- 18 Mart 2018
- 30.585
- 121.622
- 598
- 35
Amin inşaAllah, bu dünyaya imtihan için geldiğimizi, herşeyin geçici olduğunu bilmek, her gecenin sabahının olduğunu, her kışın sonunda bahar geldiğini bilmek ve geleceğe umutla bakmak, sırrım bu galibaEklenmez hiç endişe etme dengelersin canım benim bir gün istediğimiz gibi gecmediyse bunun yarını var
Pazartesiye hiçbir şeyin kalmadigi gibi daha iyi olduğunu görürsün inşallah.Hayatimda senin kadar dayanikli , yaşadığı onca sıkıntıya rağmen haline sukreden daha da asılan bir hatun tanımadım. Benim fezom bunları da atlatacak.
Çok geçmiş olsun canımMerhabalar arkadaşlar nasılsınız umarım keyfiniz yerindedir. Bugün hepinizin tartısı sizleri mutlu etsin yüzlerinizi güldürsün
Pek gelemedim biraz bahsetmiştim hatırlayanlarınız varsa, bu ara 2024 sağlık bakımlarımı yaptırıyorum
Maalesef dünden beri artık nur topu gibi raporlu bir tansiyon ilacım var artık.
Geçtiğimiz hafta içinde tansiyonumda bayağı dalgalanma oldu. şu andada yüksek hatta biraz önce yanlışlıkla spor sayfasına bildirim yaptım
Ahh canım ya ne oldunuz böyle analı bebeli. İnşallah bugün toparlanırsınız.Yaklaşık 9 aylık canım birden oldu niye oldu anlamadım bu sabah bende de var kusma belki de sütten geçti benim hastalığım ama dün biseyim yoktu da stresten oldu galiba benimki
İyiyim canım.Cordelia canım napıyorsun nasılsın
Ben sporu bu ara çok yapamıyorum ama yinede salmış değilim. biraz daha havalar ısınsa dahada iyi olucak geçenlerdede belediyenin spor salonuna kayıt oldum kontejyan açılırsa çağıracaklar. Geçen haftanın durumu buu yine üç gün yürümüşüm hiç yoktan iyidir dimiii
Bence de gidin canım ihmal etme.İnşallah değildir su vermeye çalışıyorum ama içmek istemiyo ben de hep süt veriyorum katı bişey vermedim hiç ona da zaten gece geç saatte başladı saatlerce aç kaldıinşallah uyanınca su içer olmazsa babası götürsün acile ikimizi de
İlk sayfada hangi spor kaç puan listesi bar canım. Her sporu yazıyorum.Ellerine sağlık canım. Sadece bir şey sormak istiyorum. Spor puanı hesaplarken sadece adımları mı baz alıyorsun. Buradaki hesaplamaları tam çözemedim sanırım.
Eskiden bizde öyle kalabalık çağırırdık, davet edilmesi gereken onlarca aile olurdu ve ramazan kısıtlı olduğu için, bazen de biz gittiğimiz için gün kalmadığı için kalabalık olurdu.Moladayim güzel kaptanım. Bağırsak sorunlarımi halletmekle geçti bu hafta normal insanı ishal eden her şeyi denedim bazen oldu bazen olmadı . Kilo almadım ama veremedim de ikinci bir direnç vakası yaşıyorum ibre 67' e gelmek için inat ediyor ben de 66 yukarısı kurtarmaz diyorum tabi benim dediğime gelmek zorunda. Yani kusura bakmasın gözümüzü 65' lere dikmişiz Mart hedefim gerçekleşecek.
Durumum bu şekilde canım misafirlik olayları oldu ,sırada benim davetlerim olacak, üç aile var. Her biri farklı güne .
Geçen ne oldu ya millet nasıl çakal. Eşimin eski çalıştığı yerden bir arkadasi iftara çağırdı karı koca onlar iki kişi biz iki . Gittik tam beş aile cümbür cemaat iftar açtık benim yüzümde gülücükler tabi gelenlerin çoğu yaşlı insanlar kayınvalide , hâlâ , teyze.... haliyle hiç oturamadim. Kalabalık severim tamam ama on beş, on altı bir güne sığdırmak bana etik gelmiyor.
tebrik ederim canım çok güzel eksi.Günaydın kızlar
Geçen cumartesi 70.55
Bugün 69.35
Fark -1.2
Eki Görüntüle 3405487
Elhan Cordelia uranus35
Tebrikler canım hemen eksiler gelmiş bile, çok güzel.Günaydın kızlar çok şükür eksiyle gelebildim
Geçen cumartesi 111,7
Bugün 110.45
Fark -1.25
Hepinize bol eksiler diliyorum
Tebrik ederim canım çok güzel eksi.Geçen cumartesi: 94.31 kg
Bugün: 92.81 kg
Fark: -1.5 kg
Tebrik ederim canım çok güzel eksi.
Sabah çok erken olduğu için böyle çıkmış canım. Bir de sahur yaptıktan kısa bir süre sonra tartıldığın için eksi görmen bile süper, bence eksin daha fazladır senin. Tebrik ederim.Hepinize Günaydın Arkadaşlar
Hepinize güzel sonuçlar
08:00/20:00 Nöbetteyim
Elhan uranus35
Geçen Cumartesi:109.3
Bugün:109
Aradaki fark:-300
Perşembe tartıldım:107.8 çıktı
Cuma tartıldım 109.3 çıktı
Bu sabah tartıldım gene :109 şaşkınım.
Akşam sekiz buçukta evde olucağım için
Unutabilirim gidince tartılmayı
Bütün gün işteyim bugün
Sabah saat 07:30 da tartıldım
Hepinize sağlıklı bol eksiler
Tebrik ederim canım çok güzel eksi.Geçen cumartesi: 72.65
Bugün: 71.55
Fark= -1.100 Gr
(Relg oldum yoksa daha fazla gitmişti) Ayrıca bu hafta baya spor yaptım . Yürüyüş değil kardio.
Cordelia Elhan uranus35
Eki Görüntüle 3405525
Oooo muhteşem bir eksi gelmiş, maşallah diyorum.Geçen cumartesi 72.6
Bugün 70.15
Fark 2.45 (galiba)
Elhan minerva1988 zeyneppk
Masterfitte bu hafta yokum
Saygılar
Bazen olur böyle canım, haftaya daha çok eksi görürsün, tebrik ederim.Geçen hafta 65.8
Bugün 65.7
Fark: - 100 gr
Salı günü iidim baya ama planlar tutmadu
Eki Görüntüle 3405545
uranus35 Cordelia Elhan @fesang
Tebrik ederim canım güzel eksi.
Tebrik ederim canım çok güzel eksi hele de bu kadar düşük kilodayken.
Tebrik ederim canım.
Tebrik ederim canım.
İyi hislerle dolsun yüreğinBiraz başım kalabalikti ruhsal olarak önce coktum.sonra toparlandim elhanim
Bu hafta takimlara katilayim diyordum ama
Haftaya katilayim cunku regl ikinci günüm hic tartilamam
Teşekkürler canmtebrik ederim canım çok güzel eksi.
Tebrikler canım hemen eksiler gelmiş bile, çok güzel.
Sabah çok erken olduğu için böyle çıkmış canım. Bir de sahur yaptıktan kısa bir süre sonra tartıldığın için eksi görmen bile süper, bence eksin daha fazladır senin. Tebrik ederim.
Oooo muhteşem bir eksi gelmiş, maşallah diyorum.
Bazen olur böyle canım, haftaya daha çok eksi görürsün, tebrik ederim.
Tebrik ederim canım çok güzel eksi hele de bu kadar düşük kilodayken.
Tebrik ederim canım.
Tebrik ederim canım.
109.00 da karar kıldıkHepinize Günaydın Arkadaşlar
Hepinize güzel sonuçlar
Elhan uranus35
Bütün gün işteyim bugün
Super canim tebrikler
Bu kiloyla kaptan olurdun seni yurekten tebrik ederim muthissinGeçen cumartesi 72.6
Bugün 70.15
Fark 2.45 (galiba)
Elhan minerva1988 zeyneppk
Masterfitte bu hafta yokum
Saygılar
Super canim tebrik ederim
Azmine emegine saglik muhtesem eksi tebrikler
Super super azmine saglik tebrikler
Guzel bir eksi tebrik ederimKilo bildirimi
Geçen Cuma 64.75
Bugün 64.15
Fark -600 gr
Masterfit e katılmayacağım aktif olamıyorum çok yoğunum eski motivasyonum maalesef yok ramazanda da örnek menüler çıkmıyor zaten bir süre yine ara vermek istiyorum inşallah ilerde tekrar dönersem kabul edersiniz
Çok özür diliyorum arkadaşlarımdanhoşçakalın
Elhan
Tamamdır çok kasmayalim sonra patlaması daha sert oluyorTamamdır canım, detaylarını da o zaman konuşuruz. Ben daha önce katı kuralları olan şekersiz yapmıştım, patates havuç bile yemiyordum. Sadece rafine şekersiz olan seçenek de var. Hangisini yapacağımızı kararlaştırırız.
Haklısın kuzumm yani azıcık ayıp etmiş o arkadaşınızAraya sıkıştırılmış gibi hissettim bu kötü bir duygu kuzum.
Canımm ben 2 sene önce kalp doktoruna gittim, annem kalpten ameliyat olduğunda doktoru sendeki bu durum genetik dedi diyeMagnezyum sitrat var evde kullansam cahillik etmiş olur muyum kiiki ay önceki tahlilimde bir eksiklik yoktu. Az yemeye bağlıyorum kendimce .
Bence bir yanlışlık var diyetisyen günün hangi gün ?Hepinize Günaydın Arkadaşlar
Hepinize güzel sonuçlar
Elhan uranus35
Bütün gün işteyim bugün
Çok teşekkür ederim destekleriniz sayesindeTebrik ederim canım dönüşün muhteşem olmuş bu haftadan itibaren başlasın bol eksiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?