Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

kaç kilo ile başlamıştın ne kadar sürede indin bu kilolara hadi bize motivasyon ol hazır cuma kaçamakalrı yapıyorken bizi gaza getir jasminim
canım kaptanımm, bahsettiğim ver-al ver-al döngüsü tartıda 73,4 kg görünce bitti.

duygusal yemelerime, yarın ölürsem de bunu yiyemezsem korkularıma o gün dur demeye karar verdim.

tabii ki bıçak gibi kesemedim herşeyi biraz daha zaman aldı herşeyi tam anlamıyla oturtmam ama en azından karar almıştım artık

sonra kendime neyin iyin gelip neyin iyi gelmediğini düşündüm ve aşırı kısıtlayıcı şeylerin bana hiç iyi gelmediğine karar verdim ve dolayısıyla kısıtlama yapmadan ilerleyeceğim dedim.

ama nasıl olacak ki diye düşünürken o arada karşıma instada birisi çıktı onun önerileriyle ksııtlama yapmadan nasıl kilo verilebileceğini de öğrendim (kısacası şunu diyor kadın, diyet yaparken tamamen kendinizi kısıtlamayın; ekmek yok makarna yok çikolata yok gibi... çünkü sonrasında bu davranış daha fazla yemeye sebebiyet verir. yemek yerken yediğiniz şeyin tadına varın ve pişmanlık duymadan yiyin diyor ki gerçekten böyle yediğimde durma noktamı buldum)

ve artık hayatımı bir düzene sokabildim; gerçekten acıktığım zamanlarda yemek yiyerek, ve başka bir diyetisyenin önerisiyle ilk önce çorba sonra salata sonra protein en son karbonhidrat yiyerek, yediğim andan ve şeyden keyif duyarak beslenme düzeni oluşturdum.

ve hareket kaptanımm.. çok sıkı bir spor hiç bir zaman yapmadım ama her yere ama her yere yürüdüm.

ve yaklaşık 7-8 ay içinde 11 kg verebildim. ve evet biliyorum 11 kg için 7-8 ay çok uzun bir zaman ama kendimi kasmadan, üzmeden yaptığım için hiç motivasyonumu kaybetmeden ilerledim çok şükür

kaçtan kaça düştün canım ve ne kadar sürede?

ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ımm tablo süper olmuş beni de ekleyebilir misinn yaş 32 boy 160 güncel kilo 62.2 hedef 58

yediklerinde çok bişi yok maşalalh kahvaltını 1-2 saat ileriye çekebilirsen kalkınca bi kahve ile açlığını bastırabilirsen aralıklı oruç gibi yapıp yağ yakımını artırabilirisn birazda pratein eklersen menülerine et tavuk balık yumurta süt grubu senin içn daha iyi olur nacizene fikrim bol eksili olsun inşallah

aynne canım bende öyleyim biri beni desteklerse daha iyi oluyorum ne zaman bunalırsan biz burdayız inşallah
spor yapıyor musun canım ,

canımm kaptanımm hiç unutma 1 0'dan her zaman büyüktür. ne kadar yürüsen hiç yürümemekten iyidir

Çok tesekkur ederim aynen ya sabah ya akşam grubuna protein eklemem lazım çok haklisin bugünlük menü böyle oldu
ilaç alıyorum oyuzden daha erken saatlerde yapamıyorum kahvaltimi
aralıklı oruç mümkün deil benim için çünkü gün içerisinde ilaçtan dolayı tansiyonum düşüyor onu toparlamak için ayran meyve felan almam gerekebilir
tekrar teşekkür ederim canım yorumun için

geçmiş olsun tabiki en önemlisi sağlık ilaç alımı sağlığın herşeyden önce sende az az sık sık yöntemi ile yaparsın canım oda başka faydalı yöntem öğünlerine açlık bastırıcı bagırsak dostu tarifler eklersin yine veririsn

leslie yapmayı deneyebilirisn canım yada kardio bide aç karnına spor yapıp kalori açığı yaratmayı dene inşallah sebeb olsun eksi olsun
haftasonu ev işi oluyor dünya kadar iş neredeyse ama haftaiçi 10 bin tamamliyorum..
evde dumbellerim var lastik bandi pilatestopu minder ne arasan var ama yapmıyorum.. 70 e inince inşallah başlayacagim:)

Peki şey sorsam sizlere kızlar bu bilinen markaların meyve protein barları felan var diyette nekadar sağlıklı? Hani tatlı krizleri felan için iyi bir seçenek mi sizce hata mı olur?
rafine şekersiz olanları tercih edebilirsin. ölçülü yersen sorun olmaz. içeriği çok önemli. içeriğinde yalnız kuru meyve, kuruyemiş olmalı ve tatlandırıcı olarak ekstradan sadece hurma suyu, bal veya konsantre elma suyu kullanılmalı.
bu ürünler marketlerde çok pahalı o nedenle ben evde yapıyorum. mesela şu an dolapta var. çok da güzel oldu.

marketten markalardan alırsan da içeriğinde rafine şeker, protein tozu, yapay tatlandırıcı vs olanları tercih etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…