- 25 Şubat 2016
- 5.983
- 10.133
- 248
Bilmiyodum canım o zaman hiçbir fikrim yok tabiAlmanya’da yaşıyorum canım
Yatıyorum hala daha iyiyim çok teşekkür ederimKıyamam canım ya inşallah daha iyisindir
Afiyet olsun canım çok güzel menüHepinize İyi Akşamlar Arkadaşlar
08:00/20:00 NÖBETTEYDİM.
Yorgun geldim eve bir kahve içtim
şimdi daha iyiyim
24.03.2024 Beslenme Listem
Elhan Mthn83
SAHUR 04:30
2 dl.peynir
1dl.izmir tulumu
1dilimlenmiş ( 1 tatlı kaşığı zeytinyağı)
1 dl.tam buğday ekmeği
1 kupa yeşil çay
İFTAR 19:27
2 Bardak su (Oruç Açma)
10 dakika ara verildi
1 kase kabak tarator (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile pişmiş)
1 bardak Ayran
21:30 Türk kahvesi
22:30 gibi 1 kupa yeşil çay
6 adet çilek
2 litre su içildi
Canım , şekerden uzak duruyorum buna kuru meyvelerde dahilNe yiyip ne içiyorsun canım
Bizimlede paylaş
Üzülecek konu mu arıyorsun? börek tatlı pilav yemiyorsun vücudun en sağlıklı zamanındaBirtane arkadaşım geldi bugün kahve vs içtik bana diyoki bu ne zayiflamissin hasta olursun hiç iyi görmedim seni bağışıklığın düşer bu kadar iyi değil moralimi o kadar bozdu gitti ki zaten hastayim sinirlerim gerildi
Canım boyun kaç ? Sen hiç etrafa bakma dinleme... yıllar önce bende çok kilo vermiştim herkes bana abartma yüzünün güzelliği gitmiş vs vs neler neler dediler ... ama sonra anladım ki maalesef altında kıskançlık yatıyorBirtane arkadaşım geldi bugün kahve vs içtik bana diyoki bu ne zayiflamissin hasta olursun hiç iyi görmedim seni bağışıklığın düşer bu kadar iyi değil moralimi o kadar bozdu gitti ki zaten hastayim sinirlerim gerildi
Regl olunca durduk yere bile ağlıyorum ben normalde hiç takmam böyle şeyleriÜzülecek konu mu arıyorsun? börek tatlı pilav yemiyorsun vücudun en sağlıklı zamanında
Bunlar bağışıklığı güçlendirme şeker hastası olmazdım. Kim yiyorsa fazla kilosu varsa şeker tansiyon kalp vb birçok hastalık yaşıyor. Arkadaşın kaç kilo? Kıskandı mi?
Boyum 172 evet yüzüm küçülmüş artık verme çok çabuk veriyorsun vs sinir ediyorlarCanım boyun kaç ? Sen hiç etrafa bakma dinleme... yıllar önce bende çok kilo vermiştim herkes bana abartma yüzünün güzelliği gitmiş vs vs neler neler dediler ... ama sonra anladım ki maalesef altında kıskançlık yatıyoraslında kıskançlık kelimesini pek sevmem belki de imrenme desek daha doğru olur...
Regl döneminde normal canım. Saçmalamış arkadaşın çok zayiflarsan dolgu yaptırırsin yanaklarına... boş yapmasın kimse. Daha çok yolun var. Herkes işine baksın.Regl olunca durduk yere bile ağlıyorum ben normalde hiç takmam böyle şeylerigıcık oldum biraz da. Zayıf normalde evlenince az aldı biraz bende neredeyse ona yakinlastim
Hiç kafanı takma sen aynaya bakınca nasıl görünmek istiyorsan hedefe ulaşıncaya kadar devamBoyum 172 evet yüzüm küçülmüş artık verme çok çabuk veriyorsun vs sinir ediyorlar
Aşırı çok yerken hiç kimse çok yeme su hastalığın olur bu olur demezlerdi ama iş zayıflamaya gelince mi hastalık çıktı muammaÜzülecek konu mu arıyorsun? börek tatlı pilav yemiyorsun vücudun en sağlıklı zamanında
Bunlar bağışıklığı güçlendirse şeker hastası olmazdım. Kim yiyorsa fazla kilosu varsa şeker tansiyon kalp vb birçok hastalık yaşıyor. Arkadaşın kaç kilo? Kıskandı mi?
Boşver sen onlara bakma canım yaBoyum 172 evet yüzüm küçülmüş artık verme çok çabuk veriyorsun vs sinir ediyorlar
Aynen öyle yüzümden memnunum kucukmedi bana göre ben böyle seviyorum kime ne yaniiRegl döneminde normal canım. Saçmalamış arkadaşın çok zayiflarsan dolgu yaptırırsin yanaklarına... boş yapmasın kimse. Daha çok yolun var. Herkes işine baksın.
Aynen öyleHiç kafanı takma sen aynaya bakınca nasıl görünmek istiyorsan hedefe ulaşıncaya kadar devam
Çok güzel afiyet olsunHepinize İyi Akşamlar Arkadaşlar
08:00/20:00 NÖBETTEYDİM.
Yorgun geldim eve bir kahve içtim
şimdi daha iyiyim
24.03.2024 Beslenme Listem
Elhan Mthn83
SAHUR 04:30
2 dl.peynir
1dl.izmir tulumu
1dilimlenmiş ( 1 tatlı kaşığı zeytinyağı)
1 dl.tam buğday ekmeği
1 kupa yeşil çay
İFTAR 19:27
2 Bardak su (Oruç Açma)
10 dakika ara verildi
1 kase kabak tarator (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile pişmiş)
1 bardak Ayran
21:30 Türk kahvesi
22:30 gibi 1 kupa yeşil çay
6 adet çilek
2 litre su içildi
Afiyet olsun canım iyi idare etmişsinMerhaba arkadaşlar bugün çok diyete uyamadım kötü bi gündü söylediğim gibi.
Sabah 10.30
1 bardak laktozsuz kefir
12 çiğ badem
1 yk yulaf
1 tk chia
1 dilim ananas
Ara 16.00
2 yk dut kurusu
1 kapalı avuç çiğ fındık
Akşam 19.00
Yarım pide
Evden dışarı çıkmamama rağmen 8000 adım 4 lt su
Elhan Cordelia Mthn83
SuuuuuKızlar bugünkü menüm yine çok menü gibi değil
Sabah iki üç lokma ekmek bir lokma peynir
Akşam yarım haşlanmış patates birkaç lokma haşlanmış tavuk
Su nerdeyse yok ilaç için içiyorum sadece spor da yok
Elhan
Canım hassas zamanına gelmişBirtane arkadaşım geldi bugün kahve vs içtik bana diyoki bu ne zayiflamissin hasta olursun hiç iyi görmedim seni bağışıklığın düşer bu kadar iyi değil moralimi o kadar bozdu gitti ki zaten hastayim sinirlerim gerildi
Sinir bozucu insanlarÇok güzel afiyet olsun
Afiyet olsun canım iyi idare etmişsin
Suuuuu
Bağışıklığını destekleyecek en büyük şey bu biliyorsun
Canım hassas zamanına gelmiş
Dün bana kotulemissin isteyerek mi verdin hastalandigin için mi gitti kilo dediler
Boşver
Elhan abla anahtarı enişteye mi verdin sen tükanin
Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?