Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bizimde ayni durum. Eşim tam 3 araba degistirdi. Ve elimizde evlendiğimizde ne kadar para varsa hâla aynı para. Eşimin beni dinlemeyişleri ve hatali secimleri yüzünden..

Altin uçtu gitti valla. Cok sukur ki borcumuz yok en azından

Nasil birşey bilmiyorum ama gonlunce olduysa ne güzel
Böyle birseydi bizim burda çok abartı giyiliyor ben daha sonrada giyebileceğim birşey olsun istedim birde burda çok fazla kıyafet değiştirir gelin kinasinda

Eklentiler

• IMG_20211023_230057.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 31
Bizimde ayni durum. Eşim tam 3 araba degistirdi. Ve elimizde evlendiğimizde ne kadar para varsa hâla aynı para. Eşimin beni dinlemeyişleri ve hatali secimleri yüzünden..
7 yilda 3 iyi kiz ben 11 olavak her yil degistiriyoruz masallahimiz var kimse bizi sollayamaz

Canim antibiyotik 4.dozda etki eder en erken o zamana kadar cikacak yani yarin aksama kadar bende sut olsun bir beni emiyor diye kase kase corba ixiyorum benim bogazimda aciyor isin garibi
Şifa olsun inşallah ıhlamur yap kendine iyi gelir boğazım benim de pert bugün inşallah çabuk toparlanir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…