İddialı bir menü3 Şubat
8.30 Kahve
12.00 Yeşil smoothie
13.00 Kahve
16.00 Yarım yeşil elma
18.00 Probiyotik yoğurtlu fırın brokoli+ bir adet mercimekli köfte
Su ölçemedim
Papatyamaviss
Şifa olsun canımÇok teşekkür ederim kızlar
Elhan abla.icmedigim şey kalmadı daha iyiyim.simdi aklımda bulunsun onuda yaparim
İddialı bir menü
Afiyet olsun Leylam can özüm çok beğendim menünü3 Şubat beslenme listem
Elhan uranus35
10:30
Sütlü filtre kahve
13:00
1 yumurta,1 dlm tb ekmek,1 dilim peynir,6 zeytin,salatalik,kapya...
14:30
20 leblebi 5 findik,1 kuru erik
16:20
1 mandalina
18:00
Cordelia nin şıkırdak diyetisyeninin smoothiesi
Cok leziz oldu
2 lt su ictim
Biraz sindireyim yürüyüşe gidecegim
Sabah 1 saat eliptik yapmistim ustune ekleyim
Tatlım eski neşen yok gibi.Ben sadece form doldurmuştum ' boy 158 kilo 68'2 ile basladım sanırım tam hatırlayamadım yaş 40 oldu malesef temel hedef 55 bu ay sonu için hedeftim 65
Boş da olsaCanlar listeye hedef belirtmek için beni etiketleyin. Eklenmek için de beni etiketleyin
Yavrum benim canım Simayim , numaramı almak isteyen özelden isteyebilir tabi kieline sağlık abla capcanli üye notuna bayıldım
Gecen dedim ki Elhan ablanın numarasi olsa da arayıp birz aglasam dertlessem
öyle yakın hissediyorum abla
Gönül dağı yağmur yağmur boran oluncaBenim dizim başlar. Bana müsade.
Dost elinden gel olmazsa varılmazGönül dağı yağmur yağmur boran olunca
Akar can özümde sel gizli gizli
Bir tenhada can cananı bulunca
Sinami yaralar yar oy yar oy yar oy yar oy yar oy
sarmalar dolmalar sigara börekleri oh vallaneyseki hareketli bir gün geçirmişsin umarım ermiş gitmişlerdir.
listeye birebir uyuyosun canım inşallah faydasını da göreceksin. menü çok güzel.
afiyet olsun gayet güzel
işte azimli bir yarışmacı. kan ter emek gözyaşı asla diyetinden vazgeçmiyor helal olsun be işte aradığım ruh buşaka bi yana dışarı çıkarken dikkat edelim çünkü gerçekten az yiyoruz ve yorulduğumuzda ufaktan baygınlıklar geliyor yanında mutlaka kuru yemiş kuru meyve bulundur
metro çikolata ben ne alakayım burda diye bağırıyor resmen. neyseki günün kalanı güzel. o metroyu eritmek için bi 15 dk leslie yapsak mı..?
işte okuduğumda gözümden kalp çıkan mesajlardan birisi dahasporun çok iyi canım aynen böyle devam hergün kendi rekorunu kır
ghasghaghaSabah 13.00
Çok güzel kahvaltı yaptım resmini ekliyorum
Sonrasında dışarı çıktım gezdim annemle açım dışarıda birşey yemek istemedim annem yedi sağlıklı birşey bulamadım. Sonra çay içmeye gittik ben o çayı içtikten sonrasını hatırlamıyorum mide bulantısı baş dönmesi tansiyonum düştü galiba sandalyede baygınlık geçirdimannem o kadar kızdı ki baslicam senin diyetine diye gittiler bana çizi aldılar onda bile hayirrr bırakın yiyemem zararlı diyisimmi hatırlıyorum yani akşam yarım paket çizi annemde çorba yapıyor zorla icirecekmis
Elhan Cordelia uranus35
Spor bildircem
Teşekkür ederim kaptanim insallah amin cok guzel sonuclar alalim hep beraberAfiyet olsun Leylam can özüm çok beğendim menünüŞifalarla beraber eksiler getirsin.
Ay çok kötü yaghasghaghageçmiş olsun canım. aman tedbirli ol. bende de hem insülin direnci hem de reaktif hipoglisemi var. çantamda ceviz ve kuru meyveyle geziyorum.
doktor bana bu sefer mart sonuna kontrol verdi. artık ramazan ayı geçtikten sonra giderim. oruç tutuyorum çünkü. nisanın ortası gibi giderim Allahın izniyle. ramazanda benim ayarlar düzeliyor ama iyi olurAy çok kötü yatak diye gidiyor insan ama dikkat edicem bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?