Of bana emzirme demeyin. Cok fena durumlardayizBenimki yanima geliyo meme meme diye tutturuyor çikarıyorum veriyorum ısırıyo beni kandırıyo oyun oynuyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Of bana emzirme demeyin. Cok fena durumlardayizBenimki yanima geliyo meme meme diye tutturuyor çikarıyorum veriyorum ısırıyo beni kandırıyo oyun oynuyo
Estağfurullah canım eminim çok guzelsindir...A s canım yok yahu uykularını kaçıracak kadar matah bi tarafım yok alt tarafı bi surat işte![]()
Ay utandım amaFiziğinin maşallahı var canım ahh ahh![]()
Yüzüp yüzüp kuyruğuna geliyorsun bir türlü bitmiyorIyi geceler canim ❤
Ayy bazen o kadar zor geliyor ki o son adimlar
Neyseki erkenden tamamladim bugun![]()
7 sene önce 750 TL vermistinDoğru ya kardeşim nişanlısı için gelinlik alacaktı 9 bin demişler vazgeçti 4.500 e kiralamışlar ne kadar uçmuş fiyatlar öyle![]()
Kas agrilari Cok sukur azaldi canim sadece derin nefes alirken oksuruk geliyor bide tat alamiyorum yedigim hicbiseyin tadi yok koku cok az hissetmeye basladim sankiKuzu nasıl oldunuz kas agrilarin gectimi
Onlarda çarçabuk geçer inşallah canım çocuklar nasılKas agrilari Cok sukur azaldi canim sadece derin nefes alirken oksuruk geliyor bide tat alamiyorum yedigim hicbiseyin tadi yok koku cok az hissetmeye basladim sanki
Dün menü yaşlanmam lazımdı canım spor zorunlu değildiHayirli geceler hanimlar
Dun menu yazacakmiydik kaptan bugun yiyin diyince menu yazilmiycak sandim
Menüm
Sabah : 11.30
Yarim haslanmis yumurta
3 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 dilim orgu peynir
1 ceviz
1 dilim ekmek
Aksam 19.30
1 kase sehriye çorbası
5-6 lahana sarmasi
2 yk havuc tarator
Su 1lt
Menu dengesiz oldu ama disaridaydik
@Zipzip- @Filiz16 @Cordeliaa @Tostombalakanne
Yaa bulayım şöyle en çıtır halimiEstağfurullah canım eminim çok guzelsindir...
bende pis bir merak var kuzu![]()
![]()
![]()
Bende 7 yillik evliyim7 sene önce 750 TL vermistinuçmuş harbiden kiralar
İnşallah bir an evvel tamamen iyileşirsinizKas agrilari Cok sukur azaldi canim sadece derin nefes alirken oksuruk geliyor bide tat alamiyorum yedigim hicbiseyin tadi yok koku cok az hissetmeye basladim sanki
Ben de öyle vermiştim arkadaş bu ne ya7 sene önce 750 TL vermistinuçmuş harbiden kiralar
Bende iyi geceler yazdim cikamadimHem öyle hem de gecmisi okumayı hic sevmiyorum![]()
Sagol canim inşallahOnlarda çarçabuk geçer inşallah canım çocuklar nasıl
Baya uçukmuş kıs ama 3 çeşit elbise olunca normal bence fiyatıBende 7 yillik evliyim26si evlilik yıldönümü. Gelinlik kinalik bindalli 2700e kiralanmisti
![]()
Haziran 22 siydi benim bindallı giymedim ben Hint işi giymiştimBende 7 yillik evliyim26si evlilik yıldönümü. Gelinlik kinalik bindalli 2700e kiralanmisti
![]()
Sagol canim inşallahİnşallah bir an evvel tamamen iyileşirsiniz
Çok sevindim canım rabbim şifa versinBende iyi geceler yazdim cikamadim
Sagol canim inşallahCocuklar cok sukur iyi canim onlar bize gore cok hafif geciriyor
Senin de mi 7 yıl olduHaziran 22 siydi benim bindallı giymedim ben Hint işi giymiştim![]()
insallah sagol canimÇok sevindim canım rabbim şifa versin
Bende o hatayı yaptım canım araba almadım kp çocuklarına kaba inşaat ev bırakmış onun içini yaptırdık ne acelemiz vardiysa icindede oturmuyoruz kiracı var benim dügun zamanı fındık altın 150 TL idiBen de öyle vermiştim arkadaş bu ne yaben evlendikten sonra en büyük hatayı altınları bozdurup araba alarak yaptık şimdi onlar dursaydı 1 dairenin yarısını alırdım en çok ona üzülüyorum
nasip işte
2014 te evlendm işte 7 yıl oluyor sanırımSenin de mi 7 yıl oldu![]()