• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Casminim benim , inci gibi yazılmış notunu yirim. :KK60::KK200:
Tebrikler bitanem :KK9:
Bal küpümm benimmm teşekkür ederim ❤️🥰😍🌸🌸😘

Teşekkür ederim canım aslında 2 gün önce daha güzel eksiler gördüm ama regl olmam beni biraz artılattı malesef.Buna rağmen sonuç güzel devamı gelir inşallah :dua:
O zaman haftaya regl sonrası şahane ötesi bir eksi gelecek demek ki, regl zamanı bile eksiysen 🥳🥳🥳🥳💃🏼💃🏼💃🏼
Devamı gelecek inşallah tabii ki canımm 🌸😍

Harikasın canım ,haftaya 5li rakamları görürsün inşallah😍
Teşekkürler canımm, inşallah 🙏🏻 🥰
Bu hafta aslında kötü geçti, regl haftamdı ve iştahım inanılmaz açıktı
Sadece dün uzun bir açlık yaptım ki bugün kaptanlarımı hayalkırıklığına uğratmayayım diye 🫣🤗
Bu hafta inşallah daha dengeli besleneceğim 🙏🏻

gecen cuma 67,5
bugun 66,5
fark 1

regl günüm geçti onun etkisi mi suyu azalttım iki gündür sporda yapmadım ondan mı çarşmaba bundan daha düşüktüm artık haftaya bakacagız Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Eki Görüntüle 3348369
Kaptanım şahane bir eksi tebrikler 🥳💃🏼🌸🥰

Geçen hafta 79.7
Bu hafta 79.9
Fark+200
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. @deli bir dombili
Kötü beslenmedim sporda yaptım. Dün 18 saat açlık 4 saat beslenme penceresi yaptım. Bugün 14 saattir açlık yaptım ama ödemden heryerim ağrıyor. 77 bile görebilirdim bence çok üzgünüm 😔
üzülme canım dönemsel hepimizde olan sey vucudun dirençe geçmiştir belki uykusuzluk suyun az olması hersey günden güne etkiliyor canım moral bozmak yok başaracagız

Back