- 18 Mart 2018
- 30.520
- 121.353
- 34
Allah şifasını versinBir de kamu spotu yapayım smear, hpv testlerimizi düzenli yaptıralım , dün sonucumu aldım şükür yolunda ama gozumuzden kaçırmayalım. Kuzenim şu sıralar rahim ağzı kanseriyle savaşıyor çok çok süreç . Aşı olmadığıma pişmanım önceliğe alıp asimi olacağım
Telefonu evire çevire baktım, tartı resmiyle yazan uymuyor, rakamların yerini değiştirdim gene uyduramadım
Çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın?Geçmiş olsun bende hep aşı olayını erteledim tesadüfen test yaptırdığım da öğrendim çok şükür başında yakalandım. Şimdi herkese bende mutlaka yaptırın diyorum
kontrollerin nasıl olacak? yani ayda bir mi yoksa haftada bir mi?Kızlar sonunda listem geldiçok rahatladım dileyen olursa paylaşabilirim ilginç bir liste verdi 30 günlük sıralama yok hangisini istersen onu yiyorsun iki kez arka arkaya yemek yasak.
HPV aşısı canım rahim ağzı kanserinden korunmak içinNe aşısı tatlım?
Kuzenine çok geçmiş olsun.
Ay aklıma edim ahahahaTelefonu evire çevire baktım, tartı resmiyle yazan uymuyor, rakamların yerini değiştirdim gene uyduramadım
Ben ailecek yani kalabalık gittiler sandım. Ben de yakında kahvaltı düzenleyeceğim annemler umreye gidiyor. dönsünler ben 70 olayım niyetim varYahu bende diyorum on bin liralık nasıl bir restorant olabilir, altı üstü kahvaltı
Ne cahilim. Sağol kuzumHPV aşısı canım rahim ağzı kanserinden korunmak için