- 24 Aralık 2023
- 1.449
- 8.673
- 73
Allah kabul etsin canımZaman çok çabuk geçiyor. Bu Ramazan farklı olarak hatim yapmaya ek olarak cüz bittikten sonra mealini de okuyorum . Huzuru paha biçilmez gerçekten biz de ozlemişiz kuzum.Bir de dua grubunda tesbihimiz var ona katılıyorum. Bunlar hep Ramazanin bereketi zaman bereketsiz işte
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, bu ay bizede 8 sene olacakYok canım 8 yıl olacak vefat edeli bilemezsin öyle özledim kianlatacak kelimem yok
Rabbim şifa versinAh canim Allah rahmet eylesin boslugu dolmaz anne baba cok baska hislerini derinden hissettim bizde bir suredir babamin rahatsizligiyla ugrasiyoruz kaybetme korkusu bile cok fena ki onu yasamayi hic dusunemiyorum
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun canım, sizlere hayırlı, uzun ömürler versinRabbim tüm hastalarımıza şifa versin içindede Babacığına versin canım
8 yaşındaydım Babamı kaybettiğimde
Bazen düşünürüm olsaydı hayat nasıl olurdu onunla torununu görseydi diye.
Sesini çok merak ediyorum ama düşünüyorum hiç hafızama getiremiyorum
Mekanı cennet olsun hatırladığım
Anılarda çok güzel günler zamanlar.
Hala Bostancıda lünepark var
Otobüsle önünden geçerken kafamı dönerim bakamam.
En son Küçükçekmecede gittiğimiz lokanta
Rabbim tüm çocukları Anneli Babalı büyütsün
Rabbim rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsunBen de 9 yaşındaydım babamı kaybettiğimde seni çok iyi anlıyorum. İnsan güzel anlar yaşadığında ya da bir başarı elde ettiğinde keşke görselerdi diyor. Mekanları cennet olsun
canım netten baktım 60ın altında olduğunda böbrek hastalığına, 15in altında da (Allah göstermesin) böbrek yetmezliğine işaret eder diyorSağlıkçı arkadaşlarım birşey soracağım izninizleDün kan tahlili verdim.Görüntüdeki değerim biraz düşük çıkmış Google baktım böbrek ile ilgili diyor korkmam lazım mı? Doktora yarın gidicem ama kafama takıldı Diğer değerlerim hep normal bu değer böyle olunca biraz evhamlandım ben
Allah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsunAllah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, bu ay bizede 8 sene olacak
Allah rahmet eylesin size deAllah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, bu ay bizede 8 sene olacak
Birlikte nice mutlu, sağlıklı, huzurlu ömürler dilerim canım, eşinin doğum günü kutlu olsunGünaydın kızlarbugün eşimin doğum günü o yüzden kaçamak günüm menüm için şimdiden sizden özür diliyorum aşırı abartıya kaçmayacağım söz veriyorum ama bir aydır hayalini kurduğum pastayı yiyeceğim için eşimden daha heyecanlıyım
Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerimGünaydın kizlar
Umarım herkes iyidir.Ben bir kaç gündür alerjik astım ve kronik bronşit le mucadele ediyorum.Dun serum ve hava aldım bugün biraz daha iyiyim .hafta sonundan beri sürekli istirahat etmeye çalıştım.bugun tahlil sonuçlarına göre tekrar ilaç tedavisine başlanacak.Hayirlisi bakalım,Rabbim hasta olup darda olan kullarına şifa versin inşallah
Geçmiş olsun canımGünaydın kizlar
Umarım herkes iyidir.Ben bir kaç gündür alerjik astım ve kronik bronşit le mucadele ediyorum.Dun serum ve hava aldım bugün biraz daha iyiyim .hafta sonundan beri sürekli istirahat etmeye çalıştım.bugun tahlil sonuçlarına göre tekrar ilaç tedavisine başlanacak.Hayirlisi bakalım,Rabbim hasta olup darda olan kullarına şifa versin inşallah
İnşallah canımcanım netten baktım 60ın altında olduğunda böbrek hastalığına, 15in altında da (Allah göstermesin) böbrek yetmezliğine işaret eder diyor
seninki çok düşük değil, muhtemelen başka bir sebeple düşüktür diye düşünüyorum
içini ferah tut
gerçi sağlıkçı arkadaşlar daha doğru yorumlar ama google amca biraz abartılı cevaplar verebiliyor
Allah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsun
Teşekkür ederim canımBirlikte nice mutlu, sağlıklı, huzurlu ömürler dilerim canım, eşinin doğum günü kutlu olsun
Amin ablacimRabbim şifa versin
Benim de aklıma buna benzer bişey geldi, ben çocukken kilolu öğretmen anca hamile olurdu, diğerleri hep fit öğretmenlerdi.Aklıma bir tek öğretmenden gelsen iyioooo bana her şey seni hatırlatıyor
Bilinç üstü yetmiyor bir de altı ile uğraşacağız desene
Meslek grubumuz yelpazeli olsa da en çok öğretmenler yarışıyor bu iyi mi kötü müAslında ben ev hanımıyım artık
niye kendimi dahil ediyorum öğretmenliğe
7/24 çalışıyorum
Gitmedim ama mantıklı geliyor bana emsyi farklı şekilde biz de kullanıyoruz tedavide kas güçlendirme açısından gerçekten etkili. Biraz araştırmak lazım sadece diye düşünüyorumEms ye giden oldu mu hiç canlar
Aynı duygularla, bende kutlarım kızlar@Mthn83
@serap911
M Minicikfzt
Bir nefes sıhhat kadar değerli bir şey olmadığını aklımızdan çıkarmama ümidiyle Tıp Bayramınız kutlu olsun canım arkadaşlarım.
Rabbim yardımcınız olsun canımKızlar çok gerginim.
Büyük oğlum akran zorbaligindan 2 senedir sorunlu artık bizde yorulduk. Okula geldik sınıf değişimine. Müdürle yüz yüze gelmek çok can sıkıcı ama oğlumun hem psikolojik hem akademik gelişimi için bir adım atmamız gerekiyor
İyi bişey miEms ye giden oldu mu hiç canlar
İrademi kaybettim kaptanımAğlamaya yer arıyor gibisiniz
Hayat , diyet dümdüz bir çizgi mi Allah aşkına
Öyle olsa ex oluruzbugün tıp bayramı ya havalara girmişim neyse mevzuya döneyim . Tatlım nerdeeeen nereye geldik kendimize haksızlık etmeyelim valla intikamını alır demedi demeyin @uranus35le . kafa kafaya verin muhabbet edin aglasacsk bir şey yok
Çok isterim
Moral is loading
Eften puften minnak şeyleri dert ediyorsunuz yagezegenfeza tatlışım sen uyma bu tatlı cadilara olur mu
Tebrik ederim canım, çok sevindimSelamlar Arkadaşlar
Bugün Diyetisyen kontrol günümdü
Andulasyona girdim
Diyetim değişti Ramazana uygun verildi
Bugün tam 1 ay oldu Diyete başlıyalı
Çok şükür güzel geçti
İnşallah sağlıkla zayıflamaya devam ederim
Tartıldım ölçümlerim yapıldı
Başlangıç
14 Şubat 2024 :116
14 Mart 2024:108.7
Toplam 7kilo 300 gram gitmiş
5 kilo 800 gram yağdan
Ödem dağılmaya başlamış
Sıvı dağılımı oluşuyor vücutta dedi.
Hedefimiz 108 di yaklaşmışız çok şükür
Yeni hedefimiz 106 .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?