• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım kankim mercimekli köfte tatlıdan daha tehlikeli. Turşu yemeden denedim ben sonuç değişmiyor. İstersen öyle de deneyebilirsin inanman için . 🥺 Tamam sağlıklı, çok besleyici ama kilo verme aşamasında bir süre uzak durulmali. Doyumluk yerine tadımlık tavsiye ederim ancak.
Haklısın canım ya ağzımın payını aldım zaten pişmanım hakim.bey bir daha olmayacak sozzz 🤐🤐
Nergis 35 Nergis 35 tatlışım kalkıp kendini yollara attı mı :confused:
:KK72::KK68:
Nerdeymiş benim kankişim :rolleyes::rolleyes:
Gittim Gittim canım 12.bin adımla döndüm simdilik🚶‍♀️🚶‍♀️
Günaydınnnnnn. :KK68::KK68::KK68:
Benim diyetin gidişatı

:KK22:kendini görenler parmak kaldırsın :sus:

☝️☝️☝️ aynı ben de böyleyim.
Yok ablamm 1.5 yaş kontrolü benimde normal kontrol 2li taramalar falan ense kalınlığı
İyi haberler alasın inşallah
Nasılsa diyet grubunda değilim,3 çeşit olacak,artıran oluyor arada :olamaz:
Ben senin kilon da olsammm gün lerden çıkmam afiyet olsun canım
Ya benim 3 4 aydır çok ciddi saçım dokuluyordu . Bir çok kadın da yaşar bunu diye iyi geldiğinden emin olunca hemen buraya da söylemek istedim. Kullandığım şey ise demleme usulü biberiye çayı . Soğutup fisfisli şişeye koydum. Duştan sonra sıkıyorum. Hemen hemen bir ay olacak. Bıçak gibi kesti dökülmeyi.dokulme sorunu yaşayanlara mucize gibi gelecek eminimm🥰 Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Bende çok yapıyorum karanfilde atıyorum ilk kullandığımda gerçekten çok güzel kesti şimdi yine başladı bırakınca yine başlıyor dökülmeye ama çok iyi geliyor canım teşekkürler paylaştığın icin

Canım baktım şimdi senin için . Tazesi de oluyor direkt kopar su kaynat at suya demle 15 dk suz hazır 🥰
IMG_20231205_094946.jpg
Görevimiz tehlike olsa da operasyon başarıyla tamamlandı tatlım :KK53:

Haklısın canım ya ağzımın payını aldım zaten pişmanım hakim.bey bir daha olmayacak sozzz 🤐🤐

Gittim Gittim canım 12.bin adımla döndüm simdilik🚶‍♀️🚶‍♀️

☝️☝️☝️ aynı ben de böyleyim.

İyi haberler alasın inşallah

Ben senin kilon da olsammm gün lerden çıkmam afiyet olsun canım

Bende çok yapıyorum karanfilde atıyorum ilk kullandığımda gerçekten çok güzel kesti şimdi yine başladı bırakınca yine başlıyor dökülmeye ama çok iyi geliyor canım teşekkürler paylaştığın icin
Ben de yeni çıkıyorum tatlım parkta bir mola verdim. :KK68:Ayaklarina sağlık güzel yürümüşsün. :KK9:6000' den sonraki süreçte evde yorgunlugum artıyor sen ne güzel yürüyorsun. :KK51::super:Mercimege gelince
👇
Screenshot_2023-12-05-09-02-12-277-edit_com.instagram.android.jpg
Hiç üzülme bitanem yola devam. :dua::KK200:

Günaydın kızlar
Dün yazamadım misafirim vardı geç gitti
Menüm
Sabah 1 sahanda yumurta 1 dlm ekmek
Öğle pırasa yemeği 1 dlm ekmek
Akşam kıymalı yumurta 1 kaşık yulaftan smoothie
Akşam misafire eşlik etmek için yarım bardak kadar patlamış mısır
Su 1 lt
Spor 2 saat yürümüştü dür gün boyu durmadım
40 dk yüzme
@ Elhan Ellssa Ellssa

Günaydın :KK49:kaçamaksız ve sağlıklı beslenmeye niyet ettim.:dua:
Bende bende niyet ettim
Eki Görüntüle 3346463
Görevimiz tehlike olsa da operasyon başarıyla tamamlandı tatlım :KK53:
Vayyy hizliyiz hadi şifa olsun
Ben de yeni çıkıyorum tatlım parkta bir mola verdim. :KK68:Ayaklarina sağlık güzel yürümüşsün. :KK9:6000' den sonraki süreçte evde yorgunlugum artıyor sen ne güzel yürüyorsun. :KK51::super:Mercimege gelince
👇
Eki Görüntüle 3346464
Hiç üzülme bitanem yola devam. :dua::KK200:
Kolay gelsin canim kankim Aynenn ve daha hırslı bir şekilde devam daha dışarıda işler var kızımla çarşıya gideceğiz adım 20 bini bulur mercimeği yakmam lazım 😅😆🤣

Tam tersi bizde bol kullanılıyor. Limonun şekeri birçok meyveden daha fazla olmasına rağmen Rabbimin ne hikmeti ise bir çok faydası oluyor şekeri yükseltmiyor, açlıktan yükselen tansiyonu düşürüyor, kireçlenmede ise mükkemmel iş çıkarıyor. Kireçleri porçöz gibi söküyor. Üstelik baştan aşağıya kabuğundan suyuna. Harika💙
limonun faydası hakkında birşey demiyorum bende tabiki limon harika bir ürün ama biz oruçlarda açlık zamanında limon tüketmiyoruz orucu da limonlu su ile açıyoruz. ondan bahsettim

Bende bende niyet ettim

Vayyy hizliyiz hadi şifa olsun

Kolay gelsin canim kankim Aynenn ve daha hırslı bir şekilde devam daha dışarıda işler var kızımla çarşıya gideceğiz adım 20 bini bulur mercimeği yakmam lazım 😅😆🤣
Oooo desene köftenin hâli harap bugün :halay::halay::halay:

Back