- 28 Mayıs 2015
- 2.946
- 6.445
Maşallah canim ya valla nerden nereye geldin tebrik ediyorum azmini gercekten çok umutsuz mutsuz başlamıştır sürekli denemelerin iniş çıkışların oldu ama sonunda kazanan pes etmeden devam eden sen oldun valla duygulandım canim gurur duydum
Allah kabul etsin canımSen de sağlığına kavuş tamamen. Allah nasip eder gidersin inşallah canımAnnemler hacca gitti. Annem umreye gitmek istedi. Üstüne bu hastalık durumları çıkınca iptal edeceklerdi. Ben etmeyin dedim. Ne çıkarsa umre sonrası başlanır tedaviye dedim.İstediği şeyi yapsın istedim. Cok şükür sonuçta iyi geldi.
Tebrikler canım
Çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın?
Tebrikler canım eksin çok güzel
Tebrikler kankişim az çok demiyoruz eksi candır
Yinede memnun degllim 69 görmek istiyordumTebrikler canım eksin çok güzel
Tebrikler bitanem
Hiç üzülme canım 69 görmeden haftaya belkide 68 ler paylaşımı gelecek sendenYinede memnun degllim 69 görmek istiyordum
Yinede memnun degllim 69 görmek istiyordum
Tebrikler bitanem
Tamam bitanem. Çok fazla bir artı yok üzülme tamam mıGeçen ctsi 60.9
Bu cuma 61.2
Fark +0.3
Maalesef diyet yapma moduna geçemedim ve buralara hiç ugrayamıyorum.. O sebeple süresiz izne ayrılmak istiyorum. Kendimi diyet moduna aldığımdan emin olduğumda yine gelirim inşallahElhan Cordelia Mthn83
Eki Görüntüle 3388433
Evet tarih var orda abla ben yinede tarti resmide atrmTebrikler bitanemUygulamadan gelen tartı bildiriminde tarih ve isim varsa kabul ediyoruz canım. Ayrıca fotoğraf cekmene gerek yok.
Ben dedlm 69.950 olsa yine kabul ederim ah ah 150 grm için69u görünce yine memnun olmuyorsun ben gibi 69.9 olduğu için sanırım
Bir dahakine üzerine nick ekle yeterli kuzum.Evet tarih var orda abla ben yinede tarti resmide atrm
Teşekkürler tatlı kaptanımTebrikler bitanemHarika bir eksi görüyorum.
Tamam bitanem. Çok fazla bir artı yok üzülme tamam mı
Tebrikler canım
Ben dedlm 69.950 olsa yine kabul ederim ah ah 150 grm için