Ellerinize emeklerinize sağlık canim kaptanlarimDUYURU
Kırmızı Takım
Papatyamaviss Kaptan
@Deltavealfa
@s i d e l y a
@ffestinalente
@arwengsd
sara_28
@FitVenus
@soffty
@sibel_84
@aypare ackerman
@Lavinia_98
@Beth18
@Efenin_Annesi
@Tutku44
@60kiloyum
Elhan
Mavi Takım
uranus35 Kaptan
@Jasminium84
zeyneppk
@Ysmnondr
@LisbethS
@HuzuRRR
@Nergis 35
@inci-zehram
@-Murphy-
Mthn83
@serap911
Leyl35
Cordelia
@Tesnim1903
@tomrs
Keira-
Eki Görüntüle 3381667
Anket sonucumuza göre bildirimler bu haftadan itibaren Cumartesi gününe alınmıştır.
Pazartesi Kontrol Tartı Bildirimlerimiz de Salı günü yapılacaktır.
İstisnai durumlarda bilgi verildiği takdirde gerekli önlemler alınacak , yarışmacının takımının zarar görmemesi için bildirim tartısı bir gün öne cekilebilecektir.
Karışıklığa meydan vermemek adına bütün yarışmacıların haftada iki kez yapılan tartı kontrollerinde "Salı - Cumartesi" hassasiyet göstermesini rica ederim.
Öğüne köstebek sızdı demek4 Şubat
8.00 Hindistan cevizi+ tarçınlı kahve
10.00 Portakal/ dört sunta
14.00 Tb hamuruyla yaptığım lavaş içine iki dilim hindi füme, marul , süzük labne , çay
18.00 Fırında tavuk + iki dilim patates, bir servis kaşığı pirinç pilavı, iki çatal havuç turp salatası
Çay , iki çatal köstebek pasta
İki litre su
Papatyamaviss
Ekran alayım bakarım hafifse denerimHehe nasil da tahmin edebiliyorum
April Han bacak tonlama videosuna basladim cok hosuma gitti kadın sakin,arka muzik klasik tam benlik yoga pilates karışımıeliptik sonrasi yaptim mis gibi oldum
Çok kısa zaten ebru şallı tarzi hareketler ve etkiyi hissediyorsunEkran alayım bakarım hafifse denerim
Napayim ben şimdi senin profil fotonu mu yiyim yoksa spor arka plan fotonu mu
Ekran alayım bakarım hafifse denerim
Napayim ben şimdi senin profil fotonu mu yiyim yoksa spor arka plan fotonu mu
Ama benim diyetisyenim maden suyu serbest diyorAsla yazmaz. Madensuyu su tutuyor. No maden suyu
Bakıyım bı kuzumÇok kısa zaten ebru şallı tarzi hareketler ve etkiyi hissediyorsun
Benim diyetisyen de bi hafta listeme yazmisti sonra fazla ciktim diye hmm diyip bidaha maden suyu eklememistikAma benim diyetisyenim maden suyu serbest diyor
Dün tadına bakmamıştım bu sefer içine vişne koymuştum güzelse tekrar yaparım diye meraktan yedim kuzummEllerinize emeklerinize sağlık canim kaptanlarim
Öğüne köstebek sızdı demekiki catal,minicik,bir çatal yazan bildirimlere bayılıyorum çünkü orada çok büyük bir kararlilik var, tadını aldim bitti diyorsun afiyet olsun kaotanim
Eki Görüntüle 3381607
tırnaklarda kesildi işlem tamam
beyimiz biraz uyursa bende islerime devam edicem insa yine gelecegim a dostlar
Simayim bebişi
Canım benim önceki diyetisyen günde 1 tane mutlaka iç diyordu. Su kaybı olmasın diye. Herkesin yoğurt yiyişi farklı.Ama benim diyetisyenim maden suyu serbest diyor
Selamlar 04.02.24 menüm
Sabah 9.30 da 1.5 yumurta biraz peynir domates 4 zeytin
Öğlen 15 de 1 kabaktan makarna ve 3 YK yoğurt
Akşam 19 da tavuk döner dürüm (ekmek haklarımı lavasta kullandım)
Gün boyu kuru dut kuru erik kuru kayisi yarım portakal yarım elma 1 Trabzon hurması sinamaki çayı kiraz saplı 2 bardak 2 fincak türk kahvesi şuana kadar 2 lt su
Hala WC yok. Şimdi spor yapayım
Bugün yine sancım vardı
Hayır bu yediklerim yarın etki ederse ben ne yaparım bilmiyorum
Hadi bakalım wak wak wak
Elhan uranus35
Dahaa ne olsun geçmiş olsun kuzumCordelia
Çok zorladım ama 1 mil bile ağır geldi nabzim bile 50 lerde
Tüm gün adım sayım 6657
7 bin olsun diye zorladım ama yapamadım
Hepinize iyi geceler
Aynen canım haklısınCanım benim önceki diyetisyen günde 1 tane mutlaka iç diyordu. Su kaybı olmasın diye. Herkesin yoğurt yiyişi farklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?