Buna göre yarın bildirim yapmıyormuyuz canımDUYURU
Kırmızı Takım
Papatyamaviss Kaptan
D Deltavealfa
s i d e l y a
ffestinalente
arwengsd
sara_28
FitVenus
soffty
sibel_84
aypare ackerman
Lavinia_98
Beth18
Efenin_Annesi
Tutku44
60kiloyum
Elhan
Mavi Takım
uranus35 Kaptan
Jasminium84
zeyneppk
Ysmnondr
@LisbethS
HuzuRRR
Nergis 35
inci-zehram
-Murphy-
Mthn83
serap911
Leyl35
Cordelia
Tesnim1903
tomrs
@Ruveyda-
Eki Görüntüle 3381667
Anket sonucumuza göre bildirimler bu haftadan itibaren Cumartesi gününe alınmıştır.
Pazartesi Kontrol Tartı Bildirimlerimiz de Salı günü yapılacaktır.
İstisnai durumlarda bilgi verildiği takdirde gerekli önlemler alınacak , yarışmacının takımının zarar görmemesi için bildirim tartısı bir gün öne cekilebilecektir.
Karışıklığa meydan vermemek adına bütün yarışmacıların haftada iki kez yapılan tartı kontrollerinde "Salı - Cumartesi" hassasiyet göstermesini rica ederim.
Bacım karnımdaki aklımda deBizinde analarımız olsa bizde bırakurduk herhaldee degellmmiiii kocamı bi enerji yapardım aklı şaşardı
Salı günü Saracim.Buna göre yarın bildirim yapmıyormuyuz canım
bence böyle çok daha iyi olacak. buna inanıyorumDUYURU
Kırmızı Takım
Papatyamaviss Kaptan
D Deltavealfa
s i d e l y a
ffestinalente
arwengsd
sara_28
FitVenus
soffty
sibel_84
aypare ackerman
Lavinia_98
Beth18
Efenin_Annesi
Tutku44
60kiloyum
Elhan
Mavi Takım
uranus35 Kaptan
Jasminium84
zeyneppk
Ysmnondr
@LisbethS
HuzuRRR
Nergis 35
inci-zehram
-Murphy-
Mthn83
serap911
Leyl35
Cordelia
Tesnim1903
tomrs
@Ruveyda-
Eki Görüntüle 3381667
Anket sonucumuza göre bildirimler bu haftadan itibaren Cumartesi gününe alınmıştır.
Pazartesi Kontrol Tartı Bildirimlerimiz de Salı günü yapılacaktır.
İstisnai durumlarda bilgi verildiği takdirde gerekli önlemler alınacak , yarışmacının takımının zarar görmemesi için bildirim tartısı bir gün öne cekilebilecektir.
Karışıklığa meydan vermemek adına bütün yarışmacıların haftada iki kez yapılan tartı kontrollerinde "Salı - Cumartesi" hassasiyet göstermesini rica ederim.
oruç çok iyi geliyor insana3 gün hafif beslendim ya, sonrası gitti
Turşu yedim derken en fazla 5 lokma ve minik parçalar, yani çok kolay gitti mideye
Dünde lahana sarması yaptım, 2 senedir yemiyordum, içinden çok yedim, çok güzel olmuş, içtiğim sular hala benimle
Dün akşamda sol ayak şişti
Bana yemek yaramıyor, açlık ne güzel bişey yaa, tekrar başlamak istiyorum
ama dikkat et ayparecim hasta olma sakın. eve gelince sıcak bir duş alsaydın sonra sıkı giyinip sıcak bir adaçayı falan içseydin iyi gelir.Kızlar üşüttüm gelemedim. Dışarıda kaldım 1 saat kadar iliklerime kadar dondum evde kaç kat giydim hala o soğuk çıkmadı sanki benden
Çünkü şakırdak
Asla yazmaz. Madensuyu su tutuyor. No maden suyuSana da afiyet olsun canim spor kaptanim
Sana da afiyet olsun karlar ülkesinin ip atlama kralicesi
Şıkırdak gece madensuyu yazmaz bence meyve yazar yoğurt kefir falan yazar
İnşallah hastalanmadan atlatırsın .Kızlar üşüttüm gelemedim. Dışarıda kaldım 1 saat kadar iliklerime kadar dondum evde kaç kat giydim hala o soğuk çıkmadı sanki benden
Hahahahahah oyüzden sadece beğenii olmuş anlaşıldııııAnam olsaydı eşimi ona bırakır ben de alemlere akardim.
Afiyet olsun canımFarkında mısınız Ocak bitmek bilmedi ama Şubat su gibi geciyor...
4 Şubat beslenme listem şöyleElhan uranus35
11:00
1 haşlanmış yumurta
1 yk labne
7 zeytin
2 wasa
Domates,salatalik
14:00-16:00
10 fındık
Yarım ayva
1 fincan sütlü kahve
17:30
1 dilim fırında kış sebzeli mücver
Yarım bardak kefir üstünü su ile tamamladım bana yogun geliyor da...
2 lt su ictim
Sabah yaptigim eliptik 6000 adım yapti
Spor puanim 600Cordelia cigim
Simdi challenge egzersizleri araştırıyorum kendime
Seri tamamlamaca yapacagim
Chloe thing challengelarina bi yükseliyorum bakalim
Sodyum oranından sanırım.Asla yazmaz. Madensuyu su tutuyor. No maden suyu
Kaptan gibi kaptan...Kızlar selamlar, dün misafirim vardı elimden geldiğince bütün etiketlemelere dönüş yaptım. Bugün de ben misafirlikteyim şehir dışında ve telefon çekmiyor malesef tüm gün giremedim ama aklım hep burdaydı
Telefon çeken yer buldum hemen dönüş yapayım dedim. Bugün ki okuduğum menülerin hepsi çok güzeldi ( komşuda yenen kek poğaça hariç) tebrik ediyorum sizleri bu hafta güzel sonuç alacağız inşallah. Ben o kadar zor şartlardayım ama yine de asla bozmuyorum diyeti. Çünkü size ihanet etmiş olurum. Sürekli bahaneler bularak tabakları geri çeviriyorum lütfen siz de iradenizi sağlam tutun. Güzel bi yoldayız yolumuza ihanet etmek yok
Jasminium84
zeyneppk
Ysmnondr
@LisbethS
HuzuRRR
Nergis 35
inci-zehram
-Murphy-
Mthn83
serap911
Leyl35
Cordelia
Tesnim1903
tomrs
@Ruveyda-
Eline sağlık kraliçemLİG SIRALAMASI 02.02.2024
60' LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO Jasminium84 61.1 @gezegenfeza 70.0 aypare ackerman 61.35 -Murphy- 70.5 FitVenus 61.45 Tesnim1903 70.6 uranus35 62.45 @Busra196 71.0 Beth18 63.5 HuzuRRR 71.45 Nergis 35 65.4 HuzuRRR 71.7 s i d e l y a 66.0 sibel_84 72.7 tomrs 66.9 Mthn83 76.2 D Deltavealfa 67.85 serap911 76.55 Papatyamaviss 68.25 zeyneppk 78.1 Ellssa 68.3 Cordelia 79.65 Elhan 68.8 inci-zehram 69.4
Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz bildirmenizi rica ederim.
Evet ama sağlıklı aslında. Yani ödem gibi değil. Su gerekliyse gitmiyorSodyum oranından sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?