Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Rabbim gönlüne kalbine ferahlık versin canım

Cok zor bir durum canım inşallah çok güzel gelismeler olur oğlun için en hayırlısı en güzeli olsun inşallah

bende 2 hafta önce Andulasyona girdim, sence işe yarıyor mu,
ikinci seans için pazartesiye gideceğim.

Geçecek canım hiç canını sıkma tiroid ilacını bıraktın bence o yüzden böyle hissediyosun ama vücudun bir iki hafta içinde uyum sağlayacak yeni hormonal dengeye hepsi geçecek

Tebrik ediyorum canım çok güzel bir sonuç. İradenin devamını diliyorum inşallah buraya hep eksi sonuçlarla gelirsin
İnsanın iradesi hep aynı çizgide değil malesef dönem dönem artıyor azalıyor. Biz galiba bu aralar dibi görüyoruz ama inşallah tekrar toparlarız buna inanıyorum. Yarın son gün ctesi yeni bir haftaya başlıyoruz kendimize çeki düzen verelim yeni haftada

Dünki menüm misafirlikteydik akşam
Sahur 04.30 1 tb ekmek 1 sosis 1 dilim kaşar az deri ğeyniri domates salatalık 1 siyah zeytin bal kaymak ceviz
İftar 18.47 2 lokma beyaz ekmek 1 kase toyga çorbası 1 tabak bezelye tavası
20.30 1 dilim güllaç
Su 1.5 lt
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Cordelia Mthn83

Amin canım benim hepimiz sağlıklı bir şekilde kilo verelim

Bugün pek aktif olamadım özür dilerim yakın bir köylümüzün babası vefat etti oraya gittik Cook iyi bir insandı. Sabah kahvaltısı yok malesef. Cenaze yerinde de 2 kaşık bulgur pilavı sulu et 2 kaşık 1 ayran 1 catalda un helvası aldım bugunlluk bu kadar
Cordelia Mthn83 ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Selam kızlar ben de menümü yazıyım
Kahvaltı bir yumurtadan omlet bir dilim ekmek domates biber bir dilim peynir
Akşam üç yemek kaşığı pilav 5 tane patates kızartması 10 tane İsveç soslu minik köfte
Ara bir dilim pasta
Spor 40 dk zumba 2100 adım toplam 610 puan
Cordelia ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. serap911

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…