Bizimde ayni durum. Eşim tam 3 araba degistirdi. Ve elimizde evlendiğimizde ne kadar para varsa hâla aynı para. Eşimin beni dinlemeyişleri ve hatali secimleri yüzünden..Ben de öyle vermiştim arkadaş bu ne yaben evlendikten sonra en büyük hatayı altınları bozdurup araba alarak yaptık şimdi onlar dursaydı 1 dairenin yarısını alırdım en çok ona üzülüyorum nasip işte
O donem için istanbulda ki fiyatlara göre iyiydi aslinda. Herkes bana fatih ten bak derken ben bizim çevreden bakmistim. Yine de yaranamadim maalesefBaya uçukmuş kıs ama 3 çeşit elbise olunca normal bence fiyatı
Amin amin canım herkesi vurdu geçirdi resmeninsallah sagol canim
Rabbim beterinden saklasin ama cok kotu bi hastalik ya
Nasil birşey bilmiyorum ama gonlunce olduysa ne güzelHaziran 22 siydi benim bindallı giymedim ben Hint işi giymiştim
Yüklüyorum hazır mısınEstağfurullah canım eminim çok guzelsindir...
bende pis bir merak var kuzu
AltinBende o hatayı yaptım canım araba almadım kp çocuklarına kaba inşaat ev bırakmış onun içini yaptırdık ne acelemiz vardiysa icindede oturmuyoruz kiracı var benim dügun zamanı fındık altın 150 TL idi
Böyle birseydi bizim burda çok abartı giyiliyor ben daha sonrada giyebileceğim birşey olsun istedim birde burda çok fazla kıyafet değiştirir gelin kinasindaNasil birşey bilmiyorum ama gonlunce olduysa ne güzel
Aynen canım çok şükür bugunumuzeAltinuçtu gitti valla. Cok sukur ki borcumuz yok en azından
Ayniyiz canim ates durucuyle kucakta geziyoruz surekli yeni uyuttumNorth River nasıl oldun canım
Maşallah canımYüklüyorum hazır mısın
İlaç birşey fayda etmedi mi canım atesineAyniyiz canim ates durucuyle kucakta geziyoruz surekli yeni uyuttum
Eki Görüntüle 2938871 bunlarda adimlarim aklimdayken paylasiyimCordelia
7 yilda 3 iyi kiz ben 11 olavak her yil degistiriyoruz masallahimiz var kimse bizi sollayamazBizimde ayni durum. Eşim tam 3 araba degistirdi. Ve elimizde evlendiğimizde ne kadar para varsa hâla aynı para. Eşimin beni dinlemeyişleri ve hatali secimleri yüzünden..
Sagol cnm ins.Allah'ım sabır versin.
Evet cnm hasta olan kuzenim vefat etti.Teşekkürler canım
Teşekkürler canım
Aa çok üzüldüm canım ya geçmiş olsun hasta olan kuzenin demi Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah sizlerde bol sabırlar versin Rabbim
Canim antibiyotik 4.dozda etki eder en erken o zamana kadar cikacak yani yarin aksama kadarİlaç birşey fayda etmedi mi canım atesine
Maşallah kız ben daha ilk arabayı degistirtiremiyorum7 yilda 3 iyi kiz ben 11 olavak her yil degistiriyoruz masallahimiz var kimse bizi sollayamaz
Şifa olsun inşallah ıhlamur yap kendine iyi gelir boğazım benim de pert bugün inşallah çabuk toparlanir yaCanim antibiyotik 4.dozda etki eder en erken o zamana kadar cikacak yani yarin aksama kadarbende sut olsun bir beni emiyor diye kase kase corba ixiyorum benim bogazimda aciyor isin garibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?