• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçen hafta 79.7
Bu hafta 79.9
Fark+200
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. @deli bir dombili
Kötü beslenmedim sporda yaptım. Dün 18 saat açlık 4 saat beslenme penceresi yaptım. Bugün 14 saattir açlık yaptım ama ödemden heryerim ağrıyor. 77 bile görebilirdim bence çok üzgünüm 😔

Eklentiler

• IMG_20231208_073906.jpg
    IMG_20231208_073906.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 38
Geçen hafta 79.7
Bu hafta 79.9
Fark+200
Kötü beslenmedim sporda yaptım. Dün 18 saat açlık 4 saat beslenme penceresi yaptım. Bugün 14 saattir açlık yaptım ama ödemden heryerim ağrıyor. 77 bile görebilirdim bence çok üzgünüm 😔
Tatlım inan +200 kötü bir sonuç değil. İçindeki coşkuyu tekrar uyandır lütfen. :dua: Süreci biz biliyoruz bu ibre oynamaları bizi sınıyor vazgeçmeyip zafere ulaşacağız. Bu hafta emeğinin karşılığı seni bulacak yeter ki pes etme kendini dağıtma . :KK60::KK200:

Evet ablacım. Hazırlıkta olacağım. Gruplara geçmek istemiyorum biliyorsun emzirdiğimden kendime çok güvenim yok.o_O Annemdeydim sabah ekmek konusunda kendimi sınırladım akşamda misafirlikte olmadığım sürece yemekten sonra birşey yememeye çalıştım.:KK59: Ah ah birde spor yapabilsem .. neyse bakalım. Hedefim düştüğüm kilodan yukarı çıkmamak . Yani aşağı gidebilirim ama yukarı asla:KK24:
Kiloyu korumak daha zor canım. Sen bunu başarıyorsun :KK9:Saglikla ve bizimle kal daha da aşağılara ulaş inşallah. :dua::KK68:

Çok t

Çok teşekkür ederim sıcak su torbası yapıp bol bol dinlendim çünkü gezmek çok zor yarın bildirim yapıyorum dimi bende
Bir an önce sağlığına kavuşmani dilerim. :dua:Sicak su torbasını iyi düşünmüşsün. :super: Bugün minik bir kağıda nickini tarihi yaz onu tartınin üzerine koy fotoğrafini çek. Beni etiketleyip paylaş canım. :KK60:

Günaydın eküricim. :KK60::KK68:Saglikla huzurla geçireceğin bir gün olsun. :dua::KK200: Geçen yılın çıtırlari aramiza döndü gördün mü ? :KK76::KK76:
Günaydın çıtırcım,inşallah hepimize olsun güzel günler :KK200: fesangı gördüm sanki döndü demi

Yürüyüş de fizigimizi çok güzel şekillendiriyor tatlışım. Üç haftalık yürüyüşte belimin iki tarafı içine göçtü. Koşamasak da tempolu yürüyelim. :KK60:
Ya bizim saatlerimiz hiç müsait değil yürüyüşe canm ya. Eşim 7 gbi geliyor yemek fln derken geç oluyor o saatte karanlık olur bizim taraflar tek çıkamıyorum iki çocukla da cikmak çok zor oyle yapamıyorum bu ara . Yoksa ilk gebeliğimi öğrendiğim gün 10 bin adım atmaya başladım günde çok uzun süre öyle devam etti ama ikinci bebeğim olunca devam edemedim

Tatlım inan +200 kötü bir sonuç değil. İçindeki coşkuyu tekrar uyandır lütfen. :dua: Süreci biz biliyoruz bu ibre oynamaları bizi sınıyor vazgeçmeyip zafere ulaşacağız. Bu hafta emeğinin karşılığı seni bulacak yeter ki pes etme kendini dağıtma . :KK60::KK200:
Yılbaşına az kaldı 🙄

Back