- 8 Şubat 2024
- 2.688
- 14.820
- 123
Sen dün çikolatalı değil miydin yaa hangi ara kinoalı oldunÇok beklersin bebişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen dün çikolatalı değil miydin yaa hangi ara kinoalı oldunÇok beklersin bebişim
Aşkolsun ben seni hiç yalnız bırakır mıyım.Benim takım yaprak dökümü geriye bı ben kalacak gibiyim
Evet canım oğlumla olmak istedim çok hızlı büyüyorlar ve ben onun her anını kaçırıyorumDur sana düzeltip atacağım
Yaa kendin mi istedin
Afiyet olsun
Ortadoğu ve balkanların en hızlı Nick değiştiren kişisiysem demekki. Tek rakibim Türk Hava yollarıSen dün çikolatalı değil miydin yaa hangi ara kinoalı oldun
Hayırlısı olsun inşallahİşden ayrıldım evdeyim artık inşallah evde salmam kendimi
Yok canım o brokoli bu kinoaliSen dün çikolatalı değil miydin yaa hangi ara kinoalı oldun
Çok iyi anlıyorumEvet canım oğlumla olmak istedim çok hızlı büyüyorlar ve ben onun her anını kaçırıyorum
Herkese tekrar merhaba. Yarın Ramazan ile birlikte menümü paylaşıcam inşallah. Herkesin hedefine sağlıkla mutlulukla ulaştığı bir grup olması dileğiyle bismillah.ADINIZ: seyrülsefer
YAŞINIZ: 39
BOYUNUZ: 1.47 (sanırım grubun en kısası benim:) )
KİLONUZ: 60.2
HEDEF KİLONUZ: 50
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: bankacı
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: doğumdan sonra kendini salmak
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok çok şükür
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 40 ıma gelmeden 50 kg yı görmek
Abla ben evde değilim kaç gündür eşim izne çıktı beraber adana'dayız yazamadim kusura bakma
Salma dombilim niye salacaksın. Ohh bolbol spor yapacak vakit var artık deseneİşden ayrıldım evdeyim artık inşallah evde salmam kendimi
HoşgeldinHerkese tekrar merhaba. Yarın Ramazan ile birlikte menümü paylaşıcam inşallah. Herkesin hedefine sağlıkla mutlulukla ulaştığı bir grup olması dileğiyle bismillah.
Bende daha geç uyudumİyi geceler ben sabahlarım bu gece çok çalışmam lazım çoook
Bize de arada yabancı kedi geliyor, biri verandaya geldi, itekleyerek çıkardı eşim, diğeri eski damat adayı, bahçeye gelip biraz bekleyip gidiyor, muhtemelen seninki de gelir tekrarKizlarr kedim kayboldu turkiye d'en getirmistik normalde evden kaliyo arada bahceye cikar biraz gezip gelirdi bugune aksam uzeri geldi gordum onara isimi bitirip temizliyip iceri aliyim dedim gidis o gidis nere baktiysam yok bu saatlere oldu gelmedi uyuyamuyorum saat ikiye geliyo kac kere baktiysam gezdiysem gelmedi sesime normalde gelirdi Elhan senin kesin var dimi daha iyi bilirsin gelirmi kedi geri ya
Hiç denemedim, kemik suyunda mı, tavuk suyunda mı haşlayım
Haşlama daha güzel olur halbuki!
Ama ben hep şaşırırımŞaşırtmayı sevmem
Afiyet olsun canım. Sanırım ben de az yemeliyim
Külbastısını tavsiye ederim fezamBak seni kavurup yerim