Canım nohut fasulye hasla at buzluğa salatası filan güzel ve doyurucu oluyor. Benim pratik yemekten anladığım ton balıklı salata.
Elinin altına acil durum çantaları hazırla bu şekilde
Pişman olma keskelerle ömür geçmiyor. Vücudum onu sağlıklı bir şekilde kullanıp harcayacak de
Yok yok hoc kizmiyorum siz iyiligim icin soyljyorsunuz ama vakit sıkıntim varKuzum gelmedin
Bizim soylediklerimize kalbin kırılmasın çalışan kadın olmak zor. Sadece senin için daha iyisini istiyoruz. Hem bizden kaçsan kendinden kaçamazsınbiz seninleyiz
Vu huuuGeçen cumartesi: 72.65
Bugün: 71.55
Fark= -1.100 Gr
(Relg oldum yoksa daha fazla gitmişti) Ayrıca bu hafta baya spor yaptım . Yürüyüş değil kardio.
Cordelia Elhan uranus35
Eki Görüntüle 3405525
Canım hem çalışıyorsun hem ikizlerin varmış çok yoğun olman çok normal. Sen yoğun olmucan da ben mi olucamYok yok hoc kizmiyorum siz iyiligim icin soyljyorsunuz ama vakit sıkıntim var
Daha detayli yazicam bu kisa oldu
Ohanzi maşallah kuzuma . Ben bu hafta hastalık etkisiyle çok kötüydümGeçen cumartesi 72.6
Bugün 70.15
Fark 2.45 (galiba)
Elhan minerva1988 zeyneppk
Masterfitte bu hafta yokum
Saygılar
Tebrikler canım çok iyiGeçen cumartesi: 72.65
Bugün: 71.55
Fark= -1.100 Gr
(Relg oldum yoksa daha fazla gitmişti) Ayrıca bu hafta baya spor yaptım . Yürüyüş değil kardio.
Cordelia Elhan uranus35
Eki Görüntüle 3405525
Wawwww ıslıklar alkışlarrrrrr
Teşekkürler CanımTebrik ederim canım çok güzel sonuçYeni ligin hayırlı olsun
Bence Perşembe gününki kilon doğrusahurdan hemen sonra tartılmışsın gibi olmuş ama ona rağmen eksi görmüşsün tebrik ediyorum canım
Çok teşekkür ederimTebrikler canım çok iyi
Geçen hafta 65.8
Bugün 65.7
Fark: - 100 gr
Salı günü iidim baya ama planlar tutmadu
Eki Görüntüle 3405545
uranus35 Cordelia Elhan fesang
Harikasınız kızlar
Ah migren ayda 3-4 kez tekrarlıyor bende. Bebek emzirdiğim için ilaç da alamıyorum çok zorluyor bazen ama insan her şeye alışıyor….Bir bir dökülüyoruz al bir hasta daha
Canım çok geçmiş olsun.
Afiyet olsun evet kurabiyelere kadar iyiymiş menun. Aciktiginda kurabiyeler kurtarıcı değil ki alışkanlık olmasın dikkatli ol olur mu
Çok teşekkür ederim canımÇok güzel beslenmen
Afiyet olsun canım
Rota aşısı oldu ama bilmiyorum tabi. Oğlumda ishal olmadı sadece kusma oldu birden başladı bitti şimdi ama bende ishal de var. Rota tehlikeli bir hastalık mı acile götüreyim miÇok geçmiş olsun canım, ishal var mı rota olabilir mi? Çünkü ani fışkırır gibi kusuyorsa rota diyorlar....mart ayı ve kasım ayı rota virüsünün en çok görüldüğü aylar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?