- 24 Aralık 2023
- 2.238
- 11.874
- 123
- 26
Çok teşekkür ederimAfiyet olsun kaptanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimAfiyet olsun kaptanım
Geçmiş olsun canım bağışıklık için bence en iyisi kuşburnu çayı ve kivi. Bir de bol su iç şekersiz limonata yapıp iç faydasını görürsünSelamlar 3 gündür dilimde aft çıktı ve inanilmaz acıyor dün ateşte yaptı . Herhalde bağışıklık düştü önerileriniz varsa alırım .
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım bağışıklık için bence en iyisi kuşburnu çayı ve kivi. Bir de bol su iç şekersiz limonata yapıp iç faydasını görürsün
Güllaç bile veriyo iyiymiş gerçektenHesap bu. Çok iyi oluyor ya. Üç senedir ramazan aylarında müdavimiyim.
Canım zencefilli zerdeçalli metabolizma çayı yap. Hem metabolizma için hem bağışıklık için iyi gelir. Bal kullanma
Bana asıl kilo verdiren şu oluyor. Su, çorba ve salatadan sonra 15-20 dk ara diyor ya hani. İyice sindirmiş oluyorum o arayı verince. Dolayısıyla yemek yeme isteğim bastırılmış oluyor, daha az yiyorum. O arayı da mecbur veriyorum zaten, eşimin namaz kılmasını bekliyorum. Adam overdose Müslüman. Ben de o ara yemeği ısıtıyorum, tezgahı falan topluyorum.Güllaç bile veriyo iyiymiş gerçekten
Cok güzel ellerine sağlık abla108. ETAP MASTERFİT TAKIMLAR
KIRMIZI TAKIM
Mthn83 KAPTAN
Cordelia
@Nergis 35
@arke
@Papatyamaviss
@gezegenfeza
LenaG
yazarhanim35
@badem000
minerva1988
@Kinoalihatun
@pastelfit
@trueliving_
@Lavinia_98
@Mutlu1anne
@aypare ackerman
@Tatli Manolya
@HuzuRRR
@kumsal68
MAVİ TAKIM
serap911 KAPTAN
Elhan
@Busra196
uranus35
@74FRIDA
@LESA76
M Minicikfzt
@sara_28
@TemelinSafinazi
@WunderLost
@Ceeeeeeeeeeee
@deli bir dombili
@Beth18
zeyneppk
@Jasminium84
@sibel_84
Ellssa
@tomrs
@freejourney
@Herseyguzelolacak38
Kaptanlarim takımlarımızı guncelledim. Onayinizdan geçerse tablomuzu bu şekilde olusturacagim. İkinizi bir araya getirinceye kadar arkadaşları sırayla dağıttım. Tabi ki son söz sizin olacak.
Bu arada takımlara yerleştirmeyi unuttuğum yarışmacı kaldı mı hatirlatirsaniz sevinirim.
Güzel bir teknik. Çoğu evde uygulanıyor iftarı corbayla açtıktan sonra namaz , sonrasında yemek.Bana asıl kilo verdiren şu oluyor. Su, çorba ve salatadan sonra 15-20 dk ara diyor ya hani. İyice sindirmiş oluyorum o arayı verince. Dolayısıyla yemek yeme isteğim bastırılmış oluyor, daha az yiyorum. O arayı da mecbur veriyorum zaten, eşimin namaz kılmasını bekliyorum. Adam overdose Müslüman. Ben de o ara yemeği ısıtıyorum, tezgahı falan topluyorum.
Geçmiş olsun yanlış hatırlamıyorsam ilaçlar iyi gelmedi demiştin. Benim bildiğim b vitamini eksikliğinde çıkıyormuş bir baktır istersen. Bir de karbonatlı suyla gargara yapmak iyi geliyor.Selamlar 3 gündür dilimde aft çıktı ve inanilmaz acıyor dün ateşte yaptı . Herhalde bağışıklık düştü önerileriniz varsa alırım .
Canan Karatay bile zeytinyağını bardakla için diyo bişey olmaz ye gitsinKalorisinden çekindim biraz ya normalde yerim ama bu ara veremiyorum kilodiyet listemde zeytinyağlı meze vardı aslında haklısın o kadar kısmaya gerek yok
Güllaç masum bi tatlı mıymış öyle olsun lütfen..Güllaç bile veriyo iyiymiş gerçekten
İngiliz karbonatlı suyla gargara yap bitanem. Çok geçmiş olsun.Selamlar 3 gündür dilimde aft çıktı ve inanilmaz acıyor dün ateşte yaptı . Herhalde bağışıklık düştü önerileriniz varsa alırım .
Ben de çok severim bu yıl yiyemiyorum diye çok mutsuzdum belki bir gün yerim ben de kaçamak hakkı olarakGüllaç masum bi tatlı mıymış öyle olsun lütfen..
3 senedir güllaç yapcam diyorum bi türlü nasip olmuyor bu sene artık yapıp yemek istiyorum. Tabi izin gününde
Oo Cordelia aramizda 250 gr var yarisalimmiLİG SIRALAMASI 09.03.2024
60' LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO @Jasminium84 60.00 Mthn83 70.50 @aypare ackerman 60.85 M Minicikfzt 70.85 @deli bir dombili 61.50 @gezegenfeza 70.90 uranus35 63.15 serap911 73.00 @Ceeeeeeeeeeee 63.55 @WunderLost 73.40 @Papatyamaviss 64.50 @Busra196 73.70 @Beth18 65.00 @LESA76 74.30 @kumsal68 65.00 @trueliving_ 75.50 @tomrs 65.80 zeyneppk 76.50 @TemelinSafinazi 65.90 Cordelia 76.75 @pastelfit 66.00 @Nergis 35 66.30 minerva1988 66.40 Elhan 66.55 @Lavinia_98 68.40 Ellssa 68.70 @HuzuRRR 69.30 @Tesnim1903 69.40 @badem000 69.90
80' LER LİGİ KİLO 90'LAR LİGİ KİLO yazarhanim35 80.90 @Mutlu1anne 95.48 @Cikolatali brokoli 88.20 @sara_28 99.40 @arke 88.70
ALTIN LİG KİLO ÇITIRLAR LİGİ KİLO LenaG 109.70 @freejourney 56.60 @Ece Didem 111.10 @Leyl35 57.50 @74FRIDA 111.20 @Keira- 59.30
Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz bildirmenizi rica ederim.
Lig tablosu etap sonunda sadece bildirim yapan arkadaslarimizi kapsamaktadır.
Valla ben evlenmeden önce abanırdım, kim ne kılıyorsa kılsın yemeğe devam ederdim. Evlenince mecbur bekledik.Güzel bir teknik. Çoğu evde uygulanıyor iftarı corbayla açtıktan sonra namaz , sonrasında yemek.
Benim diyetisyenim yemekte pilav makarna patates yemezsen sutlu tatli yiyebilirsin dediGüllaç bile veriyo iyiymiş gerçekten
Ay bizde uygulanmiyor maalesef namazda kiliniyor ama yemekten vazgecilmiyorGüzel bir teknik. Çoğu evde uygulanıyor iftarı corbayla açtıktan sonra namaz , sonrasında yemek.