AaaaaaaaaaaaaaKadir ezildi kim diyecegim ama desem mi bilemedim
Temizlik benim işim diye programı var. Tiktok ta meşhur oldu. Tlc de program yaptı.Kadir ezildi kim diyecegim ama desem mi bilemedim
21teşekkür ederim
kaç gösteriyorum
Aynen baya doyurucu diye şey ettim yarına toparlarim inşallahIcerigi baya doyurucuymus ama iste
20 falan taş catlasinteşekkür ederim
kaç gösteriyorum
Yat dinlen kuzum Allah dinlendirsin güzel bir gece geçirin inşallahHerkese iyi geceler hazir uyumusken bende uyumaliyim adimlarda bitti sukur
Afiyet olsun canım ayağına sağlık23 Ekim Cumartesi
Kahvaltı 13.00
2 tavada yumurta
1 dilim ekmek
Bikaç çatal lor peyniri
1 zeytin
Akşam 18.30
1 tabak kuru fasülye
Salata
Bikaç kaşık yoğurt
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @Tostombalakanne
Eki Görüntüle 2938883
Madammmnmm.23 Ekim Cumartesi
Kahvaltı 13.00
2 tavada yumurta
1 dilim ekmek
Bikaç çatal lor peyniri
1 zeytin
Akşam 18.30
1 tabak kuru fasülye
Salata
Bikaç kaşık yoğurt
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @Tostombalakanne
Eki Görüntüle 2938883
Dunyadan haberim yok . Tiktok seysim yok ve instagramim var tek sosyal seysim oda aktif degil . Tv de zaten izlemeye sira gelmiyor . Netflix disinda birseyim yokTemizlik benim işim diye programı var. Tiktok ta meşhur oldu. Tlc de program yaptı.
Sen oğlana izlet benceDunyadan haberim yok . Tiktok seysim yok ve instagramim var tek sosyal seysim oda aktif degil . Tv de zaten izlemeye sira gelmiyor . Netflix disinda birseyim yokama baktim simdi google amcadan baya meshur
Hee ben de TV de gördüm. Sonra internetten baktım. Bı mok bildiğim yok benim de.Dunyadan haberim yok . Tiktok seysim yok ve instagramim var tek sosyal seysim oda aktif degil . Tv de zaten izlemeye sira gelmiyor . Netflix disinda birseyim yokama baktim simdi google amcadan baya meshur
Artik taniyorum temizlikci abimizi nwrde gorsem tanirim artikAaaaaaaaaaaaaa
Bı ara Fox da yarışma falan sunuyordu sanırımHee ben de TV de gördüm. Sonra internetten baktım. Bı mok bildiğim yok benim de.
Çok şeker ben seviyorum.Artik taniyorum temizlikci abimizi nwrde gorsem tanirim artik
Aman bosver bosver gecen bana okul tuvaletlerinin yok sabunluguymus ,yok sagi soluymus onu anlatiyorSen oğlana izlet bence
Ben göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?