• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım sen spor mu yapiyosun yoksa kaçamak mi oldu?
Spordan diye umuyorum 😔
Pes etmek, kendimizi gerip mutsuz etmek yok tatlışımm ❤️
200 gr artı hiçbirşey değil bir wc’lik iş 🙈
Yılbaşına tutmaz da hedefin yılbaşından 1 hafta sonrasına tutar önemli olan en nihayetinde sağlıklı, fit bedenlerimize kavuşmak
Bu eninde sonunda olacak, Allah sağlık versin gerisini hallederiz 🙏🏻😍

Çok güzel bir eksi tebrikler 🥳🙏🏻🥰
İnşallah 🤲
Bı de kendisi inansa :dua:
O kişi benim 🙄
üzülme canım dönemsel hepimizde olan sey vucudun dirençe geçmiştir belki uykusuzluk suyun az olması hersey günden güne etkiliyor canım moral bozmak yok başaracagız
Direnç mi dersin 🙄
Sürprizler bizi bekliyor :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: bir haftada yukarıya çıkanın inişi daha kolay ve hızlı olur :dua: güven, inan kuzucum :KK60:
Haftaya çok güzel olsun inşallah 🤲

Bal küpümm benimmm teşekkür ederim ❤️🥰😍🌸🌸😘

O zaman haftaya regl sonrası şahane ötesi bir eksi gelecek demek ki, regl zamanı bile eksiysen 🥳🥳🥳🥳💃🏼💃🏼💃🏼
Devamı gelecek inşallah tabii ki canımm 🌸😍
İnşallah canımm😍
düşük kilolarda daha zor tabiki harika eksi canım tebrikler
Teşekkür ederim canım senin eksin de harika tebrik ederim :KK200:
Teşekkürler canımm, inşallah 🙏🏻 🥰
Bu hafta aslında kötü geçti, regl haftamdı ve iştahım inanılmaz açıktı
Sadece dün uzun bir açlık yaptım ki bugün kaptanlarımı hayalkırıklığına uğratmayayım diye 🫣🤗
Bu hafta inşallah daha dengeli besleneceğim 🙏🏻

Kaptanım şahane bir eksi tebrikler 🥳💃🏼🌸🥰
Bir açlık ile bu kadar olduysa haftaya muhteşem bir eksi bizi bekliyor o halde 😍
Gazla çalışıyoruz resmen:))
Buna çok katılıyorum Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ı'm bilirrr🤣😍😘

Spordan diye umuyorum 😔

İnşallah 🤲

O kişi benim 🙄

Direnç mi dersin 🙄

Haftaya çok güzel olsun inşallah 🤲
bozma moralini en önemlisi moral hemşerim inan vereceğine dönemsel herkesde oluyor de geç bırakma kızıp salma haftaya harika bir eksin olacak hatta belki pazartesiye :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Eklentiler

• IMG_3015.jpeg
    IMG_3015.jpeg
    99,9 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
bozma moralini en önemlisi moral hemşerim inan vereceğine dönemsel herkesde oluyor de geç bırakma kızıp salma haftaya harika bir eksin olacak hatta belki pazartesiye :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
sibel_84 sibel_84 bu konuda en güzel örnek canim :super:Takdir ediyorum onu hiç bırakmadı üstüne gitti ve başardı. :KK9:salmak yok . Daha çok çalışacağız . :KK6:

Leslie 👈 walk walk :KK73: tam senlik o zaman. :confused:
Aynen canım onu da çok yaptım zamanında . Ama ben çocuklar Tv istiyor ya da biz izlerken maruz kalıyorlar diye kaldırdım kullanmıyoruz uzun süredir .o yüzden bıraktım telefondan başlayacam inşallah önümüzdeki hafta .iple telafi etmeye çalışıyorum şimdilik🤗

sibel_84 sibel_84 bu konuda en güzel örnek canim :super:Takdir ediyorum onu hiç bırakmadı üstüne gitti ve başardı. :KK9:salmak yok . Daha çok çalışacağız . :KK6:
29 ekimde 75,5 mişim
bugun 65,5 geldim 10 kilo oldu ama 2 hafta sabit geldim bi hafta 3 kilo verdim her hafta aynı kiloyu vermeyi beklemek olmuyor bırakmamak yapsamda olmuyor deyip salmamak karşılığını er geç alıyoruz :KK71: :KK71: :KK71:

Yaww senin şu hormonlarını elime alıp yer misin yemez misin diye dövucegim vallahi buralardayım bebisim niye unutum kız seni🩷🥰 aşk olsun bende durumlar biraz çorba ahh ahh bir of çeksem naaa karşıki dağlar yıkılır
HIc yazmıyon sormuyon benii susssss sanki bizim derdimiz yok evde kendime hizmetci bekliyorumm ama kendim kendime hizmetcilik ediyom😄😄😄

29 ekimde 75,5 mişim
bugun 65,5 geldim 10 kilo oldu ama 2 hafta sabit geldim bi hafta 3 kilo verdim her hafta aynı kiloyu vermeyi beklemek olmuyor bırakmamak yapsamda olmuyor deyip salmamak karşılığını er geç alıyoruz :KK71: :KK71: :KK71:
İbreyi hemen sola çekiyorsun çabukkkk güncelle yeni kilonu tebrik ediyorum .

Kızlar spora başlayan insanlarda hemen kilo kaybı olmazmış. Yakılan yağ hücreleri yerine su dolarmis ve düzenli olarak spor yapıldığında bu sularda giderek verilir ve spor yapmadığın zamanlarda dahi metabolizma hızlı çalıştığından kilo verimi hizlanirmis. Bu olay 2 3 haftayı bulurmuş.

Ben de dün 20 saat açlık yaptım
Açlığı sadece meyve yiyerek bozdum
5 saat sonra sadece ton balıklı salata yedim
Çarşamba ve perşembe güzel spor yaptım
kilom sabit ama hiç üzülmedim çünkü çok mutluyum ve sağlıklıyım ayrıca çok dinç hissediyorum kendimi ayrıca aç değilim bunlar daha önemli benim için
Birde sabah midem daha duzdu ve belimin inceldigini farkettim

Geçen cuma 64.2
Bu cuma 64.2

Önümüzdeki haftalarda bu düzende devam edersem kilo vereceğimi düşünüyorum

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Ellssa Ellssa

Eklentiler

• 20231208_081111.jpg
    20231208_081111.jpg
    65,6 KB · Görüntüleme: 26
Back