evet canım. antibiyotik, c vitaminli bir soğuk algınlığı ilacı, gargarailaçverdi mi doktor
canım kaptanımm, bahsettiğim ver-al ver-al döngüsü tartıda 73,4 kg görünce bitti.kaç kilo ile başlamıştın ne kadar sürede indin bu kilolara hadi bize motivasyon ol hazır cuma kaçamakalrı yapıyorken bizi gaza getir jasminim
havalardan çok etkiliyor salgın var normal bi durum..evet canım. antibiyotik, c vitaminli bir soğuk algınlığı ilacı, gargara
ayrıca ben karamürverli komplex vitamin mineral içiyorum. bağışıklık güçlendirici.
kaçtan kaça düştün canım ve ne kadar sürede?hoşbuldum çok teşekkür ederim :) hergün tartıdayım.. ve patates pirinç bulgur unlu şeyleri hiç yemedim.. şeker 0 un 0 tuzu az kullaniyorum tuzsuz olmuyor :)
şu an kiraz saplı çayımı içiyorum..:)
genelde haftada 1-1,200 verdim öle öle ulaştım. valla içten yürekten istedikçe oluyor.. motivasyon çok önemli :)
Yılbaşı hedefleri Yaş Boy 17.11 HEDEF 01.01.2024 FARK @Mthn83 40 172 81.3 75 @Ozzybal 37 174 74.2 69 Ellssa 27 164 76.1 @kayipdunya 38 163 80.9 @blonde ambition 35 162 73.7 69.4 @menekse_kokusu 31 163 65.5 62 @Ruveyda- 36 160 59.6 57 @TemelinSafinazi 29 160 65.35 @diyetkolikmom 28 172 105.8 95 Jasminium84 39 164 61.7 59 @Mehfam 38 160 82.8 @sudansebep 33 170 61.5 59 @Nergis 35 55 153 63.5 61 @Tesnim1903 160 ilk bil. 78.8 74.8 @sibel_84 39 158 71.6 66 @Beth18 36 168 67.2 60 @deli bir dombili 35 157 70.7 62 @Tutku44 33 168 @sara_28 106.6 @Mucizemsn 31 160 62.7 @Aomine Daiki 68.35 60kiloyum 91.2 @gezegenfeza 48 163 80.3 75 @Ysmnondr 85.05 @Hayalkuran 26 175 78.05 @muhendishanim98 168 59.7 54 @Anka 36 163 76.9 72 @badem000 38 158 74.5 71
yediklerinde çok bişi yok maşalalh kahvaltını 1-2 saat ileriye çekebilirsen kalkınca bi kahve ile açlığını bastırabilirsen aralıklı oruç gibi yapıp yağ yakımını artırabilirisn birazda pratein eklersen menülerine et tavuk balık yumurta süt grubu senin içn daha iyi olur nacizene fikrim bol eksili olsun inşallahMerhaba kızlar ilk günün menüsünü yazayım
Sabah 10.00 kahvaltı
Yeşil zeytin domates salatalık 2 adet sigara böreği
Ara 14.30 yarım hurma
Akşam 18 de planlıyorum tarhana çorbası ıspanak yoğurt
Su 2 litreyi geçer (su ile aram iyidir)Elhan
aynne canım bende öyleyim biri beni desteklerse daha iyi oluyorum ne zaman bunalırsan biz burdayız inşallahhoşbuldum çok teşekkür ederim :) hergün tartıdayım.. ve patates pirinç bulgur unlu şeyleri hiç yemedim.. şeker 0 un 0 tuzu az kullaniyorum tuzsuz olmuyor :)
şu an kiraz saplı çayımı içiyorum..:)
genelde haftada 1-1,200 verdim öle öle ulaştım. valla içten yürekten istedikçe oluyor.. motivasyon çok önemli :)
canımm kaptanımm hiç unutma 1 0'dan her zaman büyüktür. ne kadar yürüsen hiç yürümemekten iyidirbende bir leslie yapıyorum evde moduma göre 1 mil 2 mil 3 mil vakit bulursam yürüyorum
bu hafta 2 kere leslie 1 kere yarım saat yürüyüş yaptım hiç yapmayan biri için bence çok iyiyidi bu hafta 3 güne çıkarmaya calışacagım neden olmasın yapanın bizden fazlasını ne ki bizde yapabiliriz
Allaha emanetiz canımGene yaydılar virüsü desene, yakında aşı da çıkarırlar, kalan sağları da ya yarım bırakır ya öldürürler
aynen yeni mottom oldu sağolaısn canımcanımm kaptanımm hiç unutma 1 o'dan her zaman büyüktür. ne kadar yürüsen hiç yürümemekten iyidir
sen de sağol kaptanımmaynen yeni mottom oldu sağolaısn canım
evet yapıyorum haftaiçi 10 bin haftasonu yapmıyorumaynne canım bende öyleyim biri beni desteklerse daha iyi oluyorum ne zaman bunalırsan biz burdayız inşallah
spor yapıyor musun canım ,
Çok tesekkur ederim aynen ya sabah ya akşam grubuna protein eklemem lazım çok haklisin bugünlük menü böyle olduyediklerinde çok bişi yok maşalalh kahvaltını 1-2 saat ileriye çekebilirsen kalkınca bi kahve ile açlığını bastırabilirsen aralıklı oruç gibi yapıp yağ yakımını artırabilirisn birazda pratein eklersen menülerine et tavuk balık yumurta süt grubu senin içn daha iyi olur nacizene fikrim bol eksili olsun inşallah
leslie yapmayı deneyebilirisn canım yada kardio bide aç karnına spor yapıp kalori açığı yaratmayı dene inşallah sebeb olsun eksi olsunevet yapıyorum haftaiçi 10 bin haftasonu yapmıyorum
geçmiş olsun tabiki en önemlisi sağlık ilaç alımı sağlığın herşeyden önce sende az az sık sık yöntemi ile yaparsın canım oda başka faydalı yöntem öğünlerine açlık bastırıcı bagırsak dostu tarifler eklersin yine veririsnÇok tesekkur ederim aynen ya sabah ya akşam grubuna protein eklemem lazım çok haklisin bugünlük menü böyle oldu
ilaç alıyorum oyuzden daha erken saatlerde yapamıyorum kahvaltimi
aralıklı oruç mümkün deil benim için çünkü gün içerisinde ilaçtan dolayı tansiyonum düşüyor onu toparlamak için ayran meyve felan almam gerekebilir
tekrar teşekkür ederim canım yorumun için
haftasonu ev işi oluyor dünya kadar iş neredeyse ama haftaiçi 10 bin tamamliyorum..leslie yapmayı deneyebilirisn canım yada kardio bide aç karnına spor yapıp kalori açığı yaratmayı dene inşallah sebeb olsun eksi olsun
rafine şekersiz olanları tercih edebilirsin. ölçülü yersen sorun olmaz. içeriği çok önemli. içeriğinde yalnız kuru meyve, kuruyemiş olmalı ve tatlandırıcı olarak ekstradan sadece hurma suyu, bal veya konsantre elma suyu kullanılmalı.Peki şey sorsam sizlere kızlar bu bilinen markaların meyve protein barları felan var diyette nekadar sağlıklı? Hani tatlı krizleri felan için iyi bir seçenek mi sizce hata mı olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?