• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cordelia Cordelia Wilma11 Wilma11
Screenshot_20211023-230933_Samsung Health.webp

Maşallah kız ben daha ilk arabayı degistirtiremiyorum 🤣🤣 adamda azıcık heves yok anacim 😫
Ortasi olsa iyi olurdu benimkinin hobi gibi alir susler , ozellik actirir satar . Ilk sattigi woswagen 11km deydi ya daha binmemistik ondan sonra saldim ben cokta tin oldum. Gecen evrak imha ediyoruz hep araba alim satim ,karkos vs cogunu hatirlamadik hangisiyfi diye dusunduk :D

Ayniyiz canim ates durucuyle kucakta geziyoruz surekli yeni uyuttum
Eki Görüntüle 2938871 bunlarda adimlarim aklimdayken paylasiyim Cordelia Cordelia
Geçecek insaAllah canim Rabbim tez şifa versin 🤲🏻
Maşallah canım 🥰
Sağol kuzum❤😘
a herkes resmini yüklüyorsa bende ykleyim görelim.birbirimizi :KK70:
Kahve kokusu istedi şimdi de ortalıkta yok😂
Hepinize iyi geceler arkadaslar💕
Iyi geceler canım 😘

Ortasi olsa iyi olurdu benimkinin hobi gibi alir susler , ozellik actirir satar . Ilk sattigi woswagen 11km deydi ya daha binmemistik ondan sonra saldim ben cokta tin oldum
Biz zaten ikinci el almıştık arabayı 20 binlerde falandı şuan 84 binlerde 🤣 benim adam arabayı yıkamaya bile götürmüyor ya o kadar bir hevessiz🤦

Biz zaten ikinci el almıştık arabayı 20 binlerde falandı şuan 84 binlerde 🤣 benim adam arabayı yıkamaya bile götürmüyor ya o kadar bir hevessiz🤦
Ayyy enistemde oyle Kuzey binince anne bu araba hurdalik gibi cok pis diyor :D zorla bi Ankaraya gelince yikarttirdik .

Back
X