• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kuzu nasıl oldunuz kas agrilarin gectimi
Kas agrilari Cok sukur azaldi canim sadece derin nefes alirken oksuruk geliyor bide tat alamiyorum yedigim hicbiseyin tadi yok koku cok az hissetmeye basladim sanki

Hayirli geceler hanimlar
Dun menu yazacakmiydik kaptan bugun yiyin diyince menu yazilmiycak sandim 🙈
Menüm
Sabah : 11.30
Yarim haslanmis yumurta
3 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 dilim orgu peynir
1 ceviz
1 dilim ekmek

Aksam 19.30
1 kase sehriye çorbası
5-6 lahana sarmasi
2 yk havuc tarator

Su 1lt

Menu dengesiz oldu ama disaridaydik
@Zipzip- @Filiz16 @Cordeliaa @Tostombalakanne
Dün menü yaşlanmam lazımdı canım spor zorunlu değildi 🙁 afiyet olsun canım 😘 dünün menüsünü yaz da avantajımız kaybolmasın
Estağfurullah canım eminim çok guzelsindir...
bende pis bir merak var kuzu :KK70: :KK70: :KK70:
Yaa bulayım şöyle en çıtır halimi 🤭 koyacağım söz 😊

7 sene önce 750 TL vermistin🤣 uçmuş harbiden kiralar
Ben de öyle vermiştim arkadaş bu ne ya 😂 ben evlendikten sonra en büyük hatayı altınları bozdurup araba alarak yaptık şimdi onlar dursaydı 1 dairenin yarısını alırdım en çok ona üzülüyorum 😢 nasip işte

Ben de öyle vermiştim arkadaş bu ne ya 😂 ben evlendikten sonra en büyük hatayı altınları bozdurup araba alarak yaptık şimdi onlar dursaydı 1 dairenin yarısını alırdım en çok ona üzülüyorum 😢 nasip işte
Bende o hatayı yaptım canım araba almadım kp çocuklarına kaba inşaat ev bırakmış onun içini yaptırdık ne acelemiz vardiysa icindede oturmuyoruz kiracı var benim dügun zamanı fındık altın 150 TL idi 🤦

Back
X