yoğunum ki gece geç saatte gelip sabah erkenden çıkıyorum evden. Hiçbir şeye fırsatım olmuyor. Bir de sinirli ve stresli bir dönemden geçiyorum. Bir süre de böyle olacak gibi. Buraya da az giriyorum daha aktif olamıyorum
Herhalde kiminle konuşsam benzer şeylerden bahsediyor. Sizlere de kolay gelsinnHepimiz bu surecleri yasiyoruz sık sık.. kendini sıkma normal
Aaa bi eliptikci daha gelmis
Gunaydin
Kolayliklar diliyorum genelimiz boyleyiz bu ara herhalde
Teşekkür ederim kaptanicem direniyorum eksilme var tabiki cumartesi nden eksilme var bugün akşama misafirim var ve yatılı kalacak ne yapacağım bilmiyorumAfiyet olsun canım menün gayet güzeleliptik genel olarak daha çok kalori yaktırıyor
Afiyet olsun canım güzel menü akşam da gayet hafifNasıl oldun ?
Afiyet olsun menüm güzel yalnız sabah kurabiye ve marul ne alaka kıızz
Geç gördüm canım işlerim vardı bugün pek bakamadım burayaBen kimseye diyet yaptığımı söylemiyorum o yüzden azar azar alırım sonra dengelerim ama akşam olduğu için tokum sadece hatırın için pastandan tadayım dersin
Diren tomrs cum sağlıklı kiloma ramak kalmış şurada
Afiyet olsun aşure yemek için mi bişi yemedinçok az olmuş ama sonra acıkma
Hoşgeldin canım müsait değildim anca görebildim kusura bakmaİnşallah beraberce hedef kilona ulaştığını göreceğiz Yarın sabah tarihli ve nickli bir tartı fotosu atabilirsen hazırlığa alalım seni menü paylaşımlarına hemen başlayabilirsin
Afiyet olsun canım güzel olmuş sporuna ve suya
Günaydın dönem dönem herkez böyle oluyor canım stres olsa bile olumlu düşünmeye bak bende zaman zaman olurum sonra derim ki tek stresim ugrasim bu olsun ya hastane köşelerinde başka bi stresim olsaydı siye teskin ediyorumGünaydın kızlarrr
Kaç gündür o kadar yoğunum ki gece geç saatte gelip sabah erkenden çıkıyorum evden. Hiçbir şeye fırsatım olmuyor. Bir de sinirli ve stresli bir dönemden geçiyorum. Bir süre de böyle olacak gibi. Buraya da az giriyorum daha aktif olamıyorum
Sıcaklardan iştahım yok migdem kötü de en iyisiAcaba çevremdeki insanlara diyeteyim demeyip iştahım kesik mi demeliyim yetti yemm için aşırı ısrar var ve kklomun yeterli olduğunu söyleyenler ah ah
Çok doğruGünaydın dönem dönem herkez böyle oluyor canım stres olsa bile olumlu düşünmeye bak bende zaman zaman olurum sonra derim ki tek stresim ugrasim bu olsun ya hastane köşelerinde başka bi stresim olsaydı siye teskin ediyorum
Sıcaklardan iştahım yok migdem kötü de en iyisi
Yolculuğum uzun ve yorucu geçti, haricinde iyiyim hamdolsunGeçmiş olsun canım
Selamlar canım bizler iyiyiz sen nasılsın
Günaydın canım hayırlı haberler inşallah
Günaydınlar öğretmenim
Günaydın canım
Eline sağlık
Günaydın canım
Günaydın inşallah mr iyi çıkar
Günaydın canım geçmiş olsunakşam fırındaysa köfte pazartesi süper
Merhaba ablacım kolaylıklar diliyorum
Hayırlı sabahlar canım bugün yeni bir gün
Sağlıklı atıştırmalık hazırlayabilirsin mesela hurma topları yapabilirsin elini oyalar ölçüsü yuvarlaması derken hem kafan dağılır hem de sağlıksız bir seçim olmaz
Günaydın canım ölçülü azar azar tadına bak bence akşama dengelersin
Canım haftada 1 kere istediğin bir yiyecek yenebilir bir porsiyon
Günaydın canım
İyiysen mesele yok
Selam canım inşallah
Menülerin güzel olmuş afiyet olsun canım
Afiyet olsun bunca komşu gezmesi ve misafir vs ile kilonu yine iyi koruyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?