Sıkıntı olmaz canım abartı değildi zatenHarika afiyet olsun canım
Ayy teşekkür ederim @Efenin_Annesi mavişsin
bir avuç kuruyemiş sıkıntı olmaz inşallah. Menü güzel yoksa. Afiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıkıntı olmaz canım abartı değildi zatenHarika afiyet olsun canım
Ayy teşekkür ederim @Efenin_Annesi mavişsin
bir avuç kuruyemiş sıkıntı olmaz inşallah. Menü güzel yoksa. Afiyet olsun
Allah'ım bir şişko sesi duyuyorum galibahu huuuuu
Allah kolaylık versin. Biz iyiyizÇok kibarsin iyiyim teşekkür ederim sen nasilsin. Sabahtan beri valiz hazırlama, hastane işleri, pedikür vs uğraşıp direksiyon salladım. Bir yere davetliydim orada akşam bir kase tavuk çorbası içtim 20.00de. Yolda da bir tane haşlanmış patates ve bir muz 17.30 gibi
Sabah da 11.30 da yarim patates yemiştim
Kusura bakmayın kızlar menülere bakamadım bu ara çok yoğunum, sürekli yollarda olucam, sonra da eşim uzaktan gelecek.
Hepinizi seviyorum hep aklimdaydiniz, yolda o kadar acıktım ki sizin için tuttum kendimi
Elhan @deli bir dombili
Günaydın kaptanim.Günaydın
Merak ettimCanım Elhancim ben bir şey paylaşmak istiyorum ama diyetle alakalı değil. Bu sayfada anlatabiliyor muyum? Bana çok iyi geldi belki aynı sorunu olan vardır çözümü olur diye? Elhan
Çıtırlar liginde mevzu varBeeenn varım. Ama ben ödem tutmuştum o gün sonraki gün 58.5 çıktım -300 oldu
Ahhh kuzum içindeki çitir yaşıyor onu bu tutsaklıktan elbirliği ile kurtarabiliriz. Üzerimize yapışan bu yağlar görüntümüzü bozuyor, organlarimizin sağlıklı yaşayışını bozuyor , insafsız yetmiyor psikolojimizi de bozuyor burada seni anlayan bir ekip var hepimizin derdi ortak. Sabırlı ve dikkatli olursak hafta hafta hafiflik bizimle inşallah. Günlük menülerinle bir bismillah dersen yanındayız canimmdepremden sonra daha da kilo aldım ve bu durumdan da hoşnut değilim kendimi sevmiyorum artık
Günaydın gece yatmaz sabah zor kalkar SibelimGünaydın herkese
Canım kankim mercimekli köfte tatlıdan daha tehlikeli. Turşu yemeden denedim ben sonuç değişmiyor. İstersen öyle de deneyebilirsin inanman için . Tamam sağlıklı, çok besleyici ama kilo verme aşamasında bir süre uzak durulmali. Doyumluk yerine tadımlık tavsiye ederim ancak.Günaydın kızlar Dünkü yedigim mercimekli kofte yanında turşu da vardı yazmayi unuttugum bana artı 1.5 kilo gösterdi kendi kendime de çok kızdım zaten veremiyorsun daha dikkatli ol diye cumaya eksi görmeye niyet ettim bakalım zaten arkadaşların menüsü nu görünce kendiminki çok abartılı geliyor hadi bakalım hayirlisi
Hep iyi ol kaptanımÇok şükür iyiyim teşekkürler canım
En güzel günaydınlar bizimle olsunGünaydınlar hanımlar
Olsun çıtırcım bendende sana milyarlarca günaydınlar olsunEn güzel günaydınlar bizimle olsun
Milyon kalpcikler eküricime