Eşime kalsa bizim araba da kesin öyle olurAyyy enistemde oyle Kuzey binince anne bu araba hurdalik gibi cok pis diyorzorla bi Ankaraya gelince yikarttirdik .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşime kalsa bizim araba da kesin öyle olurAyyy enistemde oyle Kuzey binince anne bu araba hurdalik gibi cok pis diyorzorla bi Ankaraya gelince yikarttirdik .
Benim ki de arabayı eskitti yıkamaktan illallah ettim yani köye gittik ya yazın heryer toz toprak arabayı hergün yıkadı elinde bi kova bi fırçaAyyy enistemde oyle Kuzey binince anne bu araba hurdalik gibi cok pis diyorzorla bi Ankaraya gelince yikarttirdik .
Sifa olsun canım ballı zencefili unutma çok iyi gelirBademcikler canım onu bile zor yuttum birde bugün dışardaydim çocuklara oda ve küçük odaya koltuk almaya gittik ordan geldik sirk gelmiş oraya geçtim derken evde en hazır olan şey corbaydi![]()
Yap kuzum valla bugün böyle geçti çorbanin içinde buğday köfte yoğurt vs olunca tok tutar sıcak sıcak diye şey ettim
Yapayim canım ıhlamur falan içtim onuda yapayım unutmadanSifa olsun canım ballı zencefili unutma çok iyi gelir
Takımın adını dünya güzelleri olarak değiştiriyorum hepiniz çok güzelsiniz.
Benim esimde oyle oglumda ayni baka baka olcagi o sonucta dedesinin arabasini yikiyor hortumu alip bide boy yetmiyor arac yuksek dede beni yukari cikar guzellik mi dedeye iskencemi belli degilBenim ki de arabayı eskitti yıkamaktan illallah ettim yani köye gittik ya yazın heryer toz toprak arabayı hergün yıkadı elinde bi kova bi fırça![]()
güzel bakan güzel görürmüşTakımın adını dünya güzelleri olarak değiştiriyorum hepiniz çok güzelsiniz.![]()
Maşallah canım fıstık gibisin kaç yaşındaydı sen
Icerigi baya doyurucuymus ama isteYap kuzum valla bugün böyle geçti çorbanin içinde buğday köfte yoğurt vs olunca tok tutar sıcak sıcak diye şey ettim![]()
Küçük kadir ezildi yetişiyor deseneBenim esimde oyle oglumda ayni baka baka olcagi o sonucta dedesinin arabasini yikiyor hortumu alip bide boy yetmiyor arac yuksek dede beni yukari cikar guzellik mi dedeye iskencemi belli degil![]()
teşekkür ederimMaşallah canım fıstık gibisin kaç yaşındaydı sen
Küçük kadir ezildi yetişiyor deseneBenim esimde oyle oglumda ayni baka baka olcagi o sonucta dedesinin arabasini yikiyor hortumu alip bide boy yetmiyor arac yuksek dede beni yukari cikar guzellik mi dedeye iskencemi belli degil![]()
Kadir ezildi kim diyecegim ama desem mi bilemedimKüçük kadir ezildi yetişiyor desene![]()
Yerim onu.Benim esimde oyle oglumda ayni baka baka olcagi o sonucta dedesinin arabasini yikiyor hortumu alip bide boy yetmiyor arac yuksek dede beni yukari cikar guzellik mi dedeye iskencemi belli degil![]()