- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Yükle canım görelim gül cemalinia herkes resmini yüklüyorsa bende ykleyim görelim.birbirimizi
İyi geceler canım kafani az da olsa toparlayabildin miHepinize iyi geceler arkadaslar
Hadi sende yükleYükle canım görelim gül cemalini
Ortasi olsa iyi olurdu benimkinin hobi gibi alir susler , ozellik actirir satar . Ilk sattigi woswagen 11km deydi ya daha binmemistik ondan sonra saldim ben cokta tin oldum. Gecen evrak imha ediyoruz hep araba alim satim ,karkos vs cogunu hatirlamadik hangisiyfi diye dusundukMaşallah kız ben daha ilk arabayı degistirtiremiyorumadamda azıcık heves yok anacim
Geçecek insaAllah canim Rabbim tez şifa versinAyniyiz canim ates durucuyle kucakta geziyoruz surekli yeni uyuttum
Eki Görüntüle 2938871 bunlarda adimlarim aklimdayken paylasiyimCordelia
Sağol kuzum❤Maşallah canım
Kahve kokusu istedi şimdi de ortalıkta yoka herkes resmini yüklüyorsa bende ykleyim görelim.birbirimizi
Iyi geceler canımHepinize iyi geceler arkadaslar
Ediyoruzzzzz.beni merak eden varsa 2dk yukliyim
Bu ne kıs sabah akşam çorba içmişsin
Biz zaten ikinci el almıştık arabayı 20 binlerde falandı şuan 84 binlerdeOrtasi olsa iyi olurdu benimkinin hobi gibi alir susler , ozellik actirir satar . Ilk sattigi woswagen 11km deydi ya daha binmemistik ondan sonra saldim ben cokta tin oldum
Amin cnim insallah caresiz dert verip derman aratmasinGeçecek insaAllah canim Rabbim tez şifa versin
Sağol kuzum❤
Kahve kokusu istedi şimdi de ortalıkta yok
Iyi geceler canım
AminnnnnAmin cnim insallah caresiz dert verip derman aratmasin
Ayyy enistemde oyle Kuzey binince anne bu araba hurdalik gibi cok pis diyorBiz zaten ikinci el almıştık arabayı 20 binlerde falandı şuan 84 binlerdebenim adam arabayı yıkamaya bile götürmüyor ya o kadar bir hevessiz
Bademcikler canım onu bile zor yuttum birde bugün dışardaydim çocuklara oda ve küçük odaya koltuk almaya gittik ordan geldik sirk gelmiş oraya geçtim derken evde en hazır olan şey corbaydiBu ne kıs sabah akşam çorba içmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?