Sen ayarlarsın ki porsiyonuAkşam kabak brokoli salatali menulerin olduğu ortama ben borekle giriş yapacağım
Diyet canımSen ayarlarsın ki porsiyonu
Ben de yapıyorum ama bana diyetisyen un yerine 2 kaşık irmik ekle demişti öyle de çok güzel oluyor
Güle güle kullan canım.Kızlar koşu bandım geldiiiiçok mutlu oldum Çok beğendim Ece Didem gönül rahatlığıyla tavsiye ederim canım.
Havana 2hp Spor Egzersiz YürüyüŠBantları Güncel Motor KoÅu Bandı Avrupa Motor 7 Katmanlı Sessiz Pro KoÅu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Tertemiz mükemmel bir menü
500 gram pırasa
1 adet havuç
2 adet yumurta
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı mısır unu
baharatlar
4 yemek kaşığı yağ
100 gram kaşar peyniri
Bu tariften 2 dilim yedim.
01 Mart 2024 menüm
Sabah yok
Öğlen 14
2 dilim pırasa böreği
1 yumurta
Ara 17.00
20 gram ballı nesfit (canım tatlı istedi)
Akşam
5 kaşık brokoli
1 küçük kase yoğurt
1,5 litre su
Elhan
serap911
Biliyorum canım yarın tartılamycm için bugün attımTartı günümüz yarın
Belki de bitmiyordur tekrar kırmızı kaptan oluyorsundurTertemiz mükemmel bir menüson gün menüsü ay çok üzülüyorum kaptanligimiz bitiyor
SanmıyorumBelki de bitmiyordur tekrar kırmızı kaptan oluyorsundur
Takip et canım kendini hareketsizlik stres uyku bozukluğu vs çok etmen varİçiyorum kuzum yesilcay maydanoz suyusuyu da içiyorum bol bol
İlginç bir yöntem tatlı krizlerin bunu deneyeceğim yemek porsiyonlarim iyi sağlıklı besleniyorum ama tatli krizinde bu ayna yöntemini denicem teşekkürler kendimi biliyorum stresli olduğumda oluyor ve duygumu yonlendiremiyorum denicemYemeğini bir ayna karşısında yemeyi dene. Eğer kendine bakmak zor gelirse kendini yerken kötü hissedersen bu seninle ilgili bir konudur. İçinde bir öfke duygusu var aşamadığın. Özel hayat olur ertelediğin bişeyler olur, vs. Bilinç altında yoğun öfke duyduğunda bunu yeme üzerine yenmeye çalışıyorsun. Yoğunluk ilerledikçe de yeme sıklığın ve miktarın artıyor. Kaçamakların artıyor.
Kilo verenler işte kasıp da kilo veriyor kasmak da kolay değil elbet. Kasıp kasıp bırakmak sana daha çok zarar veriyor görüyorsun. Üstte yazdığımı kendinde uygulamanı isterim. İnşallah sağlıklı adımlar atarız hep beraber.
Teşekkür ederim hakkını vereceğim inşallahGüle güle kullan canım.
Çok güzel bir öğün pırasa böreği. Ben salcalisini yapmıştım harika olmuştu.
500 gram pırasa
1 adet havuç
2 adet yumurta
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı mısır unu
baharatlar
4 yemek kaşığı yağ
100 gram kaşar peyniri
01 Mart 2024 menüm
Sabah yok
Öğlen 14
2 dilim pırasa böreği
1 yumurta
Ara 15.30
Akşam 19.00
5 kaşık brokoli
1 küçük kase yoğurt
1,5 litre su
Elhan
serap911
Yoğun stresten olmuştur bence menopoz iki yılı dolduracak kuzum.Cok üzüldüm canım. Tam menopoz olmadı mı acaba. Kocalara gelince bizim kıymetimizi bilmiyorlarsa ne yapabiliriz. Ben yok sayıyorum artık çünkü hala hatasını görmüyor. Duvarla konuşmak daha anlamlı. Ben de dün hata edip konuştum sinirlerimi bozdu ağladım. Ama bütün günümü ziyan edemez. Kendi mutluluğum için kendim cabalayacagim.iyi ki bu sayfa var
Teşekkür ederimÇok güzel bir öğün pırasa böreği. Ben salcalisini yapmıştım harika olmuştu.
Canım afiyet olsun.
Menun harika
Erkekler kapatılsınCok üzüldüm canım. Tam menopoz olmadı mı acaba. Kocalara gelince bizim kıymetimizi bilmiyorlarsa ne yapabiliriz. Ben yok sayıyorum artık çünkü hala hatasını görmüyor. Duvarla konuşmak daha anlamlı. Ben de dün hata edip konuştum sinirlerimi bozdu ağladım. Ama bütün günümü ziyan edemez. Kendi mutluluğum için kendim cabalayacagim.iyi ki bu sayfa var
Güle güle kullan canımKızlar koşu bandım geldiiiiçok mutlu oldum Çok beğendim Ece Didem gönül rahatlığıyla tavsiye ederim canım.
Havana 2hp Spor Egzersiz YürüyüŠBantları Güncel Motor KoÅu Bandı Avrupa Motor 7 Katmanlı Sessiz Pro KoÅu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Afiyetler olsun ne güzel bir menü tarif harika
500 gram pırasa
1 adet havuç
2 adet yumurta
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı mısır unu
baharatlar
4 yemek kaşığı yağ
100 gram kaşar peyniri
01 Mart 2024 menüm
Sabah yok
Öğlen 14
2 dilim pırasa böreği
1 yumurta
Ara 15.30
Akşam 19.00
5 kaşık brokoli
1 küçük kase yoğurt
1,5 litre su
Elhan
serap911
Son yorum senin miKızlar koşu bandım geldiiiiçok mutlu oldum Çok beğendim Ece Didem gönül rahatlığıyla tavsiye ederim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?