- 18 Mart 2018
- 30.580
- 121.594
- 598
- 35
Oy maşaAllah deyim o zamanEline koluna sağlık kuzum benım hamur ısıyle pek aram yok yanı yapma konusunda yok oyle hamur yapayım açayım pogaca borekoklava ıle hamur açamam yanı sofra kadar ıncecik fln , poğaça da nadir yaparım
Tatlı yapmayı severım ben çokda güzel yaparım
Mutfak bu arada inanılmaz küçük üç kişi yan yana duruyorsun sıfıra sıfır arkada bosluk kalmıyor masaya degıyorsun
Senin yolladığın resme tıkladım, pek bişey anlamadım, isyan ettim geri verin benim 2,5 saatimi diyeEnerjin çok güzel kullanmak istedim canım
serap911 e çok gaz verme yanariz
Afiyet olsun kepçe derken
Çok geçmiş olsun canım
İnşallah korktugunuza ugratmasin rabbim
Afiyet olsun bugün sahalara dönersin demi
Hamarat gelin
Sidelya bu ara sadece bildirimlerde gelmiş kaptanım. Menü yok sohbet yok iyi mi acaba
Sivasliyim canım. Babaannem Kars göçmeni. İç Anadoluda ana tarım ürünü buğday olduğu için hamur işleri zengindir.
4 bölümlü bir film ablam. Hem kitabını okudum hem filmini izledim
Senden korktuk komşudan mi çıktı
Geçmiş olsun. Aferin böyle git gel
Afiyet olsun canım
Mutlu pazarlar canım
Dün ekmek yedim diye şiş uyandığımı farkettim ve tartılmadım, kendimi hafif hissettiğim zaman tekrar tartılırım, tavsiye ederimKızlar ya dün şaşırtma yapmak için yedim yao beni şaşırttı hâttâ şaşı bak şaşır oldum dün sabah 109.7 diydim. Bu sabah 111.4 çıktı
Oy ben ne dem nasıl edeeemmm söz getir fasıl edeeemmm
Bakmayın güldüğüme valla çok sinirim bozuk
Yoksa yoksa çikolatalı brokoli senmiydinÇok beklersin bebişim
Ellerine sağlık çok leziz duruyorlarEki Görüntüle 3399070
Benimkiler tek porsiyonluk
2.5 saatlik ne attım kızSenin yolladığın resme tıkladım, pek bişey anlamadım, isyan ettim geri verin benim 2,5 saatimi diye
En sonda ki sonuç olarak pide sanırım
Afiyetle yiyin ablacımEki Görüntüle 3399070
Benimkiler tek porsiyonluk
Küle mi basıyoruz, onun için mangal yakmamız lazım, bizde o işi anlayan yok, en iyisi çiğ çiğ yemekKülbastısını tavsiye ederim fezam
Benim de şekerim düşüp duruyo az önce iki tane hurma yedim öğle yemeği yemezdim hiç bugün yedim niye böyle oldu bilmiyorum havadan heralde basım ağrıyo biseyler yiyorum geçiyo hepYaa ben bugün doyamadım bı türlü kara delik açıldı içimde
Ben emziriyorum oruç tutmayacağım ama yerinde olsam 2 yumurta yerdim kesin ve tam buğday ekmeği falan yerdim tok tutma açısındanSahurda ne yapacaksınız kızlar. Diyete sahurla dönüyorum ya ne yesem bilemedim
Küle mi basıyoruz, onun için mangal yakmamız lazım, bizde o işi anlayan yok, en iyisi çiğ çiğ yemek
Yumurta mantıklı ben çölyak hastasıyım tam buğday yiyemem de kendi ekmeğimi aldım dondurucuya attım ondan yetim teşekkür ederimBen emziriyorum oruç tutmayacağım ama yerinde olsam 2 yumurta yerdim kesin ve tam buğday ekmeği falan yerdim tok tutma açısından
Evdekilere kahvaltı türü, hafif olsun istiyorlarSahurda ne yapacaksınız kızlar. Diyete sahurla dönüyorum ya ne yesem bilemedim
Ben bunları kendime yapayım çok güzel fikirler. Bir ramazanlar sahur menüsü var teşekkür ederimEvdekilere kahvaltı türü, hafif olsun istiyorlar
Sahanda yumurta
Yumurta piyazı
Kıymalı yumurta
Sucuklu yumurta
Pastırmalı yumurta
Tost
Menemen gibi gibi
Bugün menüde köfte var, dürüm yapıp yiyecekler, kalırsa köfte de yerler
Apayrı yaşam sahur menüsü
Hurma(3,5,7) tane sade veya yoğurtlu veya kuruyemişli
Kuru incir 3,5 tane
Kuru kayısı 5,7 tane
Teşekkür ederim canım, tadı gerçekten çok güzel olmuşEllerine sağlık çok leziz duruyorlar
Tv de YouTube den yazdım, bikaç tane çıktı, metoş şu resmi yolladı dedim, onu açtım, 2:15 sürmüş, e arada wc molası filan 2:30 sürmüştür2.5 saatlik ne attım kız
En sonda ki sonuç olarak pide sanırım
Afiyet olsun az olmuş hafif olmuş
Afiyetle yiyin ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?