- 30 Mart 2021
- 4.579
- 23.145
- 258
Ahh ne günlerdiYok ablamm 1.5 yaş kontrolü benimde normal kontrol 2li taramalar falan ense kalınlığı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh ne günlerdiYok ablamm 1.5 yaş kontrolü benimde normal kontrol 2li taramalar falan ense kalınlığı
Şiddetle kullan diyorum canimm kardeşime eşime fln da hazırladım dun akşam emin olmayı bekledim biraz hemen başlayacak onlara. Okulda arkadaşlara anlatırken yeni saç ekimi yapan bir hocamız AA bunu bana da ekimi yapan uzman doktor söyledi bundan sonra biberiye kullan diye orda emin oldumHizmet ayağımıza gelmiş haberimiz yokmuş.. Benzer tarifi görmüştüm hatta içine karanfil taneleri de koymuşlardı. İnan deneyeceğim. Teşekkür ederim bitanem Çok saçım dökülüyor. Artık dökülmekten vazgeçtim her yer saç kılı gormekten toplamaktan bıktım tatlimm
Çok güzel bir çekişme olacakTamam ablacım bugünden itibaren menü veririrm
Yaa ahh ki ne ah hadi bakalım 2-0 mı olacak yoksa berabere mi? Pazartesiden kilosundan itibaren alalım 4 günlük. Bir de menülere de etiketleyelim birbirimizi haberdar oluruz. Ben de bakayım hangi cıss cossları yiyeceksin
Bu arada karanfil de atabilirsin canım için benim on yanlarda bı kaç yıl önce kullandığında saclarim çıkmıştı . Boş boş duruyordu yanlarim şuan bayağı diğerlerine göre kısa olsa da saç doluHizmet ayağımıza gelmiş haberimiz yokmuş.. Benzer tarifi görmüştüm hatta içine karanfil taneleri de koymuşlardı. İnan deneyeceğim. Teşekkür ederim bitanem Çok saçım dökülüyor. Artık dökülmekten vazgeçtim her yer saç kılı gormekten toplamaktan bıktım tatlimm
Şiddetle kullanacağım tatlım. Biberiye aktardan mi alayım?Şiddetle kullan diyorum canimm kardeşime eşime fln da hazırladım dun akşam emin olmayı bekledim biraz hemen başlayacak onlara. Okulda arkadaşlara anlatırken yeni saç ekimi yapan bir hocamız AA bunu bana da ekimi yapan uzman doktor söyledi bundan sonra biberiye kullan diye orda emin oldum
YaşasınBu arada karanfil de atabilirsin canım için benim on yanlarda bı kaç yıl önce kullandığında saclarim çıkmıştı . Boş boş duruyordu yanlarim şuan bayağı diğerlerine göre kısa olsa da saç dolu
Evet canım benim annem evinin yakınlarında bir yerden toplamış kurutup vermişti bana. Aktarlarda da kurusu vardır .Şiddetle kullanacağım tatlım. Biberiye aktardan mi alayım?
Örnek tabakların fotolarını bekleriz hanım ablaPerşembe günü apartman günümüz başlıyor sonunda
Ben de teşekkür ederim bilgi için. Migrenim var ve çok dökülür saçlarım. Deneyeceğim bugünden itibaren. Zaten biberiye migrene de iyi geliyor yağını kullanıyorum masajda.Bu arada karanfil de atabilirsin canım için benim on yanlarda bı kaç yıl önce kullandığında saclarim çıkmıştı . Boş boş duruyordu yanlarim şuan bayağı diğerlerine göre kısa olsa da saç dolu
Günaydın güzel kaptanım.günaydın herkese mutlu bir gün olsun inşallah
Bizim bahçede de var ama bekleyemem kurumasınıEvet canım benim annem evinin yakınlarında bir yerden toplamış kurutup vermişti bana. Aktarlarda da kurusu vardır .
Rica ederim ilk kullanimda bile ne kadar iyi oldugunu farkettim canımBen de teşekkür ederim bilgi için. Migrenim var ve çok dökülür saçlarım. Deneyeceğim bugünden itibaren. Zaten biberiye migrene de iyi geliyor yağını kullanıyorum masajda.
Tabağa alınca çekerim fotoyuÖrnek tabakların fotolarını bekleriz hanım abla
Canım baktım şimdi senin için . Tazesi de oluyor direkt kopar su kaynat at suya demle 15 dk suz hazırBizim bahçede de var ama bekleyemem kurumasını
Tamamdır tatlım güzel sonuçları bekliyor olacağız.Evett ablamm öğleni bulur gelmem herhalde kahvaltı fazlıda toplama derken çokta uykum vae
Sanki ne isim varsa saat beş buçukta uyandım. Daha da uyku tutmadı. Kalktım evi toparladım. Güzel bir kahvaltı hazırladım ev ahalisine. Ama bende hal kalmadı. Sonra uykum geldi. Ama okul saati gelmiştiGünaydın gece yatmaz sabah zor kalkar Sibelim
Gruplarda değilim diye çok fazla yeme canım. Yoksa gruplarda mıydın?Perşembe günü apartman günümüz başlıyor sonunda
Normal yerim zaten,geçen sene buradaydım 16 kilo vererek mezun olmuştum.Sanki ne isim varsa saat beş buçukta uyandım. Daha da uyku tutmadı. Kalktım evi toparladım. Güzel bir kahvaltı hazırladım ev ahalisine. Ama bende hal kalmadı. Sonra uykum geldi. Ama okul saati gelmişti
Gruplarda değilim diye çok fazla yeme canım. Yoksa gruplarda mıydın?
Oooo süper o zaman bedavaya gelecek .Canım baktım şimdi senin için . Tazesi de oluyor direkt kopar su kaynat at suya demle 15 dk suz hazır
Cimere şikayet gitti bileee,yandın bittin valizi hazırla şimdiden sjksjksjkOooo süper o zaman bedavaya gelecek .
Kapıcı görmeden makası alıp ineyim adam özenle bakıyor