- 26 Temmuz 2017
- 4.207
- 8.840
- 158
- 31
Valla ben de bilmiyorum belki buzluktan çıkardığı birseylerle çorba yaptı öyle mi yaptın desem de asla kabul etmez inşallah zehirlenme değildir ya minicik daha kuzumAy kıyamam çok küçük
Çorba ağır gelmiş olabilir
Yada başka birşeyi var.
Seninki stresten olmuştur canım.
Kayınvalidemde kızımda
Çorba içti arka arkaya kusunca
Hemen götürmüşdüm bende
Birşey çıkmamıştı ilaç vb.iyi olmuştu
Meğersem çorbayı buzluktan çıkarmış
Zehirlenmeydi bide kabul etmiyor
O yüzden çoçuğumu onlara bırakamıyorum kalmaya.
Benim kızımın rota aşısı vardı 18 aylıkken yakalandı....aşı olduğu için hafif atlattı ama ona rağmen 2 gün hastanede yattık....Rota aşısı oldu ama bilmiyorum tabi. Oğlumda ishal olmadı sadece kusma oldu birden başladı bitti şimdi ama bende ishal de var. Rota tehlikeli bir hastalık mı acile götüreyim mi
Hergun masadan eksiliyor dostlarKilo bildirimi
Geçen Cuma 64.75
Bugün 64.15
Fark -600 gr
Masterfit e katılmayacağım aktif olamıyorum çok yoğunum eski motivasyonum maalesef yok ramazanda da örnek menüler çıkmıyor zaten bir süre yine ara vermek istiyorum inşallah ilerde tekrar dönersem kabul edersiniz
Çok özür diliyorum arkadaşlarımdanhoşçakalın
Elhan
Çok güzel motivasyonla başlamıştın haftaya nazar değdi. Daha iyilerini yapabilirsin. Tabiki yine eksi gelmiş olman çok güzel.Geçen hafta 65.8
Bugün 65.7
Fark: - 100 gr
Salı günü iidim baya ama planlar tutmadu
Eki Görüntüle 3405545
uranus35 Cordelia Elhan @fesang
Tebrikler canım.
Süper maşallah canım tebrik ederimGünaydın kızlar
Geçen cumartesi 70.55
Bugün 69.35
Fark -1.2
Eki Görüntüle 3405487
Elhan Cordelia uranus35
Günaydın kızlar çok şükür eksiyle gelebildim
Geçen cumartesi 111,7
Bugün 110.45
Fark -1.25
Hepinize bol eksiler diliyorum
Geçen cumartesi: 94.31 kg
Bugün: 92.81 kg
Fark: -1.5 kg
Hepinize Günaydın Arkadaşlar
Hepinize güzel sonuçlar
08:00/20:00 Nöbetteyim
Elhan uranus35
Geçen Cumartesi:109.3
Bugün:109
Aradaki fark:-300
Perşembe tartıldım:107.8 çıktı
Cuma tartıldım 109.3 çıktı
Bu sabah tartıldım gene :109 şaşkınım.
Akşam sekiz buçukta evde olucağım için
Unutabilirim gidince tartılmayı
Bütün gün işteyim bugün
Sabah saat 07:30 da tartıldım
Hepinize sağlıklı bol eksiler
Tebrikler tatlım
Geçen cumartesi: 72.65
Bugün: 71.55
Fark= -1.100 Gr
(Relg oldum yoksa daha fazla gitmişti) Ayrıca bu hafta baya spor yaptım . Yürüyüş değil kardio.
Cordelia Elhan uranus35
Eki Görüntüle 3405525
Tebrikler canım
Maşallah ne güzel eksi gelmiş canım tebrik ederimGeçen cumartesi 72.6
Bugün 70.15
Fark 2.45 (galiba)
Elhan @minerva1988 @zeyneppk
Masterfitte bu hafta yokum
Saygılar
Tebrikler canımGeçen hafta 65.8
Bugün 65.7
Fark: - 100 gr
Salı günü iidim baya ama planlar tutmadu
Eki Görüntüle 3405545
uranus35 Cordelia Elhan @fesang
Tebrikler canım
Süper
Harika
Tebrikler canımKilo bildirimi
Geçen Cuma 64.75
Bugün 64.15
Fark -600 gr
Masterfit e katılmayacağım aktif olamıyorum çok yoğunum eski motivasyonum maalesef yok ramazanda da örnek menüler çıkmıyor zaten bir süre yine ara vermek istiyorum inşallah ilerde tekrar dönersem kabul edersiniz
Çok özür diliyorum arkadaşlarımdanhoşçakalın
Elhan
Tebrikler canım
Haklisin bu hafta kosturmacaylq gecti ne saatinde yiyebildim nede guzel beslenebildimSağlıklı bir beslenme olmamış canım. Yarına umudumuz
Afiyet olsun canım
İnşallah değildir su vermeye çalışıyorum ama içmek istemiyo ben de hep süt veriyorum katı bişey vermedim hiç ona da zaten gece geç saatte başladı saatlerce aç kaldıBenim kızımın rota aşısı vardı 18 aylıkken yakalandı....aşı olduğu için hafif atlattı ama ona rağmen 2 gün hastanede yattık....
Korkma , sadece kusma devam ederse ve ishalde başlarsa hemen götür derim.... susuz kalmasın bebek... emzir yada su ver mutlaka... kustuğu için de su kaybı yaşanıyor ona da dikkat et canım....
Tebrikler canm
Canım şimdi gördüm bu mesajı, ilerleyen mesajlarda detay vermişsindir mutlaka o yüzden tekrar neyi var diye sorup seni yormayacağım. Çok çok geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede iyi olur canım. Birazdan detayları okuyunca yine yazarım.Babam rahatsızlandı canım
Canım devam ediyorsa götür derimValla ben de bilmiyorum belki buzluktan çıkardığı birseylerle çorba yaptı öyle mi yaptın desem de asla kabul etmez inşallah zehirlenme değildir ya minicik daha kuzum
Çok geçmiş olsun canım, umarım kısa sürede düzelir bacağın.Pek tadım yok, pazartesi masajı sert yaptılar, sol bacağım çok ağrıyor, yürüyüşüm baya bozuldu ve bugün başparmağım uyuşuyor, şiddetli yanma ve acı da devam
Üstelik bugünde yemeyi düzeltemedim
Sizleri okudukça mutlu olup gaza geliyorum, havam çabuk iniyor
Çok güzel gitmiş canm tebrik ediyorumGeçen cumartesi: 72.65
Bugün: 71.55
Fark= -1.100 Gr
(Relg oldum yoksa daha fazla gitmişti) Ayrıca bu hafta baya spor yaptım . Yürüyüş değil kardio.
Cordelia Elhan uranus35
Eki Görüntüle 3405525
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?