Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Maşallah kız ben daha ilk arabayı degistirtiremiyorum adamda azıcık heves yok anacim
Ortasi olsa iyi olurdu benimkinin hobi gibi alir susler , ozellik actirir satar . Ilk sattigi woswagen 11km deydi ya daha binmemistik ondan sonra saldim ben cokta tin oldum. Gecen evrak imha ediyoruz hep araba alim satim ,karkos vs cogunu hatirlamadik hangisiyfi diye dusunduk

Ayniyiz canim ates durucuyle kucakta geziyoruz surekli yeni uyuttum
Eki Görüntüle 2938871 bunlarda adimlarim aklimdayken paylasiyim Cordelia
Geçecek insaAllah canim Rabbim tez şifa versin
Maşallah canım
Sağol kuzum❤
a herkes resmini yüklüyorsa bende ykleyim görelim.birbirimizi
Kahve kokusu istedi şimdi de ortalıkta yok
Hepinize iyi geceler arkadaslar
Iyi geceler canım

Ortasi olsa iyi olurdu benimkinin hobi gibi alir susler , ozellik actirir satar . Ilk sattigi woswagen 11km deydi ya daha binmemistik ondan sonra saldim ben cokta tin oldum
Biz zaten ikinci el almıştık arabayı 20 binlerde falandı şuan 84 binlerde benim adam arabayı yıkamaya bile götürmüyor ya o kadar bir hevessiz

Biz zaten ikinci el almıştık arabayı 20 binlerde falandı şuan 84 binlerde benim adam arabayı yıkamaya bile götürmüyor ya o kadar bir hevessiz
Ayyy enistemde oyle Kuzey binince anne bu araba hurdalik gibi cok pis diyor zorla bi Ankaraya gelince yikarttirdik .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…