• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hoş geldin Ruveydacim. :KK68:
İnşallah ayrildigin kiloya gelirsin canım. :dua: Menü paylaşımini bırakma . Daha çabuk toparlarsin. 60' lardan biri çıkıp tahtını devirmek ister mi bilmiyorum :KK73:
Tamam ablacım bugünden itibaren menü veririrm❤️
Beeenn varım. Ama ben ödem tutmuştum o gün sonraki gün 58.5 çıktım -300 oldu 🤭
Yaa ahh ki ne ah 😁😁 hadi bakalım 2-0 mı olacak yoksa berabere mi? Pazartesiden kilosundan itibaren alalım 4 günlük. Bir de menülere de etiketleyelim birbirimizi haberdar oluruz. Ben de bakayım hangi cıss cossları yiyeceksin 😁😁

Ya benim 3 4 aydır çok ciddi saçım dokuluyordu . Bir çok kadın da yaşar bunu diye iyi geldiğinden emin olunca hemen buraya da söylemek istedim. Kullandığım şey ise demleme usulü biberiye çayı . Soğutup fisfisli şişeye koydum. Duştan sonra sıkıyorum. Hemen hemen bir ay olacak. Bıçak gibi kesti dökülmeyi.dokulme sorunu yaşayanlara mucize gibi gelecek eminimm🥰 Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Ya benim 3 4 aydır çok ciddi saçım dokuluyordu . Bir çok kadın da yaşar bunu diye iyi geldiğinden emin olunca hemen buraya da söylemek istedim. Kullandığım şey ise demleme usulü biberiye çayı . Soğutup fisfisli şişeye koydum. Duştan sonra sıkıyorum. Hemen hemen bir ay olacak. Bıçak gibi kesti dökülmeyi.dokulme sorunu yaşayanlara mucize gibi gelecek eminimm🥰 Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
harika biizmlede paylaştıgın için sağolasın canım :super::super::super::KK25:

Aklımızda olsun denemekte fayda var.
Amin ablam. Sağoll🥰🥰
Haber verirsin demi gelince :KK60:
mercimek köftesi olmasında gerisi bi şekilde hal olur :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Bilmiyorum onuolabilirde olmayabilirde affı yok bunun :olamaz::KK70::KK70:

Hizmet ayağımıza gelmiş haberimiz yokmuş.. :rolleyes: Benzer tarifi görmüştüm hatta içine karanfil taneleri de koymuşlardı. İnan deneyeceğim. Teşekkür ederim bitanem ❤️ Çok saçım dökülüyor. Artık dökülmekten vazgeçtim her yer saç kılı gormekten toplamaktan bıktım tatlimm 🥺

Back