- 1 Haziran 2021
- 599
- 4.460
- 28
Waaoooww bu alkışlar sana nehirim afiyet olsun8 30
1 peynirli tost , domates salatalık çay biber
12 00
1 kase yoğurtlu pancar
19 00
4 incik salata 4 yemek kaşığı bulgur pilavı
3 lt su
Siyah çay
30.046 adım 3.004 p.
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @Tostombalakanne
SormaEvet gulup duruyor
Yok o kadar bekleyemem gece 2 de 3 de mesaj yaziyorlarSon temizligi yapip mi cikacan
Afiyet olsun canim ❤Bugünkü menüm
14 de salamlı yumurta (2tane) 1 orta boy domates 1 kibrit kutusu beyaz peynir 3 yk yoğurt 1 dilim ekmek
Aksam 17 de 2 yk bulgur pilavı 1 orta boy küçük kelek turşusu yağsız haslanmış tavuk göysü 2 parça 2 yk yeşil fasulye ekmek yokCordelia
Zipzip-
E Elif_Eylul
@Tostombalakanne
2.buçuk litre su
31.189 adımEki Görüntüle 2938846 Eki Görüntüle 2938846
Annem evlenmeden gösterme dediTeşekkür Ederim canım...
sende gösterecen mi
Sağol kaptanım ❤Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canım harikasınBugünkü menüm
14 de salamlı yumurta (2tane) 1 orta boy domates 1 kibrit kutusu beyaz peynir 3 yk yoğurt 1 dilim ekmek
Aksam 17 de 2 yk bulgur pilavı 1 orta boy küçük kelek turşusu yağsız haslanmış tavuk göysü 2 parça 2 yk yeşil fasulye ekmek yokCordelia
Zipzip-
E Elif_Eylul
@Tostombalakanne
2.buçuk litre su
31.189 adımEki Görüntüle 2938846 Eki Görüntüle 2938846
Sağol kaptanım ❤Waaoooww bu alkışlar sana nehirim afiyet olsun
Sorma
Uykular haram desene yarına kadarAnnem evlenmeden gösterme dedişaka şaka benim fotolarım bilgisayarda canım yarın koyarım profilime
insan Bura takildimi cikamiyor bir turlu
A s canım yok yahu uykularını kaçıracak kadar matah bi tarafım yok alt tarafı bi surat işteUykular haram desene yarına kadaranneye selamlar
Kuzu nasıl oldunuz kas agrilarin gectimiiyi geceler kizlar
Nasil kullanayim bir gelinlik kirasi kimbilir kaç paraBen en iyisi için de hem siyah hem yeşil olana bakayım canım
Ben normalde hep başörtüsü takarım şal çok nadir o yüzden şal konusunda biraz tecrübesizim
Geçmiş olsun canım zencefilli bal tüket çok iyi gelir
Gerçekten mi tüh kaçırmışım olayları desene kaptanım
Ya bence çekinmelisin kaptanım ❤
Aaa çok üzüldüm canım bence istedigin kiloya in ve tekrar çekim yaptır canım içine sinen herşeyi kullan
Ayneninsan Bura takildimi cikamiyor bir turlu
Hem öyle hem de gecmisi okumayı hic sevmiyoruminsan Bura takildimi cikamiyor bir turlu
Fiziğinin maşallahı var canım ahh ahhA s canım yok yahu uykularını kaçıracak kadar matah bi tarafım yok alt tarafı bi surat işte
Iyi geceler canim ❤iyi geceler kizlar
Ayy bazen o kadar zor geliyor ki o son adimlarSon 700 adimcik70 bin gibi geliyor
Doğru ya kardeşim nişanlısı için gelinlik alacaktı 9 bin demişler vazgeçti 4.500 e kiralamışlar ne kadar uçmuş fiyatlar öyleNasil kullanayim bir gelinlik kirasi kimbilir kaç para
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?