Geçmiş olsun kaptanimKızlar o kadar başım ağrıyor ki, böyle ense kökümden ve şakaklarımdan zonkluyor. Bir an önce iftar saati gelse de bir ilaç içsem keşke.
İç Anadolu bebesiyiz bizSen yarına inersen böyle olur tabi. Maşallah. Oh çok da iyi yaptın kuzum.
Evet tatlımkaptanım
Oooo birileri gönül dağı seviyor sanki
Off benimde yarın pilates varBi de o var dimi yaaTam da yarın misafirim gelecekken hiç iyi olmadı, yarın boğazımı tutmalıyım
Varlığım şok benimpeki bende şok diyet yapacak mısın? Ben de masum masum nasıl hafif yesem diye düşünüyorum. Dur ben bi kabak detoksu yapayım
Çaktırmadan düzelteyim mı aramızda kalsınBen hedefi düşünürken 67li bişey çıksam yeter gözüyle vermiştim ama 67.9 yazmam gerekiyodu galiba. 67.9u görürüm ama 67yi görmem gibi duruyo bakalım
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldunOlabilir canım, benim bir ara acile gittiğimde ölçmüşlerdi çok yüksek çıkmıştı. Dil altı hapıyla düşürmüşlerdi ama evdeki alet malesef bozulmuş galiba, ölçmüyor.
Başlamak bitirmenin yarısı tebrik ediyorum21 gün şekersiz diyetim iyi gidiyorkendimi alkışlayayım 4. Gün oldu....
Biricik takım üyem senden başka kimsem yok
Bayram sonrası devam canımBeni kaybettin canım ben bayram sonraki gruba katılacağım sorry
Maşallah canım ne güzel darısı bizeHamile kalmadan önce bile alıp da patlayacak gibi giydiğim pantolonum beli bolumsu oluyor resmen
Bravo canımBayram sonrası devam canımben alıştıktan sonra uzn süre bozmayı düşünmüyorum... önümüzdeki hafta sonu regli bekliyorum.. bu hafta biraz beni zorlar ama dayanacağım
Oruç olunca bende öyle oluyordum.. yemekten sonra mutlaka tatlı isteğim oluyordu hepsini yedikten sonrada mide yanması başlıyordu sonra ....Bravo canımbu davetler ve oruç beni mahvetti. Normalde tatlı yemem ama oruc tutunca kriz geliyor. Uzun süre açlık beni bozuyor
Kıyamam canım ya inşallah daha iyisindirVallaha nefesimi bile kesti
İnşallah canımOruç olunca bende öyle oluyordum.. yemekten sonra mutlaka tatlı isteğim oluyordu hepsini yedikten sonrada mide yanması başlıyordu sonra ....ramazan sonrası kilo vermen daha çok hızlanır şuan metabolizmayı şaşırtıyorsun aslında ...
Bar heralde1 nesfit nedir bacı
Tesekkur ederim kaptanimAllah kabul etsin afiyet olsun canım
Yaa kimse yazmiyormu haftasonu ya yarin gelirlerİç Anadolu bebesiyiz biz
O dağ bizim gonlumuzde doğuştan canım 3 günlük dizilerden ogrenmiyoruz
Off benimde yarın pilates var
İlk gün kesin siserim
Varlığım şok benim
Yap canım hadi bakalım
Ekibini koruman lazım
Benim ekipten ses yok
Çaktırmadan düzelteyim mı aramızda kalsın
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldun
Başlamak bitirmenin yarısı tebrik ediyorum
Afiyet olsun canım
Tesekkur ederim canimAfiyet olsun canım
Super bir menu afiyet olsun takimdaşımHepinize İyi Akşamlar Arkadaşlar
Yorgun geldim eve bir kahve içtim
şimdi daha iyiyim
24.03.2024 Beslenme Listem
Elhan Mthn83
SAHUR 04:30
2 dl.peynir
1dl.izmir tulumu
1dilimlenmiş ( 1 tatlı kaşığı zeytinyağı)
1 dl.tam buğday ekmeği
1 kupa yeşil çay
İFTAR 19:27
2 Bardak su (Oruç Açma)
10 dakika ara verildi
1 kase kabak tarator (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile pişmiş)
1 bardak Ayran
21:30 Türk kahvesi
22:30 gibi 1 kupa yeşil çay
6 adet çilek
2 litre su içildi
Ne yiyip ne içiyorsun canım21 gün şekersiz diyetim iyi gidiyorkendimi alkışlayayım 4. Gün oldu....
Canim evdeki tatlilari buzluga at saglikli atistirmaliklar ye onlarin yerine.Bravo canımbu davetler ve oruç beni mahvetti. Normalde tatlı yemem ama oruc tutunca kriz geliyor. Uzun süre açlık beni bozuyor
Yok canım artık öyle kalsın hastayım zaten kiloya bakacak halim yok Nisan hedefini ona göre veririm artıkİç Anadolu bebesiyiz biz
O dağ bizim gonlumuzde doğuştan canım 3 günlük dizilerden ogrenmiyoruz
Off benimde yarın pilates var
İlk gün kesin siserim
Varlığım şok benim
Yap canım hadi bakalım
Ekibini koruman lazım
Benim ekipten ses yok
Çaktırmadan düzelteyim mı aramızda kalsın
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldun
Başlamak bitirmenin yarısı tebrik ediyorum
Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?