- 23 Haziran 2019
- 9.240
- 41.825
Günaydın çiçek kadın kolaylıklar diliyorumgünaydın kızlar
Günaydın canımGünaydın Kızlaaarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın çiçek kadın kolaylıklar diliyorumgünaydın kızlar
Günaydın canımGünaydın Kızlaaarr
Korktuğumuz başımıza geliyor. Aynı durum bende de varBen bekarken kel talibim olsa asla kabul etmezdim, eşim sonradan kel oldu , Hemde az çıkan saçlarına küstü, tam kazıyor, adam keskel şimdi
Günaydın kaptanımGünaydın çiçek kadın kolaylıklar diliyorum
Günaydın canım
canımmm günaydın, teşekkürlerGünaydın çiçek kadın kolaylıklar diliyorum
İyi canım, iştahı açık bayagezegenfeza oğlun nasıl oldu
maşallah canım maşallah, çok şükür, iyice toparlanır inşallahİyi canım, iştahı açık baya
Evdekilere lahmacunKızlar bugün öğle akşam yemeği menüleriniz de neler var ?
Çok sağol canım, dün koşmaya gitmiş, bugün yüzmeye gideceğim diye tutturdu, sinir ediyor benimaşallah canım maşallah, çok şükür, iyice toparlanır inşallah
Öğle yok canım. Akşama da dunden kalma eksili semizotlu çorba var. Yanına da kızartma istedi cocuklar. Et köfte patates kızartması.Kızlar bugün öğle akşam yemeği menüleriniz de neler var ?
Benim de bir türlü gelmedi gelecek olan.Güzeller nasılsınız
Ben 2 gündür çok yoğunum. Hem mesai hem çocuklar. Mens olucam galiba her yerimden sivilce fışkırdı uçuk çıktı şiştim ayrıca.
Yedigime dikkat ediyorum dersem yalan olur. İlkkez bu yaz bu kadar sosyal oldum. Düşünmeden gezip yiyorum diyebilirim
Afiyet olsun canım.Sıkıntıdan ve sıcaktan boş boş yatıyorum bir şey yapılmıyor ki Bu da ilk öğünüm oldu soğuk soğuk iyi geldi
afiyet olsun kaptanımmSıkıntıdan ve sıcaktan boş boş yatıyorum bir şey yapılmıyor ki Bu da ilk öğünüm oldu soğuk soğuk iyi geldi
Afiyet bal şeker olsun kaptanımSıkıntıdan ve sıcaktan boş boş yatıyorum bir şey yapılmıyor ki Bu da ilk öğünüm oldu soğuk soğuk iyi geldi
Canim et kizartmasinda hangisi daha iyi yumusak oluyor antriklt mu almak lazim biftek mi alip kizartmakÖğle yok canım. Akşama da dunden kalma eksili semizotlu çorba var. Yanına da kızartma istedi cocuklar. Et köfte patates kızartması.
Aynen ya lastik.gibi sünüyorum bugün çok zorSıkıntıdan ve sıcaktan boş boş yatıyorum bir şey yapılmıyor ki Bu da ilk öğünüm oldu soğuk soğuk iyi geldi