Ayyy niye erkekler böyle dr gitmek istemiyorlar... benim eşim de öyle hasta olunca mümkün değil hastaneye dr gitmez.... sevmiyormuş hastaneyi zaten hastane de sana bayılmıyor derimCanım benim eşim böyledir
Covit olmuş o gün zorla ikna edip
göndermiştim hastaneye
Üşütme ciğerlere inmiş
Bronşit zatürre olabilir canım
Çok geçmiş olsun
Allah sana sabır versin
Afiyet olsun canımBugün menü
Sabah 10.00
2 yumurta yağda
1 Dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 Közlenmiş kırmızı biber
Domates
Salatalık
1 kızarmış form ekmek
Ara 15.00
4 yk yoğurt
5 fındık ve 5 badem
Akşam 17.00
2 yk bulgur pilavı
Tonbalık
2 yk patlıcan közlemesi
Yufa ekmek ( yani biraz yedimkomşum getirmişti çok severim yufka ekmeği )
2lt su içildiElhan
Spor yok ama 5 saat tam ev temizledim sil süpür toz al vs...
Ooo bravo canim21 gün şekersiz diyetim iyi gidiyorkendimi alkışlayayım 4. Gün oldu....
Beni kaybettin canım ben bayram sonraki gruba katılacağım sorry21 gün şekersiz diyetim iyi gidiyorkendimi alkışlayayım 4. Gün oldu....
Gerçekten bazen çok değişik halleri oluyorAyyy niye erkekler böyle dr gitmek istemiyorlar... benim eşim de öyle hasta olunca mümkün değil hastaneye dr gitmez.... sevmiyormuş hastaneyi zaten hastane de sana bayılmıyor derim
İnşallah en hayırlı şekilde sonuçlanır her seyİki gündür ailevi sıkıntılardan hiç giremedim bir kaç gün daha sadece menü bildirimi için girebileceğim hakkınızı helal edin. Kötü bir dönemden geçiyoruz geçecek inşallah geçtiğinde saha aktif katılacağım. Ama hakka girmek istemem mutlaka menü ve tartı zamanları tartı görselimi atıcam. Hakkınızı helal edin.
Almanya’da yaşıyorum canımBüyük marketlerde vardır bence file metro gibi
Teşekkürler canm olur denemeye çalışırımRegle yapacak bir şeyimiz yok canım, canın sağolsun. Dukan birası gibi ödem attıracak içecekler kullanabilirsin eğer özel bir durumun yoksa.
Çok teşekkür ederim canım, bu hafta dışardan takılıp menülerimi düzenleyimBaşımızın üstünde yerin var canım, listede adın yoktu diye almadık, izindesin sanırım ama gel istersen biz ne dersin.
Allah herkese böyle dert versinKıyafetlerine çok sevindim canım
Benim giyecek kalmadı. Gidip alamadım da
Çok teşekkür ederim ah ah dayanamadım boregeAfiyet olsun canım, börekler keşke 1 dilimle kalsaydı, adımların çok güzel.
Afiyet olsun canım, bunları cumartesi kaçamakları sayıp diğer günler dikkat edelim. Sahur yapmadığın için kalori dengesi oluşmuştur, adımların da güzel.
Afiyet olsun canım, sushi ne kadar kalorili hiç bilgim yok, tek öğün yediğin için sorun yok gibi görünüyor.
Afiyet olsun canım.
Canım sen hiçbir şey yememişsin ki. Çok geçmiş olsun, inşallah ağrın hafiflemiştir.
Çok çok geçmiş olsun canımSağol canımyok maalesef annem vefat ettiğinden beri tek yaşıyor arkadaşları var ama eminim onlara da söylememiştir. Bakalım yarın dr ne diyecek ameliyatsız lazerle oluyormuş tedavi onun için gidecek oraya bile gelme dedi ama giderim ben. Önce sabahtan eşimle dr a gideceğim ikna ettim eşimi çok şükür
Sağol kuzummAfiyet olsun canım, sushi ne kadar kalorili hiç bilgim yok, tek öğün yediğin için sorun yok gibi görünüyor.
Şimdi nasılsın canım geçti mi baş ağrınSagol canım öyle yapayım. İftara kadar da ekrana bakmayı bırakıp dinleneyim.
İftara davetliyim bu gece bakacağım inşallah eline sağlıkTüm hazırlıklarımız tamam.
ELHAN İLE MASTERFİT YARIŞMASI 110. ETAP 23.03.2024 Cumartesi 26.03.2024 Salı 30.03.2024 Cumartesi Fark Oran Kırmızı Takım Mthn83 Kırmızı Kaptan 69,70 @yazarhanim35 Kırmızı 78,80 @sara_28 Kırmızı 98,20 @Ece Didem Kırmızı 109,00 @Mutlu1anne Kırmızı 92,81 @74FRIDA Kırmızı 110.00 zeyneppk Kırmızı 74,70 Jasminium84 Kırmızı 59,10 @Beth18 Kırmızı 65,00 @Kinoalihatun Kırmızı 84,80 @Ceeeeeeeeeeee Kırmızı 62,70 @minerva1988 Kırmızı 65,70 @Tesnim1903 Kırmızı 68,90 @sibel_84 Kırmızı 70,20 Kırmızı Takım PUAN TOPLAMI Kırmızı Takım ortalama Sonuç Mavi Takım arke Mavi Kaptan 87,10 LenaG Mavi 110,45 @serap911 Mavi 71,55 tomrs Mavi 64,60 Cordelia Mavi 75,70 @Keira- Mavi 58,50 trueliving_ Mavi 74,45 Papatyamaviss Mavi 63,50 @uranus35 Mavi 60,40 @pastelfit Mavi 66,20 @HuzuRRR Mavi 69,60 @Lavinia_98 Mavi 68,20 @freejourney Mavi 54,50 @badem000 Mavi 69,30 MAVİ Takım PUAN toplamı MAVİ Takım ortalama Sonuç HAZIRLIK @Leyl35 Hazırlık @60kiloyum Hazırlık 88,50 @Minicikfzt Hazırlık 69,35 ada81 Hazırlık 76,70 @deli bir dombili Hazırlık 62,50 Elhan Hazırlık 66,35 gezegenfeza Hazırlık 72,60 @kumsal68 Hazırlık 66,10
Cordelia kaptanım eklemeyi unuttuğum birileri var mı? Hazırlıkta var gibi geliyor bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?