Canım ameliyatta olsam nefsine hakim olamayınca yine buralardasinTeşekkür ederim cansın
Memnun kalmadın mı canım. 120 kilo ile ameliyat olmuşsun epey gitmiş görünüyor ama ne yaşadın bilemem tabi
Not aldım canımBen sadece form doldurmuştum ' boy 158 kilo 68'2 ile basladım sanırım tam hatırlayamadım yaş 40 oldu malesef temel hedef 55 bu ay sonu için hedeftim 65
Ben isterimyapmak istersen sana tarif veririm. çok zor değil
TabiiBen de listeye girebilir miyim Şubat sonu hedefim 105
Vavv senin için harika bir rakamBen bugüüünnn 12858 adım attıııımmm heyooo (Tabi sabah 8 den beri hareket halindeyim anca bu oldu10 dk yürü 15 dk dinlen )
adananın lavaşı hani şu ince lavaşlardandı.@Papatyamaviss @Elhan
03 Şubat 2024 Cumartesi
sabah yok
öğlen 13.30
adana dürüm ve ayran
ara 16.00-18.00
10 çikolata kaplı badem, pestil
filtre kahve
akşam 19.40
kıymalı yumurtalı ıspanak, ev yoğurdu, 2 dilim ekmek
belki az kabak çekirdeği yerim az ama
sıcak çay veya yeşil çay içerim
1,5 lt su
İnsallah canimUffff adım sayısına bakın. Havalar ısınsa da bende başlasam ya yürüyüşlere
Evde 11 bin adımı nasıl attın kız.İnsallah canimben 11 bini evde yaptim
Gerisi dış yürüyüş
Valla bende çoğunu evde atıyorumEvde 11 bin adımı nasıl attın kız.
Yok dünle aynı kilom p.tesi belli olur sanırım yarın da aynı menü çünküYarın ben de sade yapayım.kilo da farketti mi ikinci günün bugün herhalde.
Tamam bende okulda atıyorum 6000 civarı . Ama evde telefonu üzerimde sürekli tasisam da 10000 çok zorlar beni herhalde.Valla bende çoğunu evde atıyorumevdekilerin başı dönüyor artık
Bende yarını merak ediyorum dur bakaljm.Yok dünle aynı kilom p.tesi belli olur sanırım yarın da aynı menü çünkü
Boy 1.60 (badi büdük diyorum ben kendime)Canım ameliyatta olsam nefsine hakim olamayınca yine buralardasin
Ameliyat geri dönüşü olmayan birşey. Bazen insan verdiğinden çok alıyor. Bakma ben dur demeyi bildim. Ama midemi de kestirsem hayatımda hiç 72 nin altına inemedim
Hii derseniz ben nefsime hakimim o zaman ameliyata ne ihtiyaç
Ama endokrin hastalığı olanlar için destek tedavi amaçlı güzel ama araya yine nefis giriyor.
Not aldım canım
Rabbim ömür verirse her ay düzenleyeceğim inşallah
Ben isterim
Tabiiboy yaş ve mevcut kiloyu da at canım
Vavv senin için harika bir rakam
Tebrik ederim canım
Önümüzdeki hafta kaptanliga oynuyorsun gibi
Yaa kuzum gözümden kaçmış sen veda edeli olmuş gibi hissettim sanki.
Kaptanlık benim için zor arada adım sayım yüksek oluyor ama 100 den biraz aşağıya ineyim o zaman hemen reformer pilatese başlayacağım fizyo terapist eşliğindeCanım ameliyatta olsam nefsine hakim olamayınca yine buralardasin
Ameliyat geri dönüşü olmayan birşey. Bazen insan verdiğinden çok alıyor. Bakma ben dur demeyi bildim. Ama midemi de kestirsem hayatımda hiç 72 nin altına inemedim
Hii derseniz ben nefsime hakimim o zaman ameliyata ne ihtiyaç
Ama endokrin hastalığı olanlar için destek tedavi amaçlı güzel ama araya yine nefis giriyor.
Not aldım canım
Rabbim ömür verirse her ay düzenleyeceğim inşallah
Ben isterim
Tabiiboy yaş ve mevcut kiloyu da at canım
Vavv senin için harika bir rakam
Tebrik ederim canım
Önümüzdeki hafta kaptanliga oynuyorsun gibi
Ev büyükse daha iyi oluyor bizim evin koridoru çok uzun gidip geliyorum sürekli.Tamam bende okulda atıyorum 6000 civarı . Ama evde telefonu üzerimde sürekli tasisam da 10000 çok zorlar beni herhalde.
Hadi bakalım bu hafta icimde öyle bir his var. Cuma hatıralat ben balık hafızalı unuturumKaptanlık benim için zor arada adım sayım yüksek oluyor ama 100 den biraz aşağıya ineyim o zaman hemen reformer pilatese başlayacağım fizyo terapist eşliğindebir de 2 durak için otobüse minibüse binme olayım biterse bak o zaman olabilir
benim de bu 5. gün halen sıkıntılı. zorla oluyor tabi bu daBu arada hala WC yok
Suyu artirdim aç karnima probiyotik aldım. Aç karnima hareket ettim suyu ılık içtim
Kilo gitmiyor bari diğerini düzeltelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?