- 18 Mart 2018
- 30.546
- 121.470
- 598
- 35
Rabbim gönlüne kalbine ferahlık versin canımİrademi kaybettim kaptanım
Sizlere söz verdim, apaya söz verdim, kendime söz verdim
Hergün tazeliyorum, tutamıyorum, nefret ediyorum, takımda olmasam bu kadar sorun etmeyeceğim, sorumluluk da ayrı canımı sıkıyor
Troid ilacını bıraktım, 2 hafta olacak, ondanmıdır, akşamları sprulina, omega 3 ve magnezyum hapı içiyorum ondanmıdır, kilo direniyor ondan mı bilmiyorum, hem tatlı yiyorum hem gözüm yiyemediklerimde kalıyor, gelip yazmaya utanıyorum
Üstelik üstümde bi ağırlık var, bacaklar ayrı telden çalıyor, dün davete gidemedim, bugün gitmem gerekiyor, dün davet veren eski komşum bugün gittiğimi duyar, bana gücenir diye düşünüyorum, kırılsın, gücensin istemiyorum
Karmakarışık duygulardayım
Çok teşekkür ederizMthn83
serap911
M Minicikfzt
Bir nefes sıhhat kadar değerli bir şey olmadığını aklımızdan çıkarmama ümidiyle Tıp Bayramınız kutlu olsun canım arkadaşlarım.
Cok zor bir durum canım inşallah çok güzel gelismeler olur oğlun için en hayırlısı en güzeli olsun inşallahKızlar çok gerginim.
Büyük oğlum akran zorbaligindan 2 senedir sorunlu artık bizde yorulduk. Okula geldik sınıf değişimine. Müdürle yüz yüze gelmek çok can sıkıcı ama oğlumun hem psikolojik hem akademik gelişimi için bir adım atmamız gerekiyor
Amin canım, hepimizeRabbim gönlüne kalbine ferahlık versin canım
Selamlar Arkadaşlar
Bugün Diyetisyen kontrol günümdü
Andulasyona girdim
Diyetim değişti Ramazana uygun verildi
Bugün tam 1 ay oldu Diyete başlıyalı
Çok şükür güzel geçti
İnşallah sağlıkla zayıflamaya devam ederim
Tartıldım ölçümlerim yapıldı
Başlangıç
14 Şubat 2024 :116
14 Mart 2024:108.7
Toplam 7kilo 300 gram gitmiş
5 kilo 800 gram yağdan
Ödem dağılmaya başlamış
Sıvı dağılımı oluşuyor vücutta dedi.
Hedefimiz 108 di yaklaşmışız çok şükür
Yeni hedefimiz 106 .
Geçecek canım hiç canını sıkma tiroid ilacını bıraktın bence o yüzden böyle hissediyosun ama vücudun bir iki hafta içinde uyum sağlayacak yeni hormonal dengeye hepsi geçecekİrademi kaybettim kaptanım
Hergün tazeliyorum, tutamıyorum, nefret ediyorum, takımda olmasam bu kadar sorun etmeyeceğim, sorumluluk da ayrı canımı sıkıyor
Troid ilacını bıraktım, 2 hafta olacak, ondanmıdır, akşamları sprulina, omega 3 ve magnezyum hapı içiyorum ondanmıdır, kilo direniyor ondan mı bilmiyorum, hem tatlı yiyorum hem gözüm yiyemediklerimde kalıyor, gelip yazmaya utanıyorum
Üstelik üstümde bi ağırlık var, bacaklar ayrı telden çalıyor, dün davete gidemedim, bugün gitmem gerekiyor, dün davet veren eski komşum bugün gittiğimi duyar, bana gücenir diye düşünüyorum, kırılsın, gücensin istemiyorum
Tebrik ediyorum canım çok güzel bir sonuç. İradenin devamını diliyorum inşallah buraya hep eksi sonuçlarla gelirsinSelamlar Arkadaşlar
Bugün Diyetisyen kontrol günümdü
Andulasyona girdim
Diyetim değişti Ramazana uygun verildi
Bugün tam 1 ay oldu Diyete başlıyalı
Çok şükür güzel geçti
İnşallah sağlıkla zayıflamaya devam ederim
Tartıldım ölçümlerim yapıldı
Başlangıç
14 Şubat 2024 :116
14 Mart 2024:108.7
Toplam 7kilo 300 gram gitmiş
5 kilo 800 gram yağdan
Ödem dağılmaya başlamış
Sıvı dağılımı oluşuyor vücutta dedi.
Hedefimiz 108 di yaklaşmışız çok şükür
Yeni hedefimiz 106 .
İnsanın iradesi hep aynı çizgide değil malesef dönem dönem artıyor azalıyor. Biz galiba bu aralar dibi görüyoruz ama inşallah tekrar toparlarız buna inanıyorum. Yarın son gün ctesi yeni bir haftaya başlıyoruz kendimize çeki düzen verelim yeni haftadaİrademi kaybettim kaptanım
Valla çok haklıymışsınız şimdi anladımAfiyet olsun canımSahurda hellim bana göre sakıncalı bir tercih tuzlu ve çok susatiyor
Amin canım benim hepimiz sağlıklı bir şekilde kilo verelimTebrik ediyorum canım çok güzel bir sonuç. İradenin devamını diliyorum inşallah buraya hep eksi sonuçlarla gelirsin
İnsanın iradesi hep aynı çizgide değil malesef dönem dönem artıyor azalıyor. Biz galiba bu aralar dibi görüyoruz ama inşallah tekrar toparlarız buna inanıyorum. Yarın son gün ctesi yeni bir haftaya başlıyoruz kendimize çeki düzen verelim yeni haftada
Afiyet olsun kaptanım başın sağ olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?