Maşallahselam arkadaşlar, öncelikle mavi takımdaki arkadaşlardan özür diliyorum. misafirlikteydim buralara çok uğrayamadım 2 gündür. yeme düzenim gitti malesef çünkü kırılmacalar gücenmeceler başladı yemediğim için o yüzden biraz esnek davrandım.
artık evimdeyim son iki günü iyi değerlendireyim dedim.
8 şubat menü
kahvaltı : ödem attırıcı smoothie
öğle akşam yok
su:3 litre
spor : 16 bin adım 1600 puan
3 saat temizlik ( 180 dk ) 900 puan
toplam =2500 puan
Cordelia Elhan
Beni de unutma doğuştan aç cordeliaİ iiiihhhhsabaha fisek gibi uyancam insallah kazinsin bakalim
Aklimagezegenfeza ve sadece smoothie ile duran uranus35 ü getiriyorum bi de yarin kan tahlili vercem diye düşünüyom kendimi kandiriyom
Sen de smoothie ile duruyon dimiBeni düşünsün uyur. Cordeliam aç desin.
Bu hafta if yapıyorum yarın 12de yicem daha 13 saat varYattim ustumu orttum geri acmaya useneyim diye.... Uyucaz geccek
Cok tehlikeli
Evet canım. 15 leblebi de yemiyom. 15 leblebi nedir protesto ettim şakırdak diyo yu.Sen de smoothie ile duruyon dimiherkes açken ben tok mu uyurum ayip
Sabah tok uyaniyorum amaaa ve dinc hissediyorumBu hafta if yapıyorum yarın 12de yicem daha 13 saat var
Güzel kilo vereyim de devam ederim ife yeter ki gitsin biraz incelme hissediyorum ama bakalım
Hemen yazıyorum spor listesine Afiyet olsun ayaklarına sağlıkPerşembe menüm
Kahvaltı 11:30
2 dilim tbe ile sandviç
(Yumurta,kuru domates, peynir,avakado,marul)
Akşam 16
4 küçük kuru patlıcan dolması
2 yk yoğurt
Ara 20
İkisi bir arada
1 avuç mısır gevreği(cips gibi yedim valla)
Ama hâlâ çok açım gevrek aç yatmamı engelleyemediği gibi kilo vermemi de engelleyemez inşalllahh amin
2 ltden fazla su içtim
Elhan Papatyamaviss
Eki Görüntüle 3384151
Cordelia kordişim böyle toplu oldu ama inşallah yormam seni
Yolunuz uzun, sonu güzelliklere çıksınHastaneden çıktığından beri annemde kalıyor zaten. Tam anlamıyla iyileşemedi. Konuşmakta ve desteksiz yürümekte zorluk yaşıyor. Bugün rutin kontrole gittik. Beyin damarlarında genişleme olduğunu söylediler. Beyin anevrizması deniliyor tıp dilinde. Yaşadığı sıkıntılar bundan kaynaklı olabilirmiş. Beyin cerrahi karar verecek anjiyo yahut takip diyecek bekliyoruz. Bir de fizik tedavi alması gerekiyor bunun için de yine doktorun onayı lazım.
Leblebi sayilir mi yaa yarım avuc deEvet canım. 15 leblebi de yemiyom. 15 leblebi nedir protesto ettim şakırdak diyo yu.
Hep böyle gönderPerşembe menüm
Kahvaltı 11:30
2 dilim tbe ile sandviç
(Yumurta,kuru domates, peynir,avakado,marul)
Akşam 16
4 küçük kuru patlıcan dolması
2 yk yoğurt
Ara 20
İkisi bir arada
1 avuç mısır gevreği(cips gibi yedim valla)
Ama hâlâ çok açım gevrek aç yatmamı engelleyemediği gibi kilo vermemi de engelleyemez inşalllahh amin
2 ltden fazla su içtim
Elhan Papatyamaviss
Eki Görüntüle 3384151
Cordelia kordişim böyle toplu oldu ama inşallah yormam seni
Hedefini küçük tutarsan o uzun dediğin yol çabucak biter, öncelik hedefin olduğun kilodan 5 kilo düşük olsun, onu yakalayınca bi 5 daha eklersinYa of bılmıyorım bır ayda guzel geldım ama daha yolum uzun onu dusunup mu boyle oldum aceebası
Saymam. Saçmalık.Leblebi sayilir mi yaa yarım avuc de
Yarım cay bardagi de
15 adet ne
İnşallah ablam. Allah razı olsunYolunuz uzun, sonu güzelliklere çıksın, Rabbimin şifasıyla,
Sizlerin desteğiyle sağlığına kavuşur inşaAllah
evet doğru diyorsun. son bir tane kalmıştı hadi yiyeyim de bitsin dedim.Afiyet olsun canım
Akşam muz yemeden iyiydi kabız yapar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?