• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben de öyle vermiştim arkadaş bu ne ya 😂 ben evlendikten sonra en büyük hatayı altınları bozdurup araba alarak yaptık şimdi onlar dursaydı 1 dairenin yarısını alırdım en çok ona üzülüyorum 😢 nasip işte
Bizimde ayni durum. Eşim tam 3 araba degistirdi. Ve elimizde evlendiğimizde ne kadar para varsa hâla aynı para. Eşimin beni dinlemeyişleri ve hatali secimleri yüzünden..

Bende o hatayı yaptım canım araba almadım kp çocuklarına kaba inşaat ev bırakmış onun içini yaptırdık ne acelemiz vardiysa icindede oturmuyoruz kiracı var benim dügun zamanı fındık altın 150 TL idi 🤦
Altin 🤦🏻‍♀️ uçtu gitti valla. Cok sukur ki borcumuz yok en azından

Nasil birşey bilmiyorum ama gonlunce olduysa ne güzel 😍
Böyle birseydi bizim burda çok abartı giyiliyor ben daha sonrada giyebileceğim birşey olsun istedim birde burda çok fazla kıyafet değiştirir gelin kinasinda🤣

Eklentiler

• IMG_20211023_230057.webp
    IMG_20211023_230057.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 31
Bizimde ayni durum. Eşim tam 3 araba degistirdi. Ve elimizde evlendiğimizde ne kadar para varsa hâla aynı para. Eşimin beni dinlemeyişleri ve hatali secimleri yüzünden..
7 yilda 3 iyi kiz ben 11 olavak her yil degistiriyoruz masallahimiz var kimse bizi sollayamaz :D

Canim antibiyotik 4.dozda etki eder en erken o zamana kadar cikacak yani yarin aksama kadar 🙄 bende sut olsun bir beni emiyor diye kase kase corba ixiyorum benim bogazimda aciyor isin garibi :KK43:
Şifa olsun inşallah ıhlamur yap kendine iyi gelir boğazım benim de pert bugün inşallah çabuk toparlanir ya

Back
X