Arkadasin kilolumuBirtane arkadaşım geldi bugün kahve vs içtik bana diyoki bu ne zayiflamissin hasta olursun hiç iyi görmedim seni bağışıklığın düşer bu kadar iyi değil moralimi o kadar bozdu gitti ki zaten hastayim sinirlerim gerildi
Süpersin canım. Sadece rafine şekersiz mi yapıyorsun yoksa daha katı olan halini mi?21 gün şekersiz diyetim iyi gidiyorkendimi alkışlayayım 4. Gün oldu....
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Sabah
Uyanınca maydanozlu ıspanaklı limonlu su
Yulaflı muzlu tarçınlı chia tohumlu yogurt
Öğle
Bir tabak zeytinyağlı kabak yemeği
Dört kaşık yoğurt
Ara
Bir fincan sade Türk kahvesi
İki tane yulaflı hurmalı top
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
İki dilim tepsi kebabı
Salata
Ara
Bir fincan kiraz sapı çayı
Bir tane elma
Su 3.5 litre spor 35 dakika tempolu yürüyüş 30 dakika leslie ve 9344 adım
Elhan Cordelia Mthn83
Eki Görüntüle 3406320
Super canim hem menun hem sporunMenümü yazayım
Sabah
Uyanınca maydanozlu ıspanaklı limonlu su
Yulaflı muzlu tarçınlı chia tohumlu yogurt
Öğle
Bir tabak zeytinyağlı kabak yemeği
Dört kaşık yoğurt
Ara
Bir fincan sade Türk kahvesi
İki tane yulaflı hurmalı top
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
İki dilim tepsi kebabı
Salata
Ara
Bir fincan kiraz sapı çayı
Bir tane elma
Su 3.5 litre spor 35 dakika tempolu yürüyüş 30 dakika leslie ve 9344 adım
Elhan Cordelia Mthn83
Eki Görüntüle 3406320
Yarın sabah, daha iyi hissediyorum gitmeyelim diyecek bence :)) Çünkü benimki öyle yapıyor :)Gerçekten bazen çok değişik halleri oluyorhastayım halim yok dr a gidemem diyor bana. Değil mi zaten hasta olunca dr a gidilmez peki ne zaman gidilir ? dedim ben de durdu durdu tamam yaf gideriz yarın dedi
Çok güzel afiyet olsun
Afiyet olsun canım iyi idare etmişsin
Suuuuu
Bağışıklığını destekleyecek en büyük şey bu biliyorsun
Canım hassas zamanına gelmiş
Dün bana kotulemissin isteyerek mi verdin hastalandigin için mi gitti kilo dediler
Boşver
Elhan abla anahtarı enişteye mi verdin sen tükanin
Afiyet olsun canım
Daha iyiyim şuanBu saate kadar inşallah azalmıştır, şu an nasılsın canım.
Hayır değil ben ondan çok kiloluydum şimdi ona yaklaştım aramizda 2 3 kilo fark kaldi kıskandımi bilmiyorum aşırı yakın arkadaşımda değil zatenArkadasin kilolumu
Ben olsam ben de dayanamazdım canım, hele de regl böyle yakınken. En iyi yöntem eve sokmamak ve yapmamakÇok teşekkür ederim ah ah dayanamadım borege
Eskiden ben zayıftım yakında o benden zayıf olacak bu hızla giderse diye düşündü gereksiz kıskançlık yaptı heraldeHayır değil ben ondan çok kiloluydum şimdi ona yaklaştım aramizda 2 3 kilo fark kaldi kıskandımi bilmiyorum aşırı yakın arkadaşımda değil zaten
Ehh canım gündüze göre daha iyi ama ensemde hala var maalesef. Sanırım bir ilaç daha alacağım.Çok çok geçmiş olsun canım
Sağol kuzumm
Şimdi nasılsın canım geçti mi baş ağrın
İnsanlari hiç anlamiyorum tanımadan bile burda zayıflayan sizlere o kadar seviyorum ki her hafta. Arkadaş akraba bide böyle kiskancliklar çok saçmaEskiden ben zayıftım yakında o benden zayıf olacak bu hızla giderse diye düşündü gereksiz kıskançlık yaptı heralde
Haklısın canım bence de çok saçma ama bazı insanların içinde gereksiz bir kıskançlık varİnsanlari hiç anlamiyorum tanımadan bile burda zayıflayan sizlere o kadar seviyorum ki her hafta. Arkadaş akraba bide böyle kiskancliklar çok saçma
Afiyet olsun canım, güzel menü.Bugün menü
Sabah 10.00
2 yumurta yağda
1 Dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 Közlenmiş kırmızı biber
Domates
Salatalık
1 kızarmış form ekmek
Ara 15.00
4 yk yoğurt
5 fındık ve 5 badem
Akşam 17.00
2 yk bulgur pilavı
Tonbalık
2 yk patlıcan közlemesi
Yufa ekmek ( yani biraz yedimkomşum getirmişti çok severim yufka ekmeği )
2lt su içildiElhan
Spor yok ama 5 saat tam ev temizledim sil süpür toz al vs...
Pilavı çok yememişsin canım, ayrıca öğlen olduğu için çok sorun olmaz. Genel olarak sıkıntı yok bence.Elhan arke 24 Mart menü
Kahvaltı 7:30 elim kadar bir pidenin içine çeyrek avakado 1 dilim peynir 1 dilim domates 2 adet zeytin çay
Öğlen 3 kaşık pilav domates
ara 1 karabuğday patlağı 1 1 tk fıstık ezmesi 1 çok bal kefir 1 bardak
Akşam kıymalı türlü yarım tabak yanında çok az tam buğday spagetti vardı 1 servis kaşığı yoğurt
Öğlen yediğim pilav çok saçmaydı gerçekten ya kendime kızdım bugün 2 gündür hiç iyi değil menülerim
Şu 3 litre olmuştur
Afiyet olsun canım, diyetisyen menüsü olduğu için zaten bir şey diyemem. Ama kola vermesine aşırı şaşırdım. Diyetisyenin tarzını sevdim, ömür boyu uygulayabileceğin hiçbir şeyden mahrum kalmayacağın şekilde düzenliyor.İyi akşamlar
24.03.2024 Pazar
Sabah yok
Öğle 12:30 45 gr kaşar peyniriyle 2 dilim tbe den tost,10 zeytin,1 salatalık,şekersiz çay
Ara 17:00 3 parmak kalınlığında tuzlu kek,(Haftada 2 kere verdi) 1 bardak kola zero (çok seviyorum diye haftada 2 bardak verdi)
Aralarda 3 kupa yağsız sütlü kafeinsiz filtre kahve
Akşam 20:00 3 yk bakla,3 yk yoğurt,1 dilim tbe
2.5 lt su
2672 adım bugün hiç yürüyüş yapamadım çok halsiz hissediyorum
Elhan arke Cordelia
Afiyet olsun canım, tatlıyı keşke yememiş olsan, geri kalan her şey çok güzel.
AFiyet olsun canım, gayet güzel bir menü.
Afiyet olsun canım kaptanım. Bence sıkıntı yok, çeşit fazla diye kalabalık görünüyor sadece, tatlıyı da abartmamışsın.Kırmızı kaptan geldi herkes ayağa kalksın
Menü paylaşıyorum
Sahur 4 YK yulaf 1 SB süt 2 muz 1 tk tahin tarçın bol su Çay
İftar menüm karışık gezmedeydim. Oğlana verirken yedim bisiler. Ölçüm yok gibi
2 YK mantı 2 YK bulgur pilavı 2 parça tavuk göğüs (soba fırınında) 3 parça patates patlıcan salatası normal salata yarım kase yoğurt 3 çatal kadayıf çay. Hepsini 1 tabağa doldursaniz ancak 1 tabak eder. Dünde böyle geçtine yedim ne yesigimden anladim
Su şuan hiç yok. Ne kadar olursa artık
Sporda yok
Elhan arke Cordelia
Gündüze göre daha iyiyim kaptanım çok şükür. Uyumak iyi geldi, sanırım vücudum yorgun düşünce oldu. Sahurda falan çok iyi olunca ağrı ihtimali hiç aklıma gelmedi canım. Çok sık olmaz genelde. Bugün mutlaka içerim ama çok sağol.Geçmiş olsun kaptanimNasıl oldun geçti mi biraz. Gün içinde olası ağrı ihtimallerine karşı sahurda ağrı kesici alıp uyuyorum. Yoksa oruç tutmam çok zor. Aklında bulunsun kuzum.
Hm arkadasinin kalbinden emin degilsin yani ozaman şöyle diycem maalesef nadir kadin kadini över kilo vermekte zor ve hayranlik uyandiracak birsey oldugu icin seni elestiriyor sakın takılma demekki doğru yoldasin .Ne yazik uzuluyorum boyle insanlaraHayır değil ben ondan çok kiloluydum şimdi ona yaklaştım aramizda 2 3 kilo fark kaldi kıskandımi bilmiyorum aşırı yakın arkadaşımda değil zaten
Evet doğruHm arkadasinin kalbinden emin degilsin yani ozaman şöyle diycem maalesef nadir kadin kadini över kilo vermekte zor ve hayranlik uyandiracak birsey oldugu icin seni elestiriyor sakın takılma demekki doğru yoldasin .Ne yazik uzuluyorum boyle insanlara
Yok canım ya o kadar şişirmez bence, hangi saatlerde gideceksin.Off benimde yarın pilates var
İlk gün kesin siserim
Şaka bir yana duraksama yaşamadan öyle şeyler yapmam canım, sonra hop diye geri geliyor zaten. Benim ekip maşallah buradalar, seninkiler nereye kaçtıVarlığım şok benim
Yap canım hadi bakalım
Ekibini koruman lazım
Benim ekipten ses yok
Çok şükür daha iyiyim canım, çok sağol.Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?