Afiyet olsun canımİyi akşamlar
04.02.2024
Sabah yok
Öğle 12:30 4 yk yulaf,1 bardak yağsız süt,1 ölçek protein tozu,1 armut,çay
Ara 16:30 4 k.kayısı,sütlü Türk kahvesi (filtre kahve makinemin haznesi kırıldı çok sinir oldum ben nasıl durcam kahvesiz acebaaayenisinin gelmesini bekliyorum. )
Akşam 19:45 4 köfte,1 küçük kase domates çorbası,1 dilim tbe, mevsim salata
2 lt su
4500 adım
uranus35 Elhan Cordelia
emeğine sağlık canımLİG SIRALAMASI 02.02.2024
60' LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO Jasminium84 61.1 @gezegenfeza 70.0 aypare ackerman 61.35 @-Murphy- 70.5 @FitVenus 61.45 @Tesnim1903 70.6 uranus35 62.45 Busra196 71.0 @Beth18 63.5 @HuzuRRR 71.45 @Nergis 35 65.4 @HuzuRRR 71.7 @s i d e l y a 66.0 @sibel_84 72.7 @tomrs 66.9 Mthn83 76.2 @Deltavealfa 67.85 serap911 76.55 Papatyamaviss 68.25 @zeyneppk 78.1 Ellssa 68.3 Cordelia 79.65 Elhan 68.8 @inci-zehram 69.4
Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz bildirmenizi rica ederim.
Teşekkür ederim bitanemEline sağlık kraliçem
Sağ ol bitanememeğine sağlık canım
Mesajlarım öyle duruyor öbür tarafta
ama dikkat et ayparecim hasta olma sakın. eve gelince sıcak bir duş alsaydın sonra sıkı giyinip sıcak bir adaçayı falan içseydin iyi gelir.
Çok teşekkür ederim kızlarİnşallah hastalanmadan atlatırsın .
Yürüyüş yapıyordum bakamadım benim hatamMesajlarım öyle duruyor öbür taraftavar gibiydin sonra bir gittin
Canın sağ olsun bitanemYürüyüş yapıyordum bakamadım benim hatam
Hepimiz için hayırlı olsun canımneyse ben çok mutlu oldum bu salı-cumartesi tartı olayına
Daha önce bitirmiş biri olarak chloe guzel sonuc verıyor ama aynı vıdeolar sıkıyor artık sonuna doğru pamela reis de güzel ben yaptığım zamanlarda karısık ıkısını açıyordum bölgeye göre eğer iyileşirsem cholenın bacak ınceltme serisini denicem ek olarakFarkında mısınız Ocak bitmek bilmedi ama Şubat su gibi geciyor...
4 Şubat beslenme listem şöyleElhan uranus35
11:00
1 haşlanmış yumurta
1 yk labne
7 zeytin
2 wasa
Domates,salatalik
14:00-16:00
10 fındık
Yarım ayva
1 fincan sütlü kahve
17:30
1 dilim fırında kış sebzeli mücver
Yarım bardak kefir üstünü su ile tamamladım bana yogun geliyor da...
2 lt su ictim
Sabah yaptigim eliptik 6000 adım yapti
Spor puanim 600Cordelia cigim
Simdi challenge egzersizleri araştırıyorum kendime
Seri tamamlamaca yapacagim
Chloe thing challengelarina bi yükseliyorum bakalim
Hayırlı olsun bu değişiklik hepimiz için, çabucak adapte olacağız inşallahDUYURU
Kırmızı Takım
Papatyamaviss Kaptan
@Deltavealfa
@s i d e l y a
@ffestinalente
@arwengsd
@sara_28
@FitVenus
@soffty
@sibel_84
aypare ackerman
@Lavinia_98
@Beth18
@Efenin_Annesi
Tutku44
60kiloyum
Elhan
Mavi Takım
uranus35 Kaptan
Jasminium84
@zeyneppk
@Ysmnondr
@LisbethS
@HuzuRRR
@Nergis 35
@inci-zehram
@-Murphy-
Mthn83
serap911
Leyl35
Cordelia
@Tesnim1903
@tomrs
@Ruveyda-
Eki Görüntüle 3381667
Anket sonucumuza göre bildirimler bu haftadan itibaren Cumartesi gününe alınmıştır.
Pazartesi Kontrol Tartı Bildirimlerimiz de Salı günü yapılacaktır.
İstisnai durumlarda bilgi verildiği takdirde gerekli önlemler alınacak , yarışmacının takımının zarar görmemesi için bildirim tartısı bir gün öne cekilebilecektir.
Karışıklığa meydan vermemek adına bütün yarışmacıların haftada iki kez yapılan tartı kontrollerinde "Salı - Cumartesi" hassasiyet göstermesini rica ederim.
Ben de çok sevindim azıcık zor oluyordu sabahın nurunda kalkıyorum zaten uyanır uyanmaz da ilaç içmem gerektiği için gözüm açılmadan tartılmam gerekiyorduneyse ben çok mutlu oldum bu salı-cumartesi tartı olayına
Hehe nasil da tahmin edebiliyorumAsla yazmaz. Madensuyu su tutuyor. No maden suyu
April Han bacak tonlama videosuna basladim cok hosuma gitti kadın sakin,arka muzik klasik tam benlik yoga pilates karışımıDaha önce bitirmiş biri olarak chloe guzel sonuc verıyor ama aynı vıdeolar sıkıyor artık sonuna doğru pamela reis de güzel ben yaptığım zamanlarda karısık ıkısını açıyordum bölgeye göre eğer iyileşirsem cholenın bacak ınceltme serisini denicem ek olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?