- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Sen de hep iyi mutlu olHep iyi ol kaptanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de hep iyi mutlu olHep iyi ol kaptanım
Çok sevindim Allaha emanet olsun sağlıkla büyüsünler. Evet canım benim çocuğum yok.Şükürler olsun iyi canim sagol. Senin bebenin yoktu di mi? Yanlış hatırlamıyorumdur inşallah.
Yaaaben şaka yapmıştım patates kürü diye demekki varmış. Çok geçmiş olsun tekrardan
7/ 24 açık çilingir efenimYuppiii geldi benimkiler sağol ablaa
Günaydın bitanecimGünaydınlar
Allah kabul etsin GönülcümGünaydın kaçamaksız ve sağlıklı beslenmeye niyet ettim.
Hahahahh kurtuluş yoktu demekDersim boş. Kantine tavuklu pilav yapmaya gidiyorum
Afiyet olsun tatlım. ucuz kurtulmussun. bardagin boyutu önemli amaGünaydın kızlar
Dün yazamadım misafirim vardı geç gitti
Menüm
Sabah 1 sahanda yumurta 1 dlm ekmek
Öğle pırasa yemeği 1 dlm ekmek
Akşam kıymalı yumurta 1 kaşık yulaftan smoothie
Akşam misafire eşlik etmek için yarım bardak kadar patlamış mısır
Su 1 lt
Spor 2 saat yürümüştü dür gün boyu durmadım
40 dk yüzme
@ Elhan Ellssa
Sabit kalmıyorum ki hiç gene geldi sağolasıHaklısın canım ya ağzımın payını aldım zaten pişmanım hakim.bey bir daha olmayacak sozzz
Gittim Gittim canım 12.bin adımla döndüm simdilik
aynı ben de böyleyim.
İyi haberler alasın inşallah
Ben senin kilon da olsammm gün lerden çıkmam afiyet olsun canım
Bende çok yapıyorum karanfilde atıyorum ilk kullandığımda gerçekten çok güzel kesti şimdi yine başladı bırakınca yine başlıyor dökülmeye ama çok iyi geliyor canım teşekkürler paylaştığın icin
Kanıtlar elimde bittin sen valiz hazırmı valizEki Görüntüle 3346463
Görevimiz tehlike olsa da operasyon başarıyla tamamlandı tatlım
Verdi gazı biberiyeye koşrun sende
Çok sağol kordişimSen de hep iyi mutlu ol
Hoş geldin Minervacim. Saglikla , keyifle, stresten uzak istediğin kiloya tekrar bizimle ulaşmani dilerim.Merhabalar efendim beni de aranıza alır mısınız:) şu anda biraz gözlem yapıp takılmak istiyorum ilerleyen günlerde Elhan kardeş beni belki alır
İsmim minerva , öğretmenim, 35 yaşındayım, tartilmayi reddediyorum:) , çocuğum yok
Hurma var mı canım? Kuru üzüm de olur. Tatlı isteğini geçirir diye ümit ediyorum.Herkese merhaba çıtır hatunlar
Nasıl gidiyor diyetler tartıya son 3 bence arti gelenler çoktan eksiye geçmiştir bile
Ben regl oldum ağrıdan kıvranıyorum bi de çikolata yememek için nefsimle ağır savaş veriyorum ama tabiki yemem çünkü bitter hiç sevmem benim icin secenek bile deil sütlü çikolata severim findiklida olur zaten tombişler herseyin en kalorilisini sever
Yulaf kardeşliği bu sabah benim de tercihimdi canım. +300 gelince panikledim. Sagliksiz beslensem hadi tamam derim arada bir yapiyor benim tartım.Günaydın herkese yulaf lapası yedim çayımı içtim evde temizlik var bugün baya bi yorulacağım
Rica ederim canım benim haftada 2 kere düzenli kullanılabilir bence.Haklısın canım ya ağzımın payını aldım zaten pişmanım hakim.bey bir daha olmayacak sozzz
Gittim Gittim canım 12.bin adımla döndüm simdilik
aynı ben de böyleyim.
İyi haberler alasın inşallah
Ben senin kilon da olsammm gün lerden çıkmam afiyet olsun canım
Bende çok yapıyorum karanfilde atıyorum ilk kullandığımda gerçekten çok güzel kesti şimdi yine başladı bırakınca yine başlıyor dökülmeye ama çok iyi geliyor canım teşekkürler paylaştığın icin
Valiz hazır don , sigara , tesbih de koyayım dur hemen ...o kanıtlara bir çikolatali gofret versem el insaf ekürim ben ettim sen etme. Daha kaynatmadim bile duruyor biberiyeler kel mi olayım napim...Sabit kalmıyorum ki hiç gene geldi sağolası
Kanıtlar elimde bittin sen valiz hazırmı valiz
Verdi gazı biberiyeye koşrun sende
Çok sağol kordişim
Hadi bakalım kolay gelsin şifa olsun saçlarına inşallahEki Görüntüle 3346463
Görevimiz tehlike olsa da operasyon başarıyla tamamlandı tatlım