- 18 Mart 2018
- 30.579
- 121.588
- 598
- 35
Havalardan dolayı üstümüzde bi ağırlık var malesef, şeker düşürür mü bilemedimBenim de şekerim düşüp duruyo az önce iki tane hurma yedim öğle yemeği yemezdim hiç bugün yedim niye böyle oldu bilmiyorum havadan heralde basım ağrıyo biseyler yiyorum geçiyo hep
Şifa olsun canımBen bunları kendime yapayım çok güzel fikirler. Bir ramazanlar sahur menüsü var teşekkür ederimonlara glutenli hamurişi böylece niyeti bozup yiyemem kaydettim mesajı
ben sucuklu peynirli dukan tost düşünüyorum. yanında zeytin, ceviz, bol yeşillik söğüş falan ya da dukan tost yerine içerikli omlet yaparım.Sahurda ne yapacaksınız kızlar. Diyete sahurla dönüyorum ya ne yesem bilemedim
Nasıl yapılıyor oben sucuklu peynirli dukan tost düşünüyorum. yanında zeytin, ceviz, bol yeşillik söğüş falan ya da dukan tost yerine içerikli omlet yaparım.
Peynir zeytin yumurta tbe ama yarin oruç değilim ben. Normalde böyle yerimSahurda ne yapacaksınız kızlar. Diyete sahurla dönüyorum ya ne yesem bilemedim
1 yumurta, 2 yk yulaf kepeği, 2 yk süt ya da kefiri çırpıyoruz. sonra kızmış tost makinesinin arasına yayıp az pişiriyoruz. ters çevirip arasına peynir sucuk falan koyup katlıyoruz ve bastırıyoruz. çok güzel oluyor.Nasıl yapılıyor o
Tamam bitanemmm iyi tatiller dilerim.Abla ben evde değilim kaç gündür eşim izne çıktı beraber adana'dayız yazamadim kusura bakma
İtinayla sıva tadilat yapılır.Yaa ben bugün doyamadım bı türlü kara delik açıldı içimde
Hayırlı olsun canımHerkese tekrar merhaba. Yarın Ramazan ile birlikte menümü paylaşıcam inşallah. Herkesin hedefine sağlıkla mutlulukla ulaştığı bir grup olması dileğiyle bismillah.
Kaydettim teşekkür ederim1 yumurta, 2 yk yulaf kepeği, 2 yk süt ya da kefiri çırpıyoruz. sonra kızmış tost makinesinin arasına yayıp az pişiriyoruz. ters çevirip arasına peynir sucuk falan koyup katlıyoruz ve bastırıyoruz. çok güzel oluyor.
Ben de bilemedimHavalardan dolayı üstümüzde bi ağırlık var malesef, şeker düşürür mü bilemedim
Neyle ilgili video kızTv de YouTube den yazdım, bikaç tane çıktı, metoş şu resmi yolladı dedim, onu açtım, 2:15 sürmüş, e arada wc molası filan 2:30 sürmüştür
Menümİtinayla sıva tadilat yapılır.
Ben de aynı düşünceyle evdeyim şu an 2 yaşına kadar evdeyim inşallah sonrasinda bile bırakmak hiç içime sinmiyor ama mecbur bırakacağımEvet canım oğlumla olmak istedim çok hızlı büyüyorlar ve ben onun her anını kaçırıyorum
Afiyet olsun canım gayet güzel menü benceNeyle ilgili video kız
Menüm
Saat 10 da 1 tane hurma
Saat 13.30 da 1 tost 3 halka sucuklu domates salatalık marul 1 dlm ekstra peynir
Saat 17 de cay tabagindan biraz fazla tavuk sote
(Aslında metabolizma çorbam vardı)
Su 2 lt ye yakın
Spor dip köşe sil süpür cam sil filan
Yorgunum
Cordelia
Afiyet olsun kaptanımNeyle ilgili video kız
Menüm
Saat 10 da 1 tane hurma
Saat 13.30 da 1 tost 3 halka sucuklu domates salatalık marul 1 dlm ekstra peynir
Saat 17 de cay tabagindan biraz fazla tavuk sote
(Aslında metabolizma çorbam vardı)
Su 2 lt ye yakın
Spor dip köşe sil süpür cam sil filan
Yorgunum
Cordelia
Afiyet olsun canım çok güzelBen de menümü yazayım
10.03.2024
Sabah yok
Öğle 13:00 2 yumurtadan 1 yk z.yağıyla omlet,30 gr süzük peynir,7 zeytin,roka salatası ve çay
Akşam 17:30 1 kabak,1 havuç,1 soğan,1 patates fırında yağsız kızarttım 3 yk ev yoğurduyla yedim.
Filtre kahve yaptım içiyorum. Başka bir şey yemem artık.
2 lt su
6771 adım
Elhan Mthn83 Cordelia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?