Yağsız zeytinyağlı mezeyi çözene kadar menüyü üç kere hatmettim.Menümü yazıyım hemen kızlar daha da birşeyler yemeden
Kahvaltı 2 yumurtadan menemen bir minik dilim peynir bir dilim ekmek
Öğle 5 6 kaşık zeytinyağlı meze yağ hiçbirine koymadım
Ara filtre kahve 2 hurma bir detoks suyu
Akşam 100 gram balık salata
Su 3ü bulmuştur
Spor 6600 adım 660 puan 40 dk zumba 40 puan toplam 1060 puan
Elhan Cordelia serap911
Esiminki zeytinyağlı benimki yağsızYağsız zeytinyağlı mezeyi çözene kadar menüyü üç kere hatmettim.
Afiyet olsun minicigim çok güzel bir menü.
Kolay gelsinKızlar çok hızlı okudum geçmişi, sohbet muhabbet edercesine hepsine cevap yazmak isterdim ama çok yorgunum ve çok işim var. Sayfalar çok birikmesin, bir şey kaçırmayayım diye okumaya geldim. Şimdi tekrar çıkıyorum. Hepiniz öpüldünüz.
İyi akşamlar canım.İyi akşamlar fit kurabiyeler.Ben bu ara şartlardan ötürü diyete ara vermiştim ama Ramazan’da tekrar başlıyorum. Oruç tutarak zayıflıyorum her sene. Bir taşta kuş katliamı. Takip ettiğim bir diyetisyen var. Her ramazan ayında günlük hem iftar, hem sahur menüleri paylaşıyor. Akşama ne yemek yapsam diye de düşünmemiş oluyoruz. Benim işime çok yarıyor.
Afiyet olsun canımEsiminki zeytinyağlı benimki yağsızbiraz fazla saçma olmuş gerçekten ama yağsız tavada havuç kabak soteledim biraz limon sıkıp yedim fava yedim sadece baklayı ezip bir de kuru domates içine az peynir koyup yedim
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Bu süreçte ekstra kilo almadım abla. Dengeliyorum bir şekilde. Hala sabahları 69.5 çıkıyorum çok şükür. Nevoş da bu kiloya gelince yarışacağız onunla.İyi akşamlar canım.
Ferdi olarak mı yarisiyorsun Müslüm olarak mı
Akşam akşam ne soğuk espri kendimi kınamak istiyorum
Her şekilde zayıflamaya devam etmene sevinirim.
Hangi hesap acabaİyi akşamlar fit kurabiyeler.Ben bu ara şartlardan ötürü diyete ara vermiştim ama Ramazan’da tekrar başlıyorum. Oruç tutarak zayıflıyorum her sene. Bir taşta kuş katliamı. Takip ettiğim bir diyetisyen var. Her ramazan ayında günlük hem iftar, hem sahur menüleri paylaşıyor. Akşama ne yemek yapsam diye de düşünmemiş oluyoruz. Benim işime çok yarıyor.
Zeytinyağ çok faydalı canım diyet listelerinde kullanılıyor neden zeytinyağsız yaptınki kendine ?Esiminki zeytinyağlı benimki yağsızbiraz fazla saçma olmuş gerçekten ama yağsız tavada havuç kabak soteledim biraz limon sıkıp yedim fava yedim sadece baklayı ezip bir de kuru domates içine az peynir koyup yedim
Bizımle degilsın yaniBu süreçte ekstra kilo almadım abla. Dengeliyorum bir şekilde. Hala sabahları 69.5 çıkıyorum çok şükür. Nevoş da bu kiloya gelince yarışacağız onunla.
Cok güzel afiyetolsunMenümü yazıyım hemen kızlar daha da birşeyler yemeden
Kahvaltı 2 yumurtadan menemen bir minik dilim peynir bir dilim ekmek
Öğle 5 6 kaşık zeytinyağlı meze yağ hiçbirine koymadım
Ara filtre kahve 2 hurma bir detoks suyu
Akşam 100 gram balık salata
Su 3ü bulmuştur
Spor 6600 adım 660 puan 40 dk zumba 40 puan toplam 1060 puan
Elhan Cordelia serap911
Allah nazarlardan korusun.İyi Akşamlar Arkadaşlar
Takım Kaptanlarım
Elhan Mthn83
Yoğun Bir Pazar Günüydü
08:00/20:00 Nöbetindeyim
10.03.2024 Beslenme Listem
Sabah 08:30
3 dl.peynir
5 zeytin (2 yeşil,3 siyah)
8 fındık
Yarım muz
1 tatlı kaşığı keten tohumu
2 kepekli galeta
1 kupa yeşil çay
Saat 11:00 Sade Türk Kahvesi
Öğlen 14:00
1 kase Ayran çorbası (karabuğday)
Akşam 18:30
1 kase kabak yemeği (1 tatlı kaşığı zeytinyağı)
1 bardak Ayran
22:30 gibi 1 fincan çay
2 litre suyu tamamladım.
2,5 3 litre olur.
Sahura kadar ne kadar içerim
Belli olmaz
Hesap bu. Çok iyi oluyor ya. Üç senedir ramazan aylarında müdavimiyim.Hangi hesap acaba
Yok ya yine buralarda olacağım.Bizımle degilsın yani
Harika afiyet olsunBen de menümü yazayım
10.03.2024
Sabah yok
Öğle 13:00 2 yumurtadan 1 yk z.yağıyla omlet,30 gr süzük peynir,7 zeytin,roka salatası ve çay
Akşam 17:30 1 kabak,1 havuç,1 soğan,1 patates fırında yağsız kızarttım 3 yk ev yoğurduyla yedim.
Filtre kahve yaptım içiyorum. Başka bir şey yemem artık.
2 lt su
6771 adım
Elhan Mthn83 Cordelia
Afiyet olsun canımİyi Akşamlar Arkadaşlar
Takım Kaptanlarım
Elhan Mthn83
Yoğun Bir Pazar Günüydü
08:00/20:00 Nöbetindeyim
10.03.2024 Beslenme Listem
Sabah 08:30
3 dl.peynir
5 zeytin (2 yeşil,3 siyah)
8 fındık
Yarım muz
1 tatlı kaşığı keten tohumu
2 kepekli galeta
1 kupa yeşil çay
Saat 11:00 Sade Türk Kahvesi
Öğlen 14:00
1 kase Ayran çorbası (karabuğday)
Akşam 18:30
1 kase kabak yemeği (1 tatlı kaşığı zeytinyağı)
1 bardak Ayran
22:30 gibi 1 fincan çay
2 litre suyu tamamladım.
2,5 3 litre olur.
Sahura kadar ne kadar içerim
Belli olmaz
Kalorisinden çekindim biraz ya normalde yerim ama bu ara veremiyorum kiloZeytinyağ çok faydalı canım diyet listelerinde kullanılıyor neden zeytinyağsız yaptınki kendine ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?