- 9 Temmuz 2024
- 1.196
- 7.813
- 24
Kaptanım görmedin galiba yorum yapmadın bir de eliptik bisiklet nerden bulabiliriz decathlon teknosa vatan media markt hiçbirinde yokHayırlı akşamlar hanmlar. Bugün eşim avm ye götürdü de eliptik bisiklet almaya. sıcakta parklarda uğraşma dedi bir şok oldum ama iyi de oldu . bulamadık hiçbir yerde , nerden bulabiliriz acaba bileniniz var mı. Paylaşamadım da menüyü.
Kahvaltı yok
Öğlen 13.00
2 kepekli galeta, 1 salatalık, 3 çorba kaşığı yoğurt
Ara Öğünlerde 15.30 - 17.00
1 nektarin, 1 yeşil şeftali , 12 adet yeşil erik
Akşam yemeği 19.00
5-6 yemek kaşığı kadar bezelyeli patates yemeği, bol yeşillikli salata ( salataya tavuk koydum yiyemeyip eşime verdim), 1 buçuk dilim çavdar ekmeği
2.5 lt su , 1 litre yeşilçay maden suyu kiraz sapı limon karışımı içildi. 1 buçuk saat ev temizliği müzik eşliğinde , dans ede ede :) 1- 1,5 saat de avm içinde gezdik eliptik bisiklet aradık. bugünlük bu kadar
LenaG sibel_84 Mthn83
Afiyetler olsun kaptanımSıkıntıdan ve sıcaktan boş boş yatıyorum bir şey yapılmıyor kiBu da ilk öğünüm oldu soğuk soğuk iyi geldi
Ayyyy Allahim ne hissedecegimi şaşırdımBen bekarken kel talibim olsa asla kabul etmezdim, eşim sonradan kel oldu, Hemde az çıkan saçlarına küstü, tam kazıyor , adam keskel şimdi
Afiyet olsun gayet iyi plan
Afiyet olsun akşam yemeğinde patates varsa ekmeğe gerek yok canım.Kaptanım görmedin galiba yorum yapmadın bir de eliptik bisiklet nerden bulabiliriz decathlon teknosa vatan media markt hiçbirinde yok
Evet canım sen mavi takıma alındınKızlar buralar çok sessiz akşam görüşürüz öyleyse bu arada takımlarda bir değişiklik oldu mu ben kaçırdım mi ?
Güzel menü canım afiyet olsun. Planını uygula
Afiyet olsun genelde köfte 90-100 gr verilir içinde bağlayıcı yumurta ve/veya ekmek galeta unu gibi oluyor yaMerhaba arkadaşlarım ve kaptanlarım bende öğünlerimi yazayım bugün
sabah yeşilçay
Öğlen 12.30// (dün 8.30 da yedim tam 16 saat dolmuş oluyor)
4 yk. fırında patlıcanlı etli patates türlü yemeği
1 dilim tam buğday ekmeği
yarım kase yoğurt
ARA: çok az şekerli türk kahvesi
akşam 7.30 8:00 gibi yemiş olurum //
köfte 200gr
domates salatalık mısırdan yaptığım herzamanki salatam
3lt su bitti
yürüyüş akşama kadar 7 8 bin oluyor
3 mile de leslie yapacağım yapınca yazarım yaptım diye
sibel_84 LenaG Mthn83
Kız dün mavi kaptan seni etiketledi ya bakmıyor musun sen bildirimlerineE benim takımım değişmiş bende diğer takımı etiketliyordum boş yere
Kahvaltı
9.40
Domates
Salatalık
Yumurta
2 dilim hellim peyniri
Ara öğün 12.30
Türk kahvesi +2 bardak su
Öğle 14.00
3yk nohutlu salata
18.30aksam
80gr Ton balıklı salata
3lt su. Plan bu uyuyorum
Bakıyorum aslında hep aktifim gözde kaçmış şimdiKız dün mavi kaptan seni etiketledi ya bakmıyor musun sen bildirimlerine
İşte bu olmaz diye bir şey yok harikasın kaptanımYıldönümü bile olsapastaysa da bu da pasta karabuğday kahve ile ıslatıldı arasına 1,5 tk bal eklenmiş labne sürüldü minik kayısılar eklendi en üstüne de kakao
Bunu çok duydum ama izlemedim bı bakayım tavsiye için tşklerVikings izledin mi canım tavsiye ederim.
ben kıymadan kendim yapıyorum galeta unu ve yumurta katmıyorum zaten yumurtayıda pek sevmem sade et den oluyor köftem ama soğan maydonoz bazen ekmek ıslatıp atardım ama artık onuda tam buğday ekmeğinden atıyorum genelde ekmeksiz ve yumurtasız kaptanımm :) arada markettende hazır köfte alıyorum ama :)Afiyet olsun genelde köfte 90-100 gr verilir içinde bağlayıcı yumurta ve/veya ekmek galeta unu gibi oluyor ya
Listen cok guzel