• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydinnn;
Geçen hafta cuma: 62.2
Bu Cuma:61.2
Fark: 1000 gr :KK76::KK200: Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Ellssa Ellssa
IMG_20231208_082831.jpg

Yılbaşına az kaldı 🙄
Pes etmek, kendimizi gerip mutsuz etmek yok tatlışımm ❤️
200 gr artı hiçbirşey değil bir wc’lik iş 🙈
Yılbaşına tutmaz da hedefin yılbaşından 1 hafta sonrasına tutar önemli olan en nihayetinde sağlıklı, fit bedenlerimize kavuşmak
Bu eninde sonunda olacak, Allah sağlık versin gerisini hallederiz 🙏🏻😍

Çok güzel bir eksi tebrikler 🥳🙏🏻🥰

Pes etmek, kendimizi gerip mutsuz etmek yok tatlışımm ❤️
200 gr artı hiçbirşey değil bir wc’lik iş 🙈
Yılbaşına tutmaz da hedefin yılbaşından 1 hafta sonrasına tutar önemli olan en nihayetinde sağlıklı, fit bedenlerimize kavuşmak
Bu eninde sonunda olacak, Allah sağlık versin gerisini hallederiz 🙏🏻😍

Çok güzel bir eksi tebrikler 🥳🙏🏻🥰
Teşekkür ederim canım aslında 2 gün önce daha güzel eksiler gördüm ama regl olmam beni biraz artılattı malesef.Buna rağmen sonuç güzel devamı gelir inşallah :dua:

Sevincin sevincimdir :KK5:
Çok mutluyum. :KK73::KK73::KK73:tebrikler kuzum Allah hep yüzünü güldürsün inşallah 🙏 dün geceki kasırga, bora, tipi, yağmur yerini 🌈 bıraktı :rolleyes:
Teşekkür ederim Elhanımm amin inşallahh🥰Aslında bu üzüldüğüm bir eksi çünkü fazlası vardı.. Ama kabullendim diyelimmm:KK6::KK76:

Ya bizim saatlerimiz hiç müsait değil yürüyüşe canm ya. Eşim 7 gbi geliyor yemek fln derken geç oluyor o saatte karanlık olur bizim taraflar tek çıkamıyorum iki çocukla da cikmak çok zor oyle yapamıyorum bu ara . Yoksa ilk gebeliğimi öğrendiğim gün 10 bin adım atmaya başladım günde çok uzun süre öyle devam etti ama ikinci bebeğim olunca devam edemedim
Leslie 👈 walk walk :KK73: tam senlik o zaman. :confused:

Back