Teşekkür ederim EcemSıkma canını hiçbir şey için sana sen lazımsın başkası değil.Düzelir herşey derin bir nefes al güzelce yap bir kahve keyfine bak.İnan bizi üzenler hiç düşünmüyor .
Bende fırında poşette tavuk çok severim.Afiyet olsunBende akşama fırın tavuk yapıyorum artık proteın takılırız kabak yıyıp daha fresh gelmek ısterdım yarına ama nasıp bakalım
Diyet börek tarıfı isterim
Hayırlı olsun güle oynaya kullan tatlımKızlar koşu bandım geldiiiiçok mutlu oldum Çok beğendim Ece Didem gönül rahatlığıyla tavsiye ederim canım.
Havana 2hp Spor Egzersiz YürüyüŠBantları Güncel Motor KoÅu Bandı Avrupa Motor 7 Katmanlı Sessiz Pro KoÅu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ayyyy süper çok sevindimGörüntüsü şahaneymiş katlanıyorda hiç eski o löngör gibi modellere benzemiyor.Taşınma işim var masraf çok birikimim oraya gidicek ev bulabilsem hayırlısı ile razıyım para gitmesine.Zaten 100 kiloya düşünce ben buna daha rahat çıkıp yürüyüş yaparım.Ben astım hastasıyım doktorda kilo verince spor istiycem dedi.Ama çok beğendim hesabımda birikim açtım bugünden itibaren biriktirip alıcam nasipse çok beğendim.Güle güle sağlıkla Güzel günlerde kullan.Sorması ayıp biliyorum ama yaşın kaç
Gönlüne göre bir ev bulursun inşallahAyyyy süper çok sevindimGörüntüsü şahaneymiş katlanıyorda hiç eski o löngör gibi modellere benzemiyor.Taşınma işim var masraf çok birikimim oraya gidicek ev bulabilsem hayırlısı ile razıyım para gitmesine.Zaten 100 kiloya düşünce ben buna daha rahat çıkıp yürüyüş yaparım.Ben astım hastasıyım doktorda kilo verince spor istiycem dedi.Ama çok beğendim hesabımda birikim açtım bugünden itibaren biriktirip alıcam nasipse çok beğendim.Güle güle sağlıkla Güzel günlerde kullan.Sorması ayıp biliyorum ama yaşın kaç.
Sağol ablacım yazdıkların çok içime dokundu kal geliyor bazen bana bir şey diyemediysem ondandır. Sen kendine dikkat etHayırlı olsun güle oynaya kullan tatlım
Teşekkür ederim canım benim havuçları soğanları da koydukmu misssssBende fırında poşette tavuk çok severim.Afiyet olsun
Amin canım inşallah dualarınızda banada yer verin fiyatlar yüksek ama yaz gelmeden taşınıyım istiyorum.Yaza iyicede yükselir.Biz şehir değiştirdik.İstanbula geldik kızım büyüdü artık ben işe başlarım diye 1 sene olucak Annemin yanındayız Cok şükür el üstünde tuttular bizi.Ama çocuk odasını herşeyini özledi 1 aydır ev arıyoruz bulup eşim gelmeden yerleşmek istiyorum.Eşle yerleşmek zor bide çalışınca.Gönlüne göre bir ev bulursun inşallah
Her yaş güzel Canım44 canım ruhum yaşımın yarısı yaşta 22 yim
Oyy Allah kolaylık versin özellikle baktığın bir ilçe var mı ?Amin canım inşallah dualarınızda banada yer verin fiyatlar yüksek ama yaz gelmeden taşınıyım istiyorum.Yaza iyicede yükselir.Biz şehir değiştirdik.İstanbula geldik kızım büyüdü artık ben işe başlarım diye 1 sene olucak Annemin yanındayız Cok şükür el üstünde tuttular bizi.Ama çocuk odasını herşeyini özledi 1 aydır ev arıyoruz bulup eşim gelmeden yerleşmek istiyorum.Eşle yerleşmek zor bide çalışınca.
Maşallah onaHer yaş güzel CanımBende 41 yaşındayım Nisanda 6 yaşına giricek bir kızım var .
Afiyet olsunİyi aksamlar
1 Mart beslenme listem
12:00
2 dilim tb ekmek ile tost
1 haşlanmış yumurta
1 tk kekikli bal
15:30
1 elmayi rendeleyip tarcinla kavurdum (çiğ meyve sebze yasak bir süre)2 yk yogurt ilave edip yedim
17:30
5-6 bruksel lahanasi
2 yk tambugday makarna
Uzerine zeytinyag ekledim
Cordelia Elhan
Beylikdüzü GürpınarOyy Allah kolaylık versin özellikle baktığın bir ilçe var mı ?
Afiyet olsun çok sağlıklı olmuşİyi aksamlar
1 Mart beslenme listem
1 haşlanmış yumurta
1 tk kekikli bal
1 elmayi rendeleyip tarcinla kavurdum (çiğ meyve sebze yasak bir süre)2 yk yogurt ilave edip yedim
5-6 bruksel lahanasi
2 yk tambugday makarna
Cordelia Elhan
Mimaroba ve sinanoba ya baktın mıBeylikdüzü Gürpınar
İnşallah güzel sonuçlar olur canımDiyet listem
Afiyet olsun canım
500 gram pırasa
1 adet havuç
2 adet yumurta
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı mısır unu
baharatlar
4 yemek kaşığı yağ
100 gram kaşar peyniri
Bu tariften 2 dilim yedim.
01 Mart 2024 menüm
Sabah yok
Öğlen 14
2 dilim pırasa böreği
1 yumurta
Ara 15.30
20 gram ballı nesfit (canım tatlı istedi)
Akşam 19.00
5 kaşık brokoli
1 küçük kase yoğurt
1,5 litre su
Elhan
serap911
Koltuk sevdası işteTertemiz mükemmel bir menüson gün menüsü ay çok üzülüyorum kaptanligimiz bitiyor
Canım hem genetik diyor genetiği yenmeye çalışıyor. Valla şu plates olayından önce benim popoda kas olduğunu sanmiyordum. Şuan attığım her adımı hissediyorumkizlar deneyen var mi bunu?
Güle güle kullan canım. Sen eri oda paralansinEvettt
Afiyet olsun canımİyi aksamlar
1 Mart beslenme listem
1 haşlanmış yumurta
1 tk kekikli bal
5-6 bruksel lahanasi
2 yk tambugday makarna
Cordelia Elhan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?