Evet lütfenDiyetisyenimin tarifiyle kahvaltı 4 adet yeme hakkım varmış kendisi söyledi :)
Pizza gibi denemek isteyene tarif atabilirim
Sagol canımİnşallah canım sana da afiyet olsun
Teşekkürler kaptanım sporun yok mu?Afiyet olsun kaptanım çok güzel bir menü.
Kayda değer yok kuzum hafta boyu yağmur vardı . Başka da sporum olmadığı için yazamadım.Teşekkürler kaptanım sporun yok mu?
Patates , kaşar karışımını hamurun içine koyup bazlama olarak açıyorsun ilk kez denedim güzel mi diye tadına baktım güzelmiş bir pasta tabağı büyüklüğünde yedim.Afiyet olsun canım.Velibah?
Kaptanım affola memlekete annemlere geldık ıkı gunlukAfiyet olsun
Misafirime yoğurtlu yaptım
Ama ben en çok portakallı olanı seviyorum denemelisin efsane
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun
Yaa baya hafif olmuş inşallah sonuç alırsın
Afiyet olsun canım
Sende bendensin börekler baklavalar
Afiyet olsunhurma topları efsane oluyor
Oyy kıyamam anne. Rabbim yüreğine ferahlık versin
Afiyet olsun canım
Çok yorgunum 3 den beri evde misafir hazırlığı yapıyorum
İftara misafir vardı
Yaa maşallah kocaman olmuş
Bir süre evi unut varlığına alismasina izin ver. Yine gideceksin diye ilgi çekmeye çalışıyor
Afiyet olsun çay saati gibi olmuş
Ben isterim
Kaynanamda kıyma patates yapıp ıc pişiyi içli pişirir sıcak sıcak bir giderki sormaPatates , kaşar karışımını hamurun içine koyup bazlama olarak açıyorsun ilk kez denedim güzel mi diye tadına baktım güzelmiş bir pasta tabağı büyüklüğünde yedim.
Kaynananinki gozleme gibi oluyor. Bu hamurla bütünleşiyor sanki daha bir farklı papatyacim.Kaynanamda kıyma patates yapıp ıc pişiyi içli pişirir sıcak sıcak bir giderki sorma
Gerçek adalet yarın terazide kendini belli edecek.Biz de aç yatalım aynı kiloyla kalkalım adalet yok bu dünyadaElhan Papatyamaviss @WunderLost seni yazmazsam olmaz
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımPerşembe menüm
Sahur 1 tb ekmek 1 sahanda yumurta az lor peyniri domates salatalık üçgen peynir nutella
Yarım lt su
İftar 1 küçük tabak kıymalı makarna salata ayran yarım bayram kömbesi
Su 1 lt
Bugünki menüm
Sahur 1 tb ekmek 1 üçgen peyniri 1 sahanda yumurta domates salatalık nutella yatım lt su
İftar 1 dolma 5 lahana sarması yoğurt
Su 1 ltElhan Cordelia @Mthn83
Afiyet olsun canım
Oda ne ki regl agrısı çekiyor um birde üstüneAfiyet olsun canımTartı öncesi üç içli köfte biraz sıkıntı gibi .
Çok geçmiş olsun canım bence şu an problemin kaynağı bu. Vücut kitlemiş durumda kendini. Sen yine de bi doktora git kilo verme sürecinde olduğunu söyle bu direnci kırmak için bi çözüm önerir belkiEvet maalesef erken menapoz
İyi geceler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?