- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.936
Canım çoğu Avrupa ülkesinde ücretsiz bizde de dava kazanıldı ama hala ücretsiz olmadı . 3 doz şeklinde oluyor hem erkek hem kız cocuklarinin 10 lu yaşlarda yaptırılması lazım . Yaş ilerledikçe koruyuculuğu azalıyor .Ne cahilim. Sağol kuzum
-500 nereye gittiKilo bildirimi kızlar özür dilerim
Gece. Cumartesi 68.5
Bu cumartesi 67.6
Fark: 900
Ya ben yıllarca hep 50 li kilolardayim elim alismamis :)
Elhan Mthn83 Cordelia Eki Görüntüle 3388405
Çok güzel bir eksiGeçen hafta 62.9
Bugün 61.4
Fark 1.5
60ları görmüştüm ama iki gündür biraz karıştı su içemedim pek vs sizleri seviyorum pazartesi kaldığımız yerden devam derim takımlara l beni. Elhanım ablam
Kusura bakma kaptanım planım daha çoktı ama uymadı çarşıdaki hesap
Mthn83
Elhan
Cordelia
Eki Görüntüle 3388408
Canım artıda olmak seni rahatsız ediyorsa sen olmuşsun demektirKizlar harikasınız,çayımı yudumlarken tebessümle mesajları okudum.Cok güzel kilolar vermişsiniz Ne yalan söyleyeyim çok özendim Bu hafta elimde olmayan sebeplerden böyle oldu.Sanirim bir tek ben artidayim.Koca bir hafta boşa geçti.İnsallah önümüzdeki Cumartesi telafi edecegim.En az eksi bir kiloyu görmek istiyorum
Regl etkisi sanırım 2 kg fazla çıkartıyor. Haftaya bol eksiler göreceksin demektir. Muhtemelen kırmızı kaptan da olursun haftaya hadi bakalım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler tatlım
Tebrikler canımGünaydın kızlarcumartesi yoktum kaç kiloydum hatırlamıyorum 74.lı bişeydi şu an 73.8 fark -200 en az
Tebrikler canım
Geçmiş olsun canımGünaydınnherkese
sabah 6 da tartıldım.2 gündür diş ağrısından ölüyorum zaten bebeğimde durmuyor bide böyle oldu. Şimdi disciye gidiyoruz.Bu hafta dogru duzgun menuleri yazamadım ama bi kacamağım olmadı. Sporları yapamadım. Vel hasıl istediğim gibi olmadı kusuruma bakmayın nolur
Haftaya icin elimden geleni yapacagimEki Görüntüle 3388371
Geçen hafta 83.6
Bugun 83.0
Fark -0.6 kg
%0.71
LenaG
Cordelia
Elhan
Tebrikler canım
Haftaya eksi gelir tatlım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Geçen hafta 62.9
Bugün 61.4
Fark 1.5
60ları görmüştüm ama iki gündür biraz karıştı su içemedim pek vs sizleri seviyorum pazartesi kaldığımız yerden devam derim takımlara l beni. Elhanım ablam
Mthn83
Elhan
Cordelia
Eki Görüntüle 3388408
Ne güzelBen ailecek yani kalabalık gittiler sandım. Ben de yakında kahvaltı düzenleyeceğim annemler umreye gidiyor. dönsünler ben 70 olayım niyetim var
Olsun canımGeçen hafta 62.9
Bugün 61.4
Fark 1.5
Mthn83
Elhan
Cordelia
Eki Görüntüle 3388408
Saol canim biri onaylandi direk IS degistiriyorum bu calisticim yer cok zordu indallah hayirlisi olurAfiyet olsun canımİş gorusmelerinde güzel bir haber gelir inşallah
Sen de sağlığına kavuş tamamen. Allah nasip eder gidersin inşallah canımNe güzel
Allah kabul etsin
Ben umreye gitmiştim, hacc da nasip olur inşaAllah