- 4 Ocak 2021
- 2.223
- 7.215
- 108
Ahahha kolay gelsin canmOooo süper o zaman bedavaya gelecek .
Kapıcı görmeden makası alıp ineyim adam özenle bakıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahha kolay gelsin canmOooo süper o zaman bedavaya gelecek .
Kapıcı görmeden makası alıp ineyim adam özenle bakıyor
Haklısın canım ya ağzımın payını aldım zaten pişmanım hakim.bey bir daha olmayacak sozzzCanım kankim mercimekli köfte tatlıdan daha tehlikeli. Turşu yemeden denedim ben sonuç değişmiyor. İstersen öyle de deneyebilirsin inanman için . Tamam sağlıklı, çok besleyici ama kilo verme aşamasında bir süre uzak durulmali. Doyumluk yerine tadımlık tavsiye ederim ancak.
Gittim Gittim canım 12.bin adımla döndüm simdilik
Günaydınnnnnn.
Benim diyetin gidişatı
kendini görenler parmak kaldırsın
İyi haberler alasın inşallahYok ablamm 1.5 yaş kontrolü benimde normal kontrol 2li taramalar falan ense kalınlığı
Ben senin kilon da olsammm gün lerden çıkmam afiyet olsun canımNasılsa diyet grubunda değilim,3 çeşit olacak,artıran oluyor arada
Bende çok yapıyorum karanfilde atıyorum ilk kullandığımda gerçekten çok güzel kesti şimdi yine başladı bırakınca yine başlıyor dökülmeye ama çok iyi geliyor canım teşekkürler paylaştığın icinYa benim 3 4 aydır çok ciddi saçım dokuluyordu . Bir çok kadın da yaşar bunu diye iyi geldiğinden emin olunca hemen buraya da söylemek istedim. Kullandığım şey ise demleme usulü biberiye çayı . Soğutup fisfisli şişeye koydum. Duştan sonra sıkıyorum. Hemen hemen bir ay olacak. Bıçak gibi kesti dökülmeyi.dokulme sorunu yaşayanlara mucize gibi gelecek eminimm Elhan
Ben de yeni çıkıyorum tatlım parkta bir mola verdim. Ayaklarina sağlık güzel yürümüşsün. 6000' den sonraki süreçte evde yorgunlugum artıyor sen ne güzel yürüyorsun. Mercimege gelinceHaklısın canım ya ağzımın payını aldım zaten pişmanım hakim.bey bir daha olmayacak sozzz
Gittim Gittim canım 12.bin adımla döndüm simdilik
aynı ben de böyleyim.
İyi haberler alasın inşallah
Ben senin kilon da olsammm gün lerden çıkmam afiyet olsun canım
Bende çok yapıyorum karanfilde atıyorum ilk kullandığımda gerçekten çok güzel kesti şimdi yine başladı bırakınca yine başlıyor dökülmeye ama çok iyi geliyor canım teşekkürler paylaştığın icin
Günaydın benim güzel meleğim casminimGünaydınnnn
yaaaa balımm mısın sennnGünaydın benim güzel meleğim casminim
Bende bende niyet ettimGünaydın kaçamaksız ve sağlıklı beslenmeye niyet ettim.
Vayyy hizliyiz hadi şifa olsunEki Görüntüle 3346463
Görevimiz tehlike olsa da operasyon başarıyla tamamlandı tatlım
Kolay gelsin canim kankim Aynenn ve daha hırslı bir şekilde devam daha dışarıda işler var kızımla çarşıya gideceğiz adım 20 bini bulur mercimeği yakmam lazımBen de yeni çıkıyorum tatlım parkta bir mola verdim. Ayaklarina sağlık güzel yürümüşsün. 6000' den sonraki süreçte evde yorgunlugum artıyor sen ne güzel yürüyorsun. Mercimege gelince
Eki Görüntüle 3346464
Hiç üzülme bitanem yola devam.
limonun faydası hakkında birşey demiyorum bende tabiki limon harika bir ürün ama biz oruçlarda açlık zamanında limon tüketmiyoruz orucu da limonlu su ile açıyoruz. ondan bahsettimTam tersi bizde bol kullanılıyor. Limonun şekeri birçok meyveden daha fazla olmasına rağmen Rabbimin ne hikmeti ise bir çok faydası oluyor şekeri yükseltmiyor, açlıktan yükselen tansiyonu düşürüyor, kireçlenmede ise mükkemmel iş çıkarıyor. Kireçleri porçöz gibi söküyor. Üstelik baştan aşağıya kabuğundan suyuna. Harika
Ben senin her şeyinimyaaaa balımm mısın sennn
bak o konuda haklısınBen senin her şeyinim
Oooo desene köftenin hâli harap bugünBende bende niyet ettim
Vayyy hizliyiz hadi şifa olsun
Kolay gelsin canim kankim Aynenn ve daha hırslı bir şekilde devam daha dışarıda işler var kızımla çarşıya gideceğiz adım 20 bini bulur mercimeği yakmam lazım
bak o konuda haklısın
Cimere şikayet gitti bileee,yandın bittin valizi hazırla şimdiden sjksjksjk
Tatlım mesaj yazılan yere gel en sağdaki üst üste üç noktayı tıkla...açılan yerdeki [ ] işareti tıkla aktifleşir.Günaydınnnn kızlarrr Bende emojiler açılmıyor sebebi nedir acaba
Yeni bir şey duyunca uygulama hızımEki Görüntüle 3346463
Görevimiz tehlike olsa da operasyon başarıyla tamamlandı tatlım
Yuppiii geldi benimkiler sağol ablaaTatlım mesaj yazılan yere gel en sağdaki üst üste üç noktayı tıkla...açılan yerdeki [ ] işareti tıkla aktifleşir.