İradeyi korumak çok da kolay değil, öyle olsaydı zaten bu halde olmazdık. Arada sırada yoldan çıkmalar yaşanacak maalesef ama bu vazgeçmek için bir sebep değil. Kötü olanı unutup kaldığımız yerden devam etmek zorundayız, yoksa bu bedenler bir gün bizi taşıyamayacak hale gelecek.İrademi kaybettim kaptanım
Sizlere söz verdim, apaya söz verdim, kendime söz verdim
Hergün tazeliyorum, tutamıyorum, nefret ediyorum, takımda olmasam bu kadar sorun etmeyeceğim, sorumluluk da ayrı canımı sıkıyor
Troid ilacını bıraktım, 2 hafta olacak, ondanmıdır, akşamları sprulina, omega 3 ve magnezyum hapı içiyorum ondanmıdır, kilo direniyor ondan mı bilmiyorum, hem tatlı yiyorum hem gözüm yiyemediklerimde kalıyor, gelip yazmaya utanıyorum
Üstelik üstümde bi ağırlık var, bacaklar ayrı telden çalıyor, dün davete gidemedim, bugün gitmem gerekiyor, dün davet veren eski komşum bugün gittiğimi duyar, bana gücenir diye düşünüyorum, kırılsın, gücensin istemiyorum
Karmakarışık duygulardayım
Nice güzel mutlu yaşları olsunKacamak günüm kaptanım bugün eşimin doğum günü o yüzden onun sevdiği şeyleri yapıp kendimi de serbest bıraktım
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Sabah
Yulaflı elmalı chia tohumlu yoğurt
Öğle
Üç tane karabugdaylı biber dolması
Akşam
İki dilim yulaf lavaş
İki dilim peynir
Tavada iki yumurta
Şekersiz çay
Su 3.5 litre spor 30 dakika leslie ve 5599 adım
Elhan Cordelia @serap911
Eki Görüntüle 3400832
Afiyet olsun güzel menü olmuş14 Mart Perşembe menüsü
Sabah yok
12.45 öğle
1 kepçe ezogelin çorbası, 1 kepçe cacık, fırında 1 tavuk but, 2 kaşık erişte.
17.30 ara
5 adet hurma
19.00 akşam
Fırında zeytinyağlı karışık sebze (küçük bir pancar, 1 küçük havuç, çeyrek kereviz, yarım kabak), üzerine 3 kaşık yoğurt.
Su 2 lt
3000 adım 300 puan
Elhan Cordelia Mthn83
Afiyet olsunMenü
Sahur
1haşlanmış yum. 7 zeytin 3 çatal peynir
Avuç içi kadar peynirli börek
İftar
2 kepçe kuru fasulye
1kaşık pilav
1 tane çiğköfte
Avuç içi kadar pide
5 kaşık Ot kavurması
1 biber turşusu
Yarım elma
Elhan
Mthn83
Spor 30 dk yürüyüş 30.3 90
Spor dün 60 dk yürüyüş 180 p.
Spor bir önceki gün 60 dk yürüyüş 180 p.Cordelia yazmayı unutmuşum canım .
İrademi kaybettim kaptanım
Sizlere söz verdim, apaya söz verdim, kendime söz verdim
Hergün tazeliyorum, tutamıyorum, nefret ediyorum, takımda olmasam bu kadar sorun etmeyeceğim, sorumluluk da ayrı canımı sıkıyor
Troid ilacını bıraktım, 2 hafta olacak, ondanmıdır, akşamları sprulina, omega 3 ve magnezyum hapı içiyorum ondanmıdır, kilo direniyor ondan mı bilmiyorum, hem tatlı yiyorum hem gözüm yiyemediklerimde kalıyor, gelip yazmaya utanıyorum
Üstelik üstümde bi ağırlık var, bacaklar ayrı telden çalıyor, dün davete gidemedim, bugün gitmem gerekiyor, dün davet veren eski komşum bugün gittiğimi duyar, bana gücenir diye düşünüyorum, kırılsın, gücensin istemiyorum
Karmakarışık duygulardayım
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Bak ne güzel işte, canını boş yere sıkmışsın.Eski komşum ardı, gücenmemiş çok şükür, seneler önce o da felç durumu yaşamıştı, seni çok iyi anlıyorum dedi, ondan yana biraz rahatladım
Bende merak ediyorum inşallah çözüm bulmuşlardırMthn83 canım ne yaptınız merak ettim. Nasıl bir çözüm sundu okul yönetimi? İyisindir inşallah hem fiziken hem ruhen
Bu diyetin özü nedir canım, neye yaraması bekleniyor, nasıl yapılıyor.Ben bu ramazan pide yiyemiyorum canım eliminasyon diyeti yapıyorum
Canını sıkma hiç, sağlık her şeyden önemli, iyi olduğun zamanlar tutarsın. Bu arada yoğunluğun için de kolaylıklar dilerim canım.Ben bu ramazan ilaç kullandığım için oruç tutamıyorum onun üzüntüsüde var bi hüzünlüyüm bugün
Teşekkür ederim canımCanını sıkma hiç, sağlık her şeyden önemli, iyi olduğun zamanlar tutarsın. Bu arada yoğunluğun için de kolaylıklar dilerim canım.
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun güzel menü olmuş
Ben de bunu merak ediyorum, belki gelip yazmıştır diye son sayfaya kadar sormadan geldim. Neyse ki sen sormuşsun. İnşallah güzel bir çözüm bulunmuştur.Mthn83 canım ne yaptınız merak ettim. Nasıl bir çözüm sundu okul yönetimi? İyisindir inşallah hem fiziken hem ruhen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?